Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 am invinsssss ![]() ![]() i-am gasit........ erau sub subower![]() ....naiba se gandea.... plec la cumparaturi![]() ![]() 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
bravoo Felic, stiam eu ca esti fata descurcareata
spor la cumparaturi

37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Aly ma bucur ca e totul bine acum.Sa stii ca esti tare curajoasa daca vrei sa nasti natural chiar daca ai experimentat durerile travaliului. Clau ma bucur ca esti mai bine, ti-am spus eu ca nu o sa fie probleme pana luni. ![]() Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
dar nu zic hop pana nu trece si weekendul si vine ziua de luni dimineata.
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui iriss_04 neata burtici la pranz,am fost plecati cu tati la cumparaturi khristin:diabetul gest are nik cu cezariana dar pe fondul acestui diabet se credea ca bebe a luat fff mult in greutate si din cauza ca bb era f mare a hot sa-i faca cezariana EvaF:felicitari pt semnatura Corinna:felicitari pt bebe, abia astept si eu sa experimentez si eu sentimetul asta minunat de mamica felicic76:felicitari ca ai gasit banutii spor la cumparaturiclau_geo:ma bucur ca te simti bine si nu ai mai avut contractii,succes luni la control ![]() rapostez si eu o seara destul de linistita in care l-am visat pe bebe cum purta bratarica pe care ia cumparat-o mama,,,asa de draga mi-a fost ca toata noaptea am visat-o,,e mica si foarte dragalasa pup toate fetele 37+andrei sebastianAMR 3 saptamani ![]() |
si multumim frumos, sa dea Domnu sa fie bine
Irina Alexandra
babytza spune:
Felicic spor la cumparaturi si sa iti traiasca sotul !!! 
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
burtici, aveti idee cumva de la ce pot aparea durerile cap, in zona tamplei si fruntii si o stare de somnolenta continua?
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
dyanira spune:
Am si eu o intrebare daca cumva stiti: de cate zile libere beneficiaza tatii la nasterea bbelului???
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
EvaF spune:
| citat din mesajul lui babytza Fetele se lasa cu ploaie ???? |
Cam asa ceva! Au anuntat ca we asta ploua si se face racoare! Ce bine! Si asa vine 1 septembrie, poate isi ai revine vremea si scapam de canicula! Se anunta o toamna calduroasa, oricum!
Mi-am luat iar tensiunea azi, 134/84, puls 80! Lucutta, cum e? Sau cine se mai pricepe...e ok?
37+
LUCA
AMR 21 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui dyanira Am si eu o intrebare daca cumva stiti: de cate zile libere beneficiaza tatii la nasterea bbelului??? Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
De 5 zile+ 10 zile in caz ca are un atestat de curs de puericultura! Noi il avem, semnat de medicul de famlie, asa ca tati sta acasa 15 zile!
Hotarâre nr. 244 din 10 aprilie 2000
pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr. 210/1999
EMITENT: GUVERNUL ROMÂNIEI
PUBLICATA ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 150 din 11 aprilie 2000
În temeiul prevederilor art. 6 din Legea concediului paternal nr. 210/1999, Guvernul României hotaraste:
ART. 6
(1) Tatal copilului nou-nascut, care participa efectiv la ingrijirea acestuia, are dreptul la un concediu paternal platit de 15 zile lucratoare, prin majorarea duratei concediului paternal de 5 zile lucratoare cu inca 10 zile lucratoare, daca a obtinut atestatul de absolvire a unui curs de puericultura.
(2) Dreptul la majorarea duratei concediului paternal în conditiile alin. (1) se acorda numai o singura data, indiferent de numarul copiilor titularului.
ART. 7
(1) Cursul de puericultura consta în prezentarea unor notiuni elementare teoretice si practice necesare în vederea ingrijirii copilului mic, în vederea participarii efective a tatalui la ingrijirea propriului copil nou-nascut.
(2) Cursul de puericultura va fi tinut de medicul de familie al tatalui, in perioada de sarcina a mamei sau dupa nasterea copilului.
(3) În urma verificarii notiunilor dobândite medicul de familie va elibera atestatul de absolvire a cursului de puericultura;.
(4) În cazul în care tatal are studii de specialitate (medic, asistent medical) nu mai este necesara absolvirea cursului de puericultura, ci numai obtinerea atestatului în conditiile prevazute la alin. (3).
(5) Atestatul reprezinta actul doveditor prin care se constata insusirea notiunilor prevazute la alin. (1) si cuprinde, impreuna cu aceasta constatare, datele personale din cartea de identitate a tatalui, locul sau de munca, data eliberarii, semnatura si parafa medicului de familie.
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
[/size=1]
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Am si eu o intrebare daca cumva stiti: de cate zile libere beneficiaza tatii la nasterea bbelului??? Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
5 zile legal plus inca 10 daca face curs de puericultura dovedit cu atestat.
Irina Alexandra

spor la cumparaturi