Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 10
denisa.g spune:
Felicic, super tare esti 
Sper sa gasesti banutii
Mami de alexa - multumim pt tratatie 

37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
300 spune:
Asta nu e casa mea deci imi permit sa mai gresesc un pic..
ca sa ma razbuna
Alina ce mi-ai facut cu cinstea aia? Au trebuie sa cumpar tate alea ca nu mai am stare! Nusha, in alta ordine de idei... rata pe varza aoleoooo... Mie inca mi-e foame si nush ce sa mai mananc.
Feli trimite-ti soata la piata daca vrei sa gatesti...
Cami, in sarcina avem si cosmaruri din cand in cand, dar da-le si tu in cap. Sigur se rezolva cu o bata ca in emoticonul ala haios... 
Tare aia cu ia o pauza... 
34+
Anda Teodora
_irina_ spune:
Felicic nu stiu daca e chiar de ras, dar neuronul meu gravid nu mai poate de ras...
ma duc prin ungaria la cumparaturi. (sper sa nu nasc pe acolo)
36+
- Andreea
babytza spune:
Felicic
Tocmai am vorbit cu o farmacista, prietena de-a soacrei. Si mi-a spus ca nu este Pregnyl in nicio farmacie din Bucuresti....O sa mai incerce luni la cateva farmacii sa vada daca exista ceva ramas pe stoc...Am sunat deja la niste cunostinte in Italia si Franta.POate am noroc.
Oricum e bine ca am deja pentru 2 sapt, ceea ce inseamna ca suntem bine pana la 37 sapt. Apoi, vom vedea .....
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Babytza daca vrei cautam si pe aici..poate Lucutta daca intra ne poate ajuta ea fiind farmacista.
felicic super tare,sper sa gasesti banii..ca apoi cadoul il iei tu.
Laureta bine ca esti mai bine..toata lumea in concediu din 1
!
alina
multumim
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Babytza daca vrei cautam si pe aici..poate Lucutta daca intra ne poate ajuta ea fiind farmacista. 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Poooop
multumesc mult !
Valentina
34 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
felicic76 spune:
fetelor, stiu ca-i de ras, dar pe mine ma doare capul, chiar nu-mi pot da seama unde naiba puteam s-o var, in plus cu sotul de fata nu am putut cauta......ma apucasem aseara sa fac, chipurile, ordine in acte si mi-a zis sa le las naibii, sa mergem sa
si ma gandeam la camicreata, ca a avut cosmaruri, eu una nu puteam sa adorm gandindu-ma, am dormit din doi in doi, si dimineata nu stiam cum sa-l expediez mai repede de acasa........ acum am intors un pahar cu fundul in sus si astept sa-mi vina inspiratia unde s-o mai caut......
(nu va ganditi ca-s asa generoasa, vroiam sa-i iau o pereche de adidasi, restul sunt pentru mine
)
300: sotul face piata, dar zice sa nu mai gatesc, plus ca este si el uimit seara cand ii arat pe unde isi scoate fii-su fundul, un picior si mai stiu eu ce ....si parca acum, cand il vede pe ET, constientizeaza mai mult ca sunt
si voi fi mama, ptr ca acum IL VEDE
laureta: 
irina: spor la cumparaturi!
babytza: 
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
alexa si mami spune:
fetele, va astept pe toate la mine 
feli
esti totala. cauta, cauta...
alexa si
mami
laureta spune:
Felicic si io is patita cu tinutul minte. Pune doua betisoare(scobitori) in forma de cruce, la mine mere asa
andy
Laureta bb2 - 37+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
babytza spune:
Felicia esti criminala ![]()
![]()
Credeam ca sunt singura care pune lucrurile "bine".....![]()
![]()
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze