Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

neatza si de la noi!
va pup pe toate!
felicit toate proaspetele mamicutza

va da ti seama ca mi-e imposibil sa citesc tot din urma, v am lasat la cap 121, pag 5...si acum:D!
sunt si eu alaturi de monica (dicut)!e greu sa intelegi de ce trebuie sa trecem si prin asemenea incercari, dar cel mai bine e sa acceptam voia lui Dzeu, El stie DE CE!

asa...acum de noi:))...suntem bine, chiar fff bine, ne-am intors 2 in 1 de la spital, cu toate ca dr a zis ca pana nu nasc nu mi da drumul, dar se pare ca bb s a gandit ca vrea sa mai stea in burtica la mami!ce zice el?"de la 19 sapt ma zbat sa ies, de amu o sa va zbateti voi sa ma scoateti:))"
la internare aveam 35 de sapt, am facut zilnic perfuzii cu gynipral, dar si asa contractiile nu incetau!pot spune ca am testat si o parte din durerile travaliului...si...sunt groaznice:)), dar tot natural vreau sa nasc:)).
dupa 10 zile de perfuzii si pastile cu gynipral, le a intrerupt de tot, si de atunci, nu am mai avut contractii dureroase:)), mierc am implinit 37 sapt, asa ca bb e in siguranta daca va vrea sa iasa!
Dr mi a zis sa am bagajul pregatit si cand apar iar contractiile regulate si dureroase fugutza la spital!
colul meu e sters si am dilatatie de 3, deci...nu ar mai trebui mult ca nasterea sa se declanseze!
inainte de a pleca ieri din spital o asistenta mi a dat cartela ei ca sa intru la mamicile cu bblusi (o asistenta de acolo m a prins si mi zice "mamica cu burtica, nu stii ca nu ai voie aici:))?")...si mi-au dat lacrimile cand am vazut mogaldetzele in patuturi la picioarele mamelor!is asa micuti si firavi...abia astept sa nasc:))

aseara am fost la cumparaturi, acum ma prega sa merg iar, ca nu vreau sa l las pe sot sa finalizeze el:P

week end placut la toate si va multumuesc ca v ati gandit la mine!
a fost deprimant in spital!cate femei fara inima!sa zici repetitiv ca daca pierzi sarcina nu ti pare rau!ca daca la eco iese ca e baiat il vrei mort...si multe alte chestii care chiar ca te termina psihic, cand stii ca altele stau in spital si cate 7 luni pentru mentinere!

35+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

nusha, ce-ai visat tu e realitatea. o sa fiti bine dupa nastere, iar aia cu luatul in brate... e adevarul adevarat. eu in primele zile dupa ce-am venit acasa, am reusit sa ma cert cu toata familia

alexa simami

pai si eu ma certam cu toti eram ca o leoaica tineam puiul in brate si nu vroiam sa-l dau la nimeni

eva eu nu ma indoiesc ca va fi cel mai frumos puiutz...partea cu indoielile era la capitolul cumintel ca sincer nici nu sper sa fie asa cuminte, mai ales daca o sa semene cu mine la caracter

andy_p ce frumos visam noi !! adevarul e ca asa cum zice si 300 as vrea sa visez in fiecare noapte mogaldeata ca m-am trezit asa de bine dispusa, si apoi trece si timpul mai rpd pana la nastere

legat de concediul prenatal eu zic sa nu va impacientati degeaba mergeti la legislative aici pe forum ca s-a pus de 1000 de ori intrebarea asta si marius a raspuns f clar ca nu esti obligata sa-ti iei nici o zi de prenatal poti lua toate 126 zile postnatal!

eu oricum de la 1 sept bag prenatalul!

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

300 eu zic sa lasi gospodaria pe mana sotului sa nu strici nik pana nastinu de alta dar apoi trebuie sa te apuci de investit in casa fix cand ai nevoie de multe pt bebe

alybine ai revenit acasa!!! vezi cat te preumbli azinu te da viteaza poate imi trimiti sms pe urma ca ai nascut poate reusim sa ne vedem si noi , mai bine ma suni intr-o zi si ma ameninti sa ies din casa ca eu de buna voie...cam greu

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

LA MULTI ANI tuturor care poarta numele de ALEXANDRA si ALEXANDRU!
Sa va traiasca bebeii,copii si jumatatile (a mea este Alexandru)
300
nushulica: idee de meniu pe we?
khristin: si printesa!
aly_c: bine ai revenit, vorba nushei, parca vad ca ne anunti ceva nu mai pune la suflet gura lumii, cand stai printre si cu atatea femei, ies la iveala o gramada de prostioare

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nushulica tocmai pe aici ma uit si nu am gasit nimic. Daca gasesc imi printez legea si ii dau cu ea in cap doctoritei.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata de la Moldova.

mesaj de la Bitza: " Sunt in spital de joi, aveam TA mare si ma tine pana nasc. Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului"
Am pupat-o din partea noastra si ii tinem pumnii.

Ma duc sa citesc din urma

Eu, iepurica 31+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Neata de la Moldova.

mesaj de la Bitza: " Sunt in spital de joi, aveam TA mare si ma tine pana nasc. Acum TA e buna, am facut tratament si pentru inia o pauzarea colului"
Am pupat-o din partea noastra si ii tinem pumnii.

Ma duc sa citesc din urma

Eu, iepurica 31+

Ce inseamna "inia o pauzarea" colului?

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
legat de concediul prenatal eu zic sa nu va impacientati degeaba mergeti la legislative aici pe forum ca s-a pus de 1000 de ori intrebarea asta si marius a raspuns f clar ca nu esti obligata sa-ti iei nici o zi de prenatal poti lua toate 126 zile postnatal!

Exact asta voiam sa zic si eu.
Nusha ar fi super sa visam bb-eii in fiecare noapte{il]
300 ai grija mama sa nu faci ceva pe-acasa.
aly bine-ai revenit
felicicsotului

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Ciao fetele! In primul rand vreau sa felicit pe KID, SIMODINA, JULY, JOY !!!!! Sa va traiasca fetitele, sa va bucurati de ele si voua recuperare cat mai rapida!!!!

noi din pacate tot in spital pentru ca bebe Andrei a fost mai lenes cateva zile si nu prea manca si nu a luat in greutate....dar acum este bine si mananca foarte bine si doarme si a recuperat bine in greutate....speram ca pe luni sa mergem si noi in sfarsit acasa.

eu nu prea am chef de scris...asa ca va citesc asa din umbra.

Va pup pe toate!!!!!!

Andreeade Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

pupam mamica si suntem alaturi de voi. Ma bucur ca bebe papa si recupereaza. Te asteptam acasa ca stiu ca nu mai ai rabdare.

Eu, iepurica 31+

Mergi la inceput

felicicazi fac varza dulce cu carne de rata(proaspat primita de la tara) si o tarta cu nectarine sau prune vad eu

iepu multumim pt vestile de la bitza!!!sa dea Dzeu sa nu mai aiba pb cu TA si sa nasca usor!

irina ma duc sa caut la legislative sa vad unde am citit si iti dau un link

edit: am vrut sa-ti dau link dar vad ca ai scris deja la subiectul respectiv...asteptam sa-ti raspunda marius

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput