Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 3
angelynna82 spune:
Andreea si pt mine a fost o surpriza cu nasica, oricum a venit intr-un moment bun (cand deja eram crispata ca nu am nik pt bb)
Pt mine a trebuit sa cumpar desi sincer nu ma indur sa iau nimic... dar asta e, mai trebuie sa iau niste fase, chiloti moartea pasiunii si camasi noapte, restul pt bb.
34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
angelynna82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro Ciao fetele! In primul rand vreau sa felicit pe KID, SIMODINA, JULY, JOY !!!!! Sa va traiasca fetitele, sa va bucurati de ele si voua recuperare cat mai rapida!!!! noi din pacate tot in spital pentru ca bebe Andrei a fost mai lenes cateva zile si nu prea manca si nu a luat in greutate....dar acum este bine si mananca foarte bine si doarme si a recuperat bine in greutate....speram ca pe luni sa mergem si noi in sfarsit acasa. eu nu prea am chef de scris...asa ca va citesc asa din umbra. Va pup pe toate!!!!!! Andreeade Andrei Poze: http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu |
o mamica si baietelul ei , mai e putin si veniti acasa.
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
andreea_and spune:
Andy tocmai intrebam de voi, ce ma bucur ca Andrei e bine acum! Tinem pumnii sa veniti luni acasa!
Angelynna ce fase pt tine iei tu?
Mie au inceput sa-mi curga sanii mai rau..de fapt mai mult stangul...o fi si asta un semn ca se apropie nasterea? Maine implinim 38 saptamani, nu-mi vine sa cred ca am ajuns cu bine pana aici.
Felicic tu intrebai de contractii, uite ca si eu fac 38 saptamani fara sa fi experimentat vreuna pana acum. Uneori ma gandesc ca poate nu-mi dau eu seama .
37+ cu Mina Alexandra
AMR 16 zile
Poze
angelynna82 spune:
nu vroiam sa spun fase ci tifon pt vata (sau cum s-o spune)
Bebe
Eco
andy.p spune:
Mmimi imi pare rau ca ati avut probleme,dar ma bucur ca le-ati depasit si ca ne scrii din nou
ange facusi ceva cumparaturi..iar nasica ti-a facut o super surpriza.
CD nu mai fii ingrijorata ca totul se va rezolva pana la urma
andreea_and esti o harnicutza..crema de zahar ars
andy_g hai ca mai aveti un pic.
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Andy ma bucur ca Andrei este bine si in curand o sa fiti acasa !!!!!
Angelynna felicitari pentru cumparaturi !!!
Multumesc mamicilor pentru informatii pentru Pregnyl. Deja am o cutie !!!!! Poooooooop Musette pentru ea.
Laureta Voi suna dimineata si la famacie sa mai iau una daca mai sunt.
Codruta multumim pentru vesti
Valentina 34 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
angelynna82 spune:
Andy.p sa stii ca m-a apucat frica de o nastere mai devreme si tocmai asta a fost impulsul
Babytza , felicitari pt ca ai procurat Pregnyl.
Bebe
Eco
nushulica spune:
da , se plateste in plus in jur de 30-40 euro functie de volumul coletului, eu am platit 35 euro de fiecare data
cel mai bine e sa simulezi o comanda si dupa ce selectezi tara de livrare iti apare si taxa spor la shopping
andreea and eu incerc sa nu-mi pierd curajul si chiar sper sa nasc natural, sa vad ce mai zice si dr saptamana viitoare cand ma duc la eco...ma rog sa poti naste si tu natural
andy_galro offf cat trebuie sa stai in spital...eu creddeam ca esti deja acasa...dar lasa ca daca zici ca bbe a inceput sa pape tot e bine stiu ca nu mai trebuia sa ia mult in greutate ca sa puteti iesi asa ca acushica esti acasa cu bebe
33+ DAVID-MIHAI
_irina_ spune:
m-am zapacit de tot cu legile astea. Deci e musai sa iti iei prenatal cel putin cateva zile altfel nu primesti postnatal???
36+ - Andreea
denisa.g spune:
Andy_garlo - inca putina rabdare si veniti acasa. Ma bucur ca acum bebe papa si ia in greutate. Usurel, usurel se face baiat mare:))
Tu cum te simti? Ti-ai revenit? Multi pupici pt mamica fericita ce-si tine bebele in brate.
Eu sunt atat de curioasa sa-l vad pe bebe al nostru... abia astept sa vad cum arata
37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica