Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

neatza si de la noi!
va pup pe toate!
felicit toate proaspetele mamicutza

va da ti seama ca mi-e imposibil sa citesc tot din urma, v am lasat la cap 121, pag 5...si acum:D!
sunt si eu alaturi de monica (dicut)!e greu sa intelegi de ce trebuie sa trecem si prin asemenea incercari, dar cel mai bine e sa acceptam voia lui Dzeu, El stie DE CE!

asa...acum de noi:))...suntem bine, chiar fff bine, ne-am intors 2 in 1 de la spital, cu toate ca dr a zis ca pana nu nasc nu mi da drumul, dar se pare ca bb s a gandit ca vrea sa mai stea in burtica la mami!ce zice el?"de la 19 sapt ma zbat sa ies, de amu o sa va zbateti voi sa ma scoateti:))"
la internare aveam 35 de sapt, am facut zilnic perfuzii cu gynipral, dar si asa contractiile nu incetau!pot spune ca am testat si o parte din durerile travaliului...si...sunt groaznice:)), dar tot natural vreau sa nasc:)).
dupa 10 zile de perfuzii si pastile cu gynipral, le a intrerupt de tot, si de atunci, nu am mai avut contractii dureroase:)), mierc am implinit 37 sapt, asa ca bb e in siguranta daca va vrea sa iasa!
Dr mi a zis sa am bagajul pregatit si cand apar iar contractiile regulate si dureroase fugutza la spital!
colul meu e sters si am dilatatie de 3, deci...nu ar mai trebui mult ca nasterea sa se declanseze!
inainte de a pleca ieri din spital o asistenta mi a dat cartela ei ca sa intru la mamicile cu bblusi (o asistenta de acolo m a prins si mi zice "mamica cu burtica, nu stii ca nu ai voie aici:))?")...si mi-au dat lacrimile cand am vazut mogaldetzele in patuturi la picioarele mamelor!is asa micuti si firavi...abia astept sa nasc:))

aseara am fost la cumparaturi, acum ma prega sa merg iar, ca nu vreau sa l las pe sot sa finalizeze el:P

week end placut la toate si va multumuesc ca v ati gandit la mine!
a fost deprimant in spital!cate femei fara inima!sa zici repetitiv ca daca pierzi sarcina nu ti pare rau!ca daca la eco iese ca e baiat il vrei mort...si multe alte chestii care chiar ca te termina psihic, cand stii ca altele stau in spital si cate 7 luni pentru mentinere!

35+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Aly, ma bucur ca esti bine si ca bb s-a hotarat sa mai astepte (cred ca s-a vorbit cu Irina a mea sa vina impreuna ), si sper sa faceti macar 38 s si apoi sa vina bb cand vrea. Sanatate multa si numai bine

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata la amiaza!Azi sunt foarte somnoroasa cred ca din cauza vremii,plus de asta am un acid de nu mai pot de vreo 3 zile ,tot am zis ca-mi trece dar se pare ca trebuie sa-i dau in cap cu Rennie.

Eva felicitari pt semnatura!mai aveti putin si vine

Referitor la Pregnyl ma pot interesa daca mai este pe stoc ca nu stiu nimic de el daca nu mai lucrez de cand aveam 3 luni.

Mai am o problema ca nu am cu ce sa ma imbrac maine la botez,sunt nasa si nu ma pot duce oricum.Am cautat ieri in tot orasul dar nu mi-am gasit nimic.Nu stiu ce sa fac,cu ce m-as putea imbraca in afara de colanti sau merge?Please help!

31+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Babytza daca vrei cautam si pe aici..poate Lucutta daca intra ne poate ajuta ea fiind farmacista.
felicic super tare,sper sa gasesti banii..ca apoi cadoul il iei tu.
Laureta bine ca esti mai bine..toata lumea in concediu din 1!
alinamultumim

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

O sa intreb si eu la Valcea de pregnyl...

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aly bine ai venit acasa !!! Sa dea DD sa stea bb atat cat trebuie in burtica la mami !!

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am invinsssss i-am gasit........ erau sub subower....naiba se gandea.... plec la cumparaturi

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Buna dimineata!

Ne-am trezit si noi, si ca in fiecare saptamana sambata babycenter imi trimite un mail in care ma anunta in cate saptamani sunt! Iata ce imi zice azi, ca am implinit 37 saptamani :

Congratulations — your baby is full term! This means that if your baby arrives now, his lungs should be fully mature and ready to adjust to life outside the womb, even though your due date is still three weeks away.

O veste buna pe ziua de azi!

Pupici tuturor si weekend placut!

Merg si eu sa citesc ce ati mai scris. Are cineva azi programare sau de gand sa nasca?

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Felicitari Eva pt semnatura si Doamne ajuta sa fie bine in continuare!!

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Multumesc din suflet, dyanira

Corina, mami fericita de Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Aly ma bucur ca e totul bine acum.Sa stii ca esti tare curajoasa daca vrei sa nasti natural chiar daca ai experimentat durerile travaliului.
Clau ma bucur ca esti mai bine, ti-am spus eu ca nu o sa fie probleme pana luni.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Nushulica ma bucur sa te vad in verva , nu-ti pierde curajul cu nasterea naturala, si eu inca mai sper ca va fi bine si nu va trebui sa fac cezariana.

Angelynna ce de achizitii, felicitari! Ce nasica super ai tu, eu nu am asteptat sa-mi ia nasa nimic, am luat eu tot pt ca nici nu sunt convinsa ca vom pastra aceiasi nasi de la cununie.

Mmimi bine ai revenit, imi pare rau ca ai trecut prin emotii legate de bebelina si iti tin pumnii sa se rezolve tot si la sfarsitul lunii sa va tineti in brate minunea sanatoasa si papacioasa!

CD prietena mea care a nascut in aprilie prin cezariana a stat in salon de doua paturi, acum nu stiu daca e regula la cezariene sau a fost o intamplare.

Clau cum esti?

Va invit la crema de zahar ars, e o minune ca am reusit s-o fac fara sa ma frig la cat sunt de ametita.

37+ cu Mina Alexandra

AMR 16 zile
Poze

Andreea si multumim de intrebare, suntem ok, cred eu insa nu pot spune ca foarte bine, dar o duc in continuare cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neata burtici la pranz,am fost plecati cu tati la cumparaturi
khristin:diabetul gest are nik cu cezariana dar pe fondul acestui diabet se credea ca bebe a luat fff mult in greutate si din cauza ca bb era f mare a hot sa-i faca cezariana
EvaF:felicitari pt semnatura
Corinna:felicitari pt bebe, abia astept si eu sa experimentez si eu sentimetul asta minunat de mamica
felicic76:felicitari ca ai gasit banutiispor la cumparaturi
clau_geo:ma bucur ca te simti bine si nu ai mai avut contractii,succes luni la control

rapostez si eu o seara destul de linistita in care l-am visat pe bebe cum purta bratarica pe care ia cumparat-o mama,,,asa de draga mi-a fost ca toata noaptea am visat-o,,e mica si foarte dragalasa

pup toate fetele

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput