Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 9
felicic76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui EvaF
Vad ca de trei ori ti-a aparut acelasi lucru: inia o pauzarea! E ceva straniu, nu cred ca ai scris tu picioarele, cum zici ! Am vazut si la alte fete sintagma asta! Ce e cu treaba asta? Poti reformula? E forumul de vina, clar! Zii altfel, da o explicatie lunga! 37+ LUCA AMR 21 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |

eva: cum despica firul in patru lingvista din tine

Esti tare
!iepu: ce progam de decriptare

esti totala
32+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camicreata Si cum va spuneam ca sunt intoarsa azi e din cauza cosmarului de aseara nu am putut dormii deloc bine.Imi era frica sa ma duc si la wc.L-am trezit pe al meu de o suta de ori.Dar daca vb cu voi imi trece. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poze Vacanta |
cami nu lasa un vis urat sa-ti strice dispozitia buna pe care tb s-o ai in special pt bebe
si eu mai am vise urate si chiar cateodata ma urmaresc zile intregi dar incerc din rasputeri sa le uit si sa ma gandesc numai la ce e bun si frumos, mai ales cand vine vb de bebe

33+
DAVID-MIHAI
EvaF spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui felicic76
![]() ![]() ![]() eva: cum despica firul in patru lingvista din tine ![]() Esti tare !iepu: ce progam de decriptare ![]() esti totala![]() 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |

Pai daca nu intelegeam...si am mai vazut de "n" ori inainte chestia asta, am mai intrebat ce si cum dar tot nu pricepeam!
37+
LUCA
AMR 21 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
nushulica spune:
fetelor eu va las ma duc sa hacuiesc ratza aia
si sa pun de tarta
vb dupa\-amiaza
33+
DAVID-MIHAI
babytza spune:
Neata burtici 

LA MULTI ANI ALEXI SI ALEXE !!!!!! 

Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:

La multi ani tuturor Alexilor si Alexelor

Eva – Felicitari ptr semnatura!

! Sper ca bb Luca totusi sa mai stea macar o saptamana la mamica lui in burtica.Multumesc frumos pt aprecieri.
intr.-adevar sunt posesoarea unor adevarate glezne de gazela care sper sa-si revina (altfel vine iarna si va trebui sa-mi innoiesc toate cizmele .
Aly_c – bine ai revenit. Succes la cumparaturi si multa sanatate.
Bitza – multa sanatate. Asteptam vesti bune
Camicreata - uite, multe floricele pt tine sa-ti insenineze ziua

37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
alexa si mami spune:
sunt cu treaba prin bucatarie, dar nu va las:)
eva, laura multumesc de urari
300 uite cu ce va cinstesc 

. e bine?:)))
aly, ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca nu ti-ai schimbat parerea apropos de nasterea naturala. bravo!
iepurila, multumim de vesti. trasmite-i bitzei multi
din partea noastra.
feli, ai dreptate cu tvul, dar cind mai creste putin. o juma de ora de desene, emisiuni cu animale, cintecele... nu e chiar periculos, zic eu...
cami, cum frica sa mergi la wc?! mie una, mi-e lene 
neata babytza! cum esti azi? ai inceput pregnylul?
alexa si
mami
babytza spune:

Imi place cu ce ne faci cinste 

Am facut aseara prima injectie. Din fericire cumnatica mea se pricepe si am avut noroc sa constat ca are o mana tare usoara. Ma asteptam sa ma doara, dar nu a fost deloc asa.
Valentina
34 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
laureta spune:
Buna fetili. Toata lumea ma intreaba daca mai rezist
. Alioooo imi vine sa zic mai aaaaam
. Toata lumea in jur parca doarme cu un ochi si cu celalat ma pandeste
Am vorbit cu doctoritza acum si ne videm luni la control
Burtica mea se mai intareste tot cu pastile luate dar nu dureros. Bebelina cred ca nu mai are loc ca de abia suteaza.![]()
Si io cu gasca tot de la 1 sept intru in prenatal![]()
Eva felictari pt semnatura
babytza ma bucur ca ai gasit medicamentul. Sa mai cauti pe forum. Eu la inceputul sarcinii am gasit Gravibinon pe forum la fete foarte inimioase si le datorez probabil acum viata bebelinei![]()
Revin ma duc sa bucataresc un chec

Laureta bb2 - 37+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
felicic76 spune:
babytza: la aspirante, am citit un post, se pare ca sensiblue are pe stoc.....telefoane si sigur rezolvi
mami de alexa: parca m-as invita la voi
, promit sa stau numai la bucatarie![]()
iar cu postul tv, asta era noutatea, se adreseaza bebeilor intre 6 luni si 36 luni, deci pana la faza in care un copil intelege desenele animate, pe ecran defileaza fel de fel de animalute, vaci, oi, desene puerile si imitatii de voci de animale
din seria neuronul gravid: am ascuns saptamana trecuta o bancnota de 5 mil in casa, pentru cadoul sotului meu si de ieri o caut 
Am rasfoit toate cartile din biblioteca, toate buzunarele gentilor, nimic
nu-i mai cumpar nimic, acum vreau doar sa o gasesc![]()
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei