Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nushulica:rata pe varza buuuuun rau!
eu am interzis la piata, nu ma mai lasa sotul sa fac nimic(mai avem ceva important de rezolvat inainte sa nasc si ii este frica sa nu ma apuce mai devreme) si ma simt aiurea sa stau ca o leguma si sa mananc numai in oras
iepurila: multumim de vestile despre bitza!
andy.p: merci,

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna dimineata burtici.Cum va simtiti?Eu azi sunt cam intoarsa dar daca vb un pic cu voi imi revin.daca e cineva o sa mai scriu.

Va pupic dulce.

apoiSebastian

Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

feli da nici eu nu merg la piata...de altfel de cand eu nu prea mai ies am descoperit faptul ca sotul se descurca chiar f bine la piata cumparaturi si tot tacamulsi inainte o facea pe-a...:nu ma pricep: ca stia ca-i merge dar acum de cand tine mai mult la fii-su se descurca

din oras f rar mananc ca mi-e frica sa nu fie ceva veki...ultima data am luat de la kfc aripioare picante ca mi-a facut pofta eva dar mi s-au parut prea picante pt gustul meu

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

neatza si de la noi!
va pup pe toate!
felicit toate proaspetele mamicutza

va da ti seama ca mi-e imposibil sa citesc tot din urma, v am lasat la cap 121, pag 5...si acum:D!
sunt si eu alaturi de monica (dicut)!e greu sa intelegi de ce trebuie sa trecem si prin asemenea incercari, dar cel mai bine e sa acceptam voia lui Dzeu, El stie DE CE!

asa...acum de noi:))...suntem bine, chiar fff bine, ne-am intors 2 in 1 de la spital, cu toate ca dr a zis ca pana nu nasc nu mi da drumul, dar se pare ca bb s a gandit ca vrea sa mai stea in burtica la mami!ce zice el?"de la 19 sapt ma zbat sa ies, de amu o sa va zbateti voi sa ma scoateti:))"
la internare aveam 35 de sapt, am facut zilnic perfuzii cu gynipral, dar si asa contractiile nu incetau!pot spune ca am testat si o parte din durerile travaliului...si...sunt groaznice:)), dar tot natural vreau sa nasc:)).
dupa 10 zile de perfuzii si pastile cu gynipral, le a intrerupt de tot, si de atunci, nu am mai avut contractii dureroase:)), mierc am implinit 37 sapt, asa ca bb e in siguranta daca va vrea sa iasa!
Dr mi a zis sa am bagajul pregatit si cand apar iar contractiile regulate si dureroase fugutza la spital!
colul meu e sters si am dilatatie de 3, deci...nu ar mai trebui mult ca nasterea sa se declanseze!
inainte de a pleca ieri din spital o asistenta mi a dat cartela ei ca sa intru la mamicile cu bblusi (o asistenta de acolo m a prins si mi zice "mamica cu burtica, nu stii ca nu ai voie aici:))?")...si mi-au dat lacrimile cand am vazut mogaldetzele in patuturi la picioarele mamelor!is asa micuti si firavi...abia astept sa nasc:))

aseara am fost la cumparaturi, acum ma prega sa merg iar, ca nu vreau sa l las pe sot sa finalizeze el:P

week end placut la toate si va multumuesc ca v ati gandit la mine!
a fost deprimant in spital!cate femei fara inima!sa zici repetitiv ca daca pierzi sarcina nu ti pare rau!ca daca la eco iese ca e baiat il vrei mort...si multe alte chestii care chiar ca te termina psihic, cand stii ca altele stau in spital si cate 7 luni pentru mentinere!

35+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

si bine ai venit acasa. Aveti grija de voi.

Eu, iepurica 31+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Neata de la Moldova.

mesaj de la Bitza: " Sunt in spital de joi, aveam TA mare si ma tine pana nasc. Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului"
Am pupat-o din partea noastra si ii tinem pumnii.

Ma duc sa citesc din urma

Eu, iepurica 31+

doamne, acu vad ce am scris. voi ati intelesceva? Finalul era asa: Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului"

Eu, iepurica 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aly_c, bine ai venit acasa! Mai ai asa de putin!!! Ma bucur sa aud ca esti bine!!!

Bitza, sa auzim numai de bine!!! Iepurila, sa ne tii la curent!

Andy_g, te asteptam cat mai repede acasa! Ne bucuram ca bebe recupereaza!

Nusha gospodina! Nu imi aminti de aripioare picante ca iar ma infig in ele azi daca e pe asa...

Camicreatza, ce ai patit?

Claudinna este bine? Maine vine acasa, nu?

LE: Ancule, cum mai este Carla?

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:

Neata de la Moldova.

mesaj de la Bitza: " Sunt in spital de joi, aveam TA mare si ma tine pana nasc. Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului"

Eu, iepurica 31+

Ce inseamna "inia o pauzarea" colului?

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

inseamna ca m scris eu cu picioarele

Eu, iepurica 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:

Citat:

Neata de la Moldova.

Eu, iepurica 31+

doamne, acu vad ce am scris. voi ati intelesceva? Finalul era asa: Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului"

Eu, iepurica 31+

ori laptele meu era cu alcool ori nu vad bine...tot asa ai scris!!! chiar nu inteleg ce vrea sa zica bitza

eva e bine ca poti manca aripioarele alea pt mine sunt prea picante

camicreata ce ai patit???eu abia am trecut de o depresie, asa ca sigur te pot ajuta daca despre asta e vb

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ceva "curios" pentru mine dar va spun. Am facut un contract nou la UPC si printre progamele de televiziune am descoperit un post : bebe tv http://www.bebetv.tv/. acum, eu aveam o pb cu tv si computerul la copii, dar stau si ma gandesc ca postul asta nu-i o idee foarte rea, pentru atunci cand ai un pic de treaba sau bebe se plicteste. Ce parere aveti?

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza asteptam vestile bune
camicreata ce s-a intamplat?

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput