Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
dyanira spune:
Ce ciudat sotului meu i-a spus de la firma ca nu va beneficia decat de 2 zile conform noului contract la nivel de ramura, habar nu am ce e ala

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
nikolici spune:
In legatura cu zielle libere la tatici,
Depinde de fiecare firma in parte, chiar daca legea zice intr-un fel...ei fac cum vor si te constrang sa accepti asa cum vor ei.
Sotului meu de exemplu nu i se platesc orele suplimentare intr-o firma mare germana, chiar daca legislatia ii obliga sa faca asta si nici macar zile libere in schimbul orelor.
Insa pentru casatorie i s-au acordat 5 zile si un salariu in plus ceea ce se va intampla si la venirea fetitzei noastre.
Pup mamicile
Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 43
dyanira spune:
Tot o firma mare germana e si asta unde lucreaza sotul meu

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici In legatura cu zielle libere la tatici, Depinde de fiecare firma in parte, chiar daca legea zice intr-un fel...ei fac cum vor si te constrang sa accepti asa cum vor ei. Sotului meu de exemplu nu i se platesc orele suplimentare intr-o firma mare germana, chiar daca legislatia ii obliga sa faca asta si nici macar zile libere in schimbul orelor. Insa pentru casatorie i s-au acordat 5 zile si un salariu in plus ceea ce se va intampla si la venirea fetitzei noastre. Pup mamicile Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 43 |
Daca e specificat clar in contract nu au ce face! Sotul meu lucreaza tot intr-o firma f mare (frantzuzeasca, evident
37+
LUCA
AMR 21 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
nikolici spune:
As avea si eu o intrebare, credeti ca este chiar necesar sa cumpar un cantar pentru bebei?Voi cum procedati?Va lasati pe doctori la cantarit sau luati initiativa pt un cantar care este f f f scump la orice firma
.
MUltzu
Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 42
musettepink spune:
Hello!!!!!!!
Va invita la o felie de tort caci azi e ziua mea de nume!!!!
urez si eu
tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!!!!!!
Va pup!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 12 ZILE 

babytza spune:
| citat din mesajul lui nikolici As avea si eu o intrebare, credeti ca este chiar necesar sa cumpar un cantar pentru bebei?Voi cum procedati?Va lasati pe doctori la cantarit sau luati initiativa pt un cantar care este f f f scump la orice firma .MUltzu Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 42 |
Eu am hotarat sa nu iau cantar. Nu vreau sa o iau razna si sa il cantaresc zilnic... Dar sunt multe mamici care au cumparat. Parerile sunt diferite .
Valentina
34 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui nikolici As avea si eu o intrebare, credeti ca este chiar necesar sa cumpar un cantar pentru bebei?Voi cum procedati?Va lasati pe doctori la cantarit sau luati initiativa pt un cantar care este f f f scump la orice firma .MUltzu Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 42 |
Eu mi-am cumparat. Am intrebat dr-ul de familie si mi-a zis ca ar fi bine sa-l cantaresc saptamanal, sa-i urmaresc evolutia...
Acuma.. fiecare cu parerea lui
37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui musettepink Hello!!!!!!! Va invita la o felie de tort caci azi e ziua mea!!!! urez si eu tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!!!!!!Va pup!!!!! ![]() ![]() ![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s !![]() 38+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 14 ZILE ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI, MUSETTE!!!!
SANATATE MULTA TIE SI BEBELULUI!!!!!!
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
dyanira spune:
LA MULTI ANI MUSSETEPINK!!!
SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR