Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 8
iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iepurila
doamne, acu vad ce am scris. voi ati intelesceva? Finalul era asa: Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului" Eu, iepurica 31+ ![]() Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
nu pot sa cred. Prim data am crezut ca am scris eu cu pocioarel. Acum constat ca de fapt forum-ul imi joaca o festa. Oare cum sa scriu ca sa iasa ceva inteligibil?
e vorba de TRATAMENT PENTRU INia o pauzaREA COLULUI
Eu, iepurica
31+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
EvaF spune:
| Citat: | ||
doamne, acu vad ce am scris. voi ati intelesceva? Finalul era asa: Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului" Eu, iepurica 31+ ![]() Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Vad ca de trei ori ti-a aparut acelasi lucru: inia o pauzarea! E ceva straniu, nu cred ca ai scris tu picioarele, cum zici
! Am vazut si la alte fete sintagma asta! Ce e cu treaba asta? Poti reformula? E forumul de vina, clar! Zii altfel, da o explicatie lunga!
37+
LUCA
AMR 21 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
felicic76 spune:
| Citat: | ||||
nu pot sa cred. Prim data am crezut ca am scris eu cu pocioarel. Acum constat ca de fapt forum-ul imi joaca o festa. Oare cum sa scriu ca sa iasa ceva inteligibil? e vorba de TRATAMENT PENTRU INia o pauzaREA COLULUI Eu, iepurica 31+ ![]() Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |

este vorba de inmu ierea colului
32+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
iepurila spune:
nu e Bitza de vina. Ea zice corect. nu stie tastatura mea sa scrie. Cand scriu, imi apare corect. Cand dau trimitere, apare ceea ce vedeti si voi si eu.
Eu, iepurica
31+ 
Nerantula spune:
Se inlocuiesc automat anumite caractere care pot compune un cuvant obscen ... de fapt e vorba despre 'inmu ierea colului' (fara spatiul lasat de mine)
36+
AMR 28 zile!! 
Peter Pan
felicic76 spune:
iepu: stai calma, este o protectie a moderatorilor sa nu se foloseasca cuvinte urate, tb sa le desparti ca sa iasa "inmu ierea colului" , daca nu le desparti ti se spune sa iei o pauza.....
nerantula:
cum merge cu pictura? sa nu uiti sa ne pui poze, da?
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
EvaF spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui felicic76
![]() ![]() este vorba de inmu ierea colului 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
Ce faza! Acum vin de acasa "ia o pauza" (IN m u i e REA) in loc de "m...e". Astia sunt obsedati?

37+
LUCA
AMR 21 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
iepurila spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui felicic76
![]() ![]() este vorba de inmu ierea colului 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
Daaaa. Asta e.... asa cum zice Felicic.
Cum de ai inteles? Ai un program de decriptare?
Eu, iepurica
31+ 
camicreata spune:
Si cum va spuneam ca sunt intoarsa azi e din cauza cosmarului de aseara nu am putut dormii deloc bine.Imi era frica sa ma duc si la wc.L-am trezit pe al meu de o suta de ori.Dar daca vb cu voi imi trece.

Poze Vacanta