Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

m-am zapacit de tot cu legile astea. Deci e musai sa iti iei prenatal cel putin cateva zile altfel nu primesti postnatal???

36+ - Andreea

Si eu sunt tare curioasa sa aflu un raspuns avizat ca eu nu mi-am luat prenatal deloc.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Uram un super calduros bun venit bebeilor veniti azi, sa fie sanatosi si frumosi,
PUPU

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya eu de la 1 sept sunt in prenatal,tu nu??

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetele eu va urez noapte buna

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Dya eu de la 1 sept sunt in prenatal,tu nu??

37+bbelina

Ba da iubita dar daca nasc maine sau poimaine?

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

July, felicitari pt. printesa Maia si refacere cat mai usoara!

Joy, felicitari pt. printesa Sofia si nasterea naturala. Eu stiu ca daca nu-ti prinde epidurala din prima, tebuie sa-ti mareasca doza din cateter.

Bitza, tu esti bine, da?

Mmimi, ne bucuram ca sinteti bine acum si va tinem pumnii sa fie totul bine dupa operatie….eu chiar intrebam ce e cu tine de ai disparut asa….despre inducere, pot sa-ti spun caci am trecut prin asta, ca o vei face doar daca bebelina va decida sa nu vina singurica

Andy_galro, tinem pumnii sa iesiti cu bine din spital si bb sa manance cu pofta

Clau_geo, si mie mi se par inumani doctorii cu observatiile lor vis-a-vis de greutate

Felicic, multumim de vestile despre Monica . Au reusit doctorii sa-i depisteze infectia ? Sper ca e totul bine cu ea…a propos de ce ziceai tu de colici, doctorul meu mi-a spus de la primul copil ca de fapt colicii nu sint provocati de mancare/lapte, etc. ci de adaptarea propriului lor sistem nervos la mediul inconjurator. De aceea aici imediat dupa ce nasti copilul ti-l pune pe piept, pt. ca asta-i calmeaza (e vorba de acel « transitioning »)

Anca, e foarte buna pozitia pe care ti-a recomandata Muuh, eu am experimentat-o la greu cu domnisoara mea, si uite ce mare s-a facut intre timp …eu i-as scoate cerceii fetitei sa fiu in locul tau….nu i-ai pus din aceia speciali pana sa-i pui ce cei finali?

Iriss, diabetul gestational n-are nici o legatura cu cezariana.

Vad ca nasc intai fetele de pe la sfarsitul listei si nu se mai respecta ordinea . Aseara am fost la concertul cu Celine Dion, a avut niste outfituri spectaculoase si vocea pe masura….ne-am intors acasa pe la 12 noaptea si pe junior l-am simtit mai toata noaptea agitandu-se…o fi dansat dragul de el….De marti merg la scoala , sa vedem cat rezist, ca toata vara am boierit-o

Cristina

le bébé 34w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Buna dimineata!!Hai ca dau eu cafelutza cu muult laptic...Andy mi-a dat desteptarea ,si asa bine.
Dya daca nasti e super si incepi cu concediile oricum de la 1.
Khristin de ce mergi la scoala,la voi cum e cu concediile?

37+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata!

Ne-am trezit si noi, si ca in fiecare saptamana sambata babycenter imi trimite un mail in care ma anunta in cate saptamani sunt! Iata ce imi zice azi, ca am implinit 37 saptamani :

Congratulations — your baby is full term! This means that if your baby arrives now, his lungs should be fully mature and ready to adjust to life outside the womb, even though your due date is still three weeks away.

O veste buna pe ziua de azi!

Pupici tuturor si weekend placut!

Merg si eu sa citesc ce ati mai scris. Are cineva azi programare sau de gand sa nasca?

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Eva felicitari..de acum incolo bb Luca poate veni oricand .
LA MULTI ANI tuturor ALEXANDRELOR si ALEXANDRILOR!!

37+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

LAURA,

La multi ani, Alexandru/ Alexandra!

Tocmai am vazut poze de fata frumoasa: denisaG. Arati foarte bine mamicutzo!!!. Exista si unele asemanari intre noi: avem varste apropiate de sarcina (diferenta de o zi la DPN), asteptam baietei iar... gleznele noastre de gazela s-au cam umflat la amandoua! Gresesc? E o placere sa te vad in poze!

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput