Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Laureta , ma bucur ca esti bine si energica! Si...gospodina!

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!
Azi noapte nu am prea dormit dar am recuperat de dimineata.
Voi cum sunteti?
Am vazut ca bitza e ok acum, nu a nascut inca deci nu sunt chiar singura.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Fetele stiu ca voi serviti fripturele, bunataturi.. dar eu am poftit la mamaliga!!! Tocmai ce am papat mamaliguta cu lapte, branza, smantana Acum sunt un butoias , dar macar un butoias fericit .

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salut gagici!

Eva, felicitari pentru semnatura, mai ai putin de tot. De abia astept sa-mi vad ginerele

Carla e binisor, mai are colici dar parca s-a mai linistit. Azi noapte s-a trezit doar la 1 si la 5 sa pape, deci rezonabil. In schimba dimineata a avut putin program, numai in brate la taica-sau a vrut sa stea, smechera mica. Cerceii sunt din aur de 18 k, i-am primit de la soacra-mea si a trebuit sa-i pun pe aia, eu vroiam sa-i iau din aur alb, i-am dat jos dimineata, i-am curatat cu rivanol si i-am pus inapoi. Nu are infectie.

Eu pentru formula folosesc apa plata Dorna si o fierb, dar pentru baie, am mai spus - apa de la robinet.

Azi ii serbam ziua onomastica Alexandrei mele mici si dragi

Bitza, tinem pumnii sa fie totul bine! Hang in there

Andy_galro, ma bucur ca esti mai optimista, hai ca in curand ajungeti acasa.

A mea avea ieri 3020 g, creste vertiginos pispirica. E adevarat ce se spune ca astia mici iau in greutate bine de tot si sunt niste papaciosi!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna dragi prietene virtuale,

In primul rand doresc sa va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ati adresat mie si bebelusului Mihnea dupa ce am anuntat nasterea surpriza.
Apoi as vrea sa imi cer scuze pentru ca nu am mai scris de multisor, insa acum am o scuza
Si nu in ultimul rand vreau sa felicit si eu proaspetele mamici si sa le urez multa multa sanatate atat lor cat si bebelusilor.

Ce stiti de Freshanana? A venit acasa??

Stiti cum o sa fie cu bebe? Minunat!! Eu ma intreb cum am putut pana acum fara el...Nu am simtit pana acum o dragoste mai profunda, e diferita de toate sentimentele de pana acum..dragostea de mama!

Va imbratisez cu drag si doresc nastere usoara pentru si nopti linistite pentru proaspete mamici

Corina, mami fericita de Mihnea-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La Multi Ani Alexandre si Alexandrii!
Nushulica si eu l-am visat pe bebe aseara, era in patutz si plangea noaptea de foame si eu ii sopteam lu' tati sa faca liniste poate adoarme bebe la loc fara sa pape, apoi ii ziceam lu' bebe 'TACI' si tacea pentru o secunda si apoi ..., hi hi si era mic si dragalas si ii curgea laptic pe la botic Ce vis frumos

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Corrina bine ca suntei k si v-ati obisnuit unul cu celalaltFresh e acasa ,dar ca si tine acuma e mai ocupata
Anca printzesei..vei vedea ca toate se rezolva cu rabdare
Mai da ce ne-au vizitat bb-eii in somn azi-noapte!!

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

neata burtici, chiar daca e pe la pranz

eu sunt tot 2 in 1, aseara am adormit pe la 10, nu stiu ce se intampla dar de vreo 2 zile sunt super obosita. De trezit ne-am trezit de vreo 2 ori sa mergem la toaleta iar pe la 6 eram terminata de fome, asa ca m-am trezit am papat. M-a luat o durere de cap si m-am pus la loc in pat inca vreo 2 ore.

Contractii nu am mai avut, doar dureri de mijloc si de ieri intepaturi mai rele jos pe col.

Asa ca sper sa asteptam pana luni cumintele si fara probleme.

Sper ca sunteti toate ok, ca nu am apucat sa citesc inca din urma.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

andy.p

Am citit si eu despre tragedia Monicai...Nimeni nu merita asa ceva, cu atat mai putin o mama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Da, chiar ce multe l-ati visat pe bb azi noapte.Eu nu l-am visat niciodata pana acum.Asta inseamna ca nu am instincte materne.Mie fetelor mi-e tare frica ca nu ma voi descurca cu bb singura iar la ajutoare gen mama, soacra nu vreau sa apelez.
Corinna inca o data felicitari pt bebe.
Andy vroiam sa te intreb daca tu ai depus ceva cerere la inspectorat pt rezervarea catedrei, ca acum am mai auzit-o si pe asta

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput