Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
Happy birthday Musettepink,
Iti uram din tot sufletul LA MULTI ANI!!!!!
Sa fii santaoasa si fericita.
YUPIII

Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 42
babytza spune:
La multi ani Irina !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iti doresc o zi minunata !!!!!

Te poooooooop ! Chiar ma intrebam pe unde esti .....
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici As avea si eu o intrebare, credeti ca este chiar necesar sa cumpar un cantar pentru bebei?Voi cum procedati?Va lasati pe doctori la cantarit sau luati initiativa pt un cantar care este f f f scump la orice firma .MUltzu Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 42 |
Eu nu am cumparat cantar dar se pare ca mi-au cumparat nasii ca lor le e foarte folositor la bebelina lor!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
denisa.g spune:
Musette - La multi ani!! 

Sanatate, bucurii nastere usoara si bebe sanatos iti urez.

37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
nikolici spune:
Pai da..cred ca o sa fac si eu aceasta investitie ..nu cred ca o sa astept in fiecare luna sa merg la doctor sa vad daca a luat in greutate.
Asta este o mare investitie dar na..pt bebeluna noastra ...ce nu face mami si tati??? 
Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 42
musettepink spune:
Multumesc mult fetelor,sunteti niste dulci!!!!
Nu am timp sa va raspund la fiecare pt ca plecam la mama unde i-am comandat niste bunataturi la care pofteam![]()
Nikolici eu am luat cantar ,iti recomand sa iei din acela nedigital,eu am luat de la chicco din acela clasic pt ca e mult mai ieftin ca unul digital si mi-a fost recomandat de mai multe mamici ca fiind mai bun decat cel digital.a costat in jur de 150 ron parca.
Am fugit!!
la toate!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 12 ZILE 

300 spune:
Musette, azi sper ca esti pink
si La multi ani! Distractie placuta la mami tau acasa si ... pofta buna ![]()
34+
Anda Teodora
felicic76 spune:
m-am intors, mare lucru nu am luat ca am fost in cartier, am luat un tort (vb sotului, tot la tine te gandesti, el este diabetic
) si cam atat
........
a, am agatat un set perie si pieptene disney cu winnie si o suzeta de silicon, tot cu winnie the pooh
eu am luat cantar din doua motive:
1. pediatrul vine acasa si atunci nu o sa-l pun sa vina cu cantarul in portbagaj![]()
2. daca bebe nu ia cum trebuie in greutate, el cere monitorizatea mai atenta a meselor (proba suptului) si implicit a greutatii si de abia dupa aceea se apuca de investigatii
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 m-am intors, mare lucru nu am luat ca am fost in cartier, am luat un tort (vb sotului, tot la tine te gandesti, el este diabetic a, am agatat un set perie si pieptene disney cu winnie si o suzeta de silicon, tot cu winnie the pooh ![]() eu am luat cantar din doua motive: 1. pediatrul vine acasa si atunci nu o sa-l pun sa vina cu cantarul in portbagaj 2. daca bebe nu ia cum trebuie in greutate, el cere monitorizatea mai atenta a meselor (proba suptului) si implicit a greutatii si de abia dupa aceea se apuca de investigatii 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
esti tare Felic, te-ai gandit la tine si la bb
Sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti sanatosi toti 3

37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
EvaF spune:
Eu consider ca inca nu e cazul sa ii iau cantar lui Luca, ma voi cantari pe cantarul nostru cu el in brate, asa fac fff multe mamici!
Insa, consider ca nu e util acum, ca nu e nascut, nu ca nu e util, in general. Daca dupa nastere neonatologul mi-l recomanda, il voi cumpara imediat, dureaza putin o comanda sau il iau direct din magazin! Oricum, l-am pus pe lista de cadouri la un loc cu sterilizatorul si alte nebunii pe care nu le vad utile din day one, le pot folosi incepand cu saptamanile 2-3!
Edit: Musette, sa fii sanatoasa si nastere usoara! ![]()
37+
LUCA
AMR 21 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

.