Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 5

alexa si mami spune:
neata! ALEXANDRU!
ALEXANDRA!
dau si eu un suc, o bere fara alcool pt fii'mea si pt ta'su
laura, multam de cafeluta daca ieri am dormit pina la 9, azi alexa a dat trezirea la 8
da' nu-i bai ca si asa am multa treaba:)
eva, felicitari pt 37S! ce putin mai e!
andy_g, multa bafta sa iesiti cit mai repede cu bine din spital!
kristin, cum la scoala?! ca doar mai ai si tu putin pina nasti.alexa si
mami

nushulica spune:
neata!!!
eva felicitari pt semnatura noua!!! de acum luca poate sa vina linistit cand vrea
khristin te invidiez ca ai fost la concertul celine dion!!!
cred si eu ca bebe a dansat si el tot concertul la o asa voce
mi-as dori si eu sa merg
ehh si acum sa va zic cu ce mi-am ocupat eu noaptea l-am visat pe bebe
nascusem, eram acasa, nu ma durea nik de la nastere iar bebe era perfect!!! o mogaldeatza mica care nu facea galagie dormea mititelul cumincior, papa tzatza
si eu ma certam cu tot familionul ca vroia sa-l ia in brate si eu nu vroiam sa=l dau
frumos vis!!!ar fi culmea cand vine bebe sa arate fix asa cum l-am visat

alexa si mami spune:
nusha, ce-ai visat tu e realitatea. o sa fiti bine dupa nastere, iar aia cu luatul in brate... e adevarul adevarat. eu in primele zile dupa ce-am venit acasa, am reusit sa ma cert cu toata familia alexa si
mami

300 spune:
Neata cu inghetata si cafea!
Joy chiar o surpriza! Cum te mai simti? Te asteptam cu poze si detalii despre Anna Sofia, printesa mica si nerabdatoare.
CD, multumesc pntru detalii, chiar azi o sa merg in Valcea pentru ca Luni sa finalizez actele pentru imprumut (care practic e gata dar trebuie sa il si cosmetizam), asa ca voi verifica si cum stau cu Casa de sanatate. Dupa cum vedeti, mi-am lasat toata infrastructura acolo, si vreau sa zic ca l-am transferat si pe sotz tot acolo! Parca lucrurile se rezolva mai usor intr-un oras mic...
M-ati cam nelinistit cu prenatalul ala, eu nu vreau o zi macar inainte sa nasc, motivul pt care merg la serviciu inca este: fiecare zi acum acolo inseamna o zi cu ANda acasa fara teama zilei de maine. SItuatia noastra cere venituri constante din partea ambiilor parinti si am incredere ca va fi bine. 34+
Anda Teodora

EvaF spune:
Nusha, merci

Visul tau frumos este un vis de mama care isi previzualizeaza copilul Bineinteles ca va fi frumos foc!!! Ai vreun dubiu?

Eu m-am visat graviduta cu inca doua prietene cu burtici: una chiar asteapata gemeni, dar cealalta nu este gravida si isi doreste fff tare! Oare e premonitie?

La multi ani Alexei, Alina!
La multi ani lui Alexei de Miruna!
La multi ani lui Alexandru de Boo!!!
Pe cine mai congratulez?

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

andy.p spune:
Alina sa-ti traiasca sarbatoritii
Nusha ce frumosSi eu am visat-o pe bb-lina azi noapte,o schimbam,faceam baita
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

300 spune:
La multi ani Alexilor si Alexelor!
Mmimi, daca nu pe forum, poate pe PM imi spui si mie cateva cuvinte despre ce ai patit? Prefer sa aflu orice detalii despre lucruri rele sau triste care se pot intampla decat sa le experimentez nepregatita, este doar opinia mea, stiu ca la un moment dat pe forum se discuta contrariul da eu cred ca viata nu e numai roz si daca intoc capul de la lucrurile astea nu inseamna ca nu exista sau ca vreodata nu le patim chiar noi... Deh, asta e.
Andreea_and, inseamna ca nu esti chiar asa de adormita de-ai facut tu crema de zahar ars ieri!
Andy_galro, iesi din butoiul ala cu melancolie te asteapta un bebe papacios la apel :) Cred ca stii ca bebebii dupa nastere scad cateva sute de grame si le pun la loc in primele saptamani dupa nastere... Vad ca esti un pic nelinistita.
mami curajoasa, ca sa treaca!
Anca, legat de cercei iti povestesc ce ma patit cu Raluca, sora mea. I-au facut gauri mai mare fiind, la cateva luni. Avea cercei medicinali, dar intr-o seara la baie i-a agatat tata unul si a trebuit sa ii scoata pe amandoi, cumva nu il putea pune la loc. Rana nu era vindecata, ai mei au schimbat cu cerceii de aur luati de nasi.
In cateva zile s-a inflamat rau, cpilul se tot freca la urechiuse, desi nu plangea din cauza asta, era clar ca se chinuia. M-am nimerit pe acasa (ma deplasam saptamanal la ei pe vremea aia) si am insistat sa ii scoatem. Facuse deja puroi. Nu stiu nici in ziua de azi efectiv de ce s-a iritat, cert e ca fetita nu mai are gauri acum, dar nu mi se pare mare pierdere. Exista niste pistoale cu care se dau gauri in urechi si o va face chiar ea daca vrea. Mie practica asta cu ingauritul mi se pare cam barbara, nu stiu daca o voi aplica penru fata mea.
Pe de alta parte, sora nr.3 (artista) a ajuns sa se gaureasca in cele mai neasteptate locuiri ori singura ori din proprie initiativa... 34+
Anda Teodora

_irina_ spune:
Eva ma sperii... eu imi schimb ticker-ul dupa tine...
Dya o sa mai citesc legile, mama lor de legi, in conctractul colectiv de munca nu e specificat nimic, cel putin nu am gasit asta. Il mai citesc si ma pun pe studiat si legea muncii.
Daca mai gasiti si voi ceva legat de concediul prenatal obligatoriu va rog frumos sa postati (chiar si numai link). 36+
- Andreea

300 spune:
Nushulica, frumos vis, am avut si eu o xperienta pozitiva de genul asta acum cateva saptamani si mai vreau [:D}
Eva voi chiar v-ati facut mari! Bravo!
Khristin, in Canada mamele nu au concediu cand au burtica mare-mare? Poate trebuie sa cedeze si locul in metrou barbatilor obositi dupa atata munca... nu stiu, ma gandesc si eu...
Mami de alexa cu ce ne faci cinste azi?
Ratonelu, cum e la Brasov?
Baby boy ai gasit mancare buna fara sare pana la urma? 34+
Anda Teodora

300 spune:
Din seria> neuronul de gravida, un accesoriu de care nu ne despartim nici dupa nastere:
Azi am facut cafea. Spal cana, cosul de cafea, pun apa si dau drumul la aparat dupa ce evident il bag si in priza. Se apuca filtrul meu sa bolbloroseasca la supergreu, sa pocneasca ceva de speriat. AM uit si eu mai bine si apa era inca in cana de cafea, n-o mai pusesem in compartimentul adecvat... Mai aveam una da' am uitat-o.
LE mi-am adus aminte... acu doua zile am spalat o pilota la masina. Toate bune, numai ca la sfarsit sotul meu anotat o mare balta in baie pt ca furtunul de evacuare nu fusese pus in cada... Nu mi-au venit vecini pe cap deci pp ca a fost OK ca le-am spalat un pic tavanul.. 34+
Anda Teodora