Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Sa mai facem intalniri ca e super! Eu una m-am simtit foarte bine dar a fost totul prea scurt. Sau a trecut timpul prea repede... Oricum m-am bucurat mult sa cunosc niste mamici frumoase si iubitoare cu niste minunatii de copii, veseli, jucausi, curiosi si prietenosi. Se oprea lumea sa se uite la noi si sa se bucure de bucuria noastra.

Noi a doua zi am plecat la drum dupa o noapte cam agitata. Trebuia sa ne trezim pe la 5.30 dar Matei a avut chef sa petreaca putin inainte asa ca la un moment dat m-am trezit cu un cap in gura. Pana sa ma dezmeticesc am auzit un mare buf. Matei se catarase pe mine si se aruncase jos din pat. Numai astfel imi explic distanta parcursa extrem de rapid. N-a plans insa ceea ce a fost ok. A adormit intr-un final si de abia l-am trezit la 6 sa plecam. Am fost terminati pe drum.

Acum sunt incantata ca ieri am fost la un car boot sale aka targ de vechituri, si pentru exorbitanta suma de 5 lire i-am luat lui Matei cateva jucarii bestiale, 2 casute cu butoane si multe usi, niste masinute si un volan cu tot ce trebuie, adica butoane si lumini si sunete. N-ar strica sa existe si in Romanica asemenea targuri, mai scapam de lucruri vechi si ne reanoim modest

Mihaela si noi avem ceva probleme cu masina, dar nu tot timpul. Ma simt ca naiba ca-l fortez sa stea in scaun dar nu concep sa-l tin in brate in masina. Cand nu are chef sa se aseze se incordeaza si se arcuieste si ma doare sufletul ca-l oblig sa se aseze. Am incercat mai multe variante de scaun si scoica si mai mare si acelasi rezultat, depinde de dispozitia lui. Si in masina se plictiseste repede. Acum am ajuns sa-l mituiesc cu mancare si sa-i dau tot felul de chestii sa rontaie ca sa-l tin ocupat macar pana-l fixez. Nu sunt de acord sa obligi un copil sa faca ceva ce nu vrea dar cand e in joc siguranta lui nu stau la discutii.

Violeta, da-i putine cereale cu mult lapte, daca asa accepta. Sau poate incerci un alt tip de lapte. Eu i-am luat de la Parmalat Latte Prima Crescita. Nu a avut succes insa al meu are sanul la dispozitie. Poti sa incerci insa.

Cafera bine ati venit din vacanta!

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, bine ati revenit!
Fianna, chiar ma gandeam la voi, ma bucur ca ati ajuns cu bine.
Violeta, o sa venim si in Tineretului... la un moment dat. La noi e mai ciudat cu deplasarile: mergem langa casa sau ne oprim intr-un parc pe drum, pe unde bantuim in timpul zilei, sau ne punem in masina si plecam undeva departe, sa doarma Saby pana ajungem si apoi sa se desfasoare in voie. Daca v-ati saturat de IOR mai e si parcul "Titanii", cel de langa policlinica, e renovat si e destul de child friendly.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Fiana da, early..ms..problema cu titlurile

Si Matei are perioade cand nu vrea in scaun. In general sta, dar cand urla, sincer...sunt singurele momente cand il las sa urle...normal, incerc sa fac orice sa il linistesc, dar sa-l iau in brate iese din discutie...e vorba de siguranta lui, si cum s-a mai spus, nu negociez cu asta.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fianna car boot sale, mmmm. Sunt bestiale, nu stiu insa daca ar tine la romani. Ai uitat sa specifici ca desi la mana a doua obiectele sunt in stare perfecta si super super ieftine.

Ma bucur ca va plac jucariile, mamii probabil ca le poti gasi si pe ebay.

Eu din scaun nu o scot pe Lis orice ar fi ca e mult prea riscant. Poate sa urle, incerc sa o potolesc dar daca nu merge asta e.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

e super tare faza asta cu sa cumperi ce vecinu nu mai are nevoie..la preturi mici si ...chestii mishtoace!

Luna nu e o idee rea cu ebay...

violetan ai putea sa incerci sa ii dai bibe cu cereale in loc de ziua seara inainte de culcare..sau dimineata..

la noi e teroare cu dintisorii...nu vrea sa manance nimic dekt cu manuta lui si daca e moale...adica PASTE... deabea debea am reusit sa ii dau cateva lingurte de supa si de piure ...

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am vazut pozele de la intilnirea voastra. Minunate dar cam putine si nu erau toate fetele in poze. Eu tot ma chinui sa ajung sa ma vad cu fetele din Iasi dar nu ajung.

Corina e tare Denisa.

Andrei al meu nu vrea sa mearga . Se ridica singur din fundulet in picioare, sta in picioare f. mult fara sa cada, dar nu pune pasul.Va veni si vremeea aceea.

Vreau sa intreb ceva. Cum faceti voi laptele cu cereale pentru biberon. Adica cite masuri lapte, cite masuri cereale si cita apa.
Andrei nu mai maninca cereale cu fructe caci nu mai maninca pasat si nici in iaurt nu le accepta.Si as vrea sa nu renunt la cereale totusi.

In rest suntem bine , Andrei a trecut cu bine peste intarcare si eu la fel iar de luni eu ma duc din nou la scoala( pina pe 15 sept . e ceva mai lejer).

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nonna, nici andrei nu merge inca singurel. cred ca am ramas cam ultimii 4x4 din strumfaraie!
felcitari pt reusita intzarcarii..cum ai facut? pur si simplu nu i-ai mai dat tzitzi?cum a reactionat? noaptea cum ai facut? andrei doarme cu mine in pat si noaptea se trezeste si se serveste singurel. tu dormi cu el? cu tzatzele cu ai rezolvat? nu s-au umflat daca n-a mai supt? eu am ajuns la capatul rabdarilor: gata, mi-am facut "datoria" e cazul sa-l intarc, dar chiar nu stiu de unde sa incep. cateodata ma gandesc ca ar trebui sa dispar 2 zilele de acasa sa nu ma vada. e o solutie cam radicala dar daca ma vede nu cred ca o scot la capat cu el...sau poate imi fac eu prea multe griji, si va fi mai usor decat m-am asteptat. speranta moare ultima, nu???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mychydutza nu e ushor deloc...dar eu nu ash disparea..Aseara eabea am reushit sa il adorm fara tzatzi ...se incovoia in bratele mele tragea de bluza ....ce mai ..m-am luptat deadevaratelea cu el!Dar intr-un final a readormit..acum sunt moarta de somn...dar macar in cateva zile scap...Efectiv nu mai pot continua asa..cu miile de treziri noaptea...Plus ca eu vreau sa nu ii mai dau nimic sa manance noaptea sa ii scot biberonu de noapte...Sper sa dorm astazi la pranz si sa fiu fresh iar la noapte.BAFTA SI TIE!

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

felicitari pentru eli, lissy si alti copilasi care merg singurei!

micky...eu nu le scot pe fete din scaun, chiar daca urla groaznic...inainte de a pleca de acasa, mai ales cand avem drum lung de parcurs, le spun ca in timpul mersului vor sta in scaunele lor si este interzis sa ceara la mami in brate. anya intelege bine...si probabil si arina, ca am tot repetat asta si sunt cumintele. arina mai are momente in care plange tare, se arcuieste, se zbate...dar asta este! eu stau numai in fata, chiar si cand nu conduc, iar ele stiu ca nu merg in spate sub nici un pretext (daca cedez si o iau pe una, incepe si cealalta sa planga...). noi avem o masina cu 6 locuri si le pun pe fete una in spatele celeilalte. astfel nu se lovesc si nu se trezesc una pe cealalta.
mi se pare foarte periculos sa tii copilul in brate in timpul mersului...au fost multe accidente care au dus la dezastre din acest motiv. asa ca eu zic sa-l pui pe andrei in scaun (ii repeti de acasa ca acolo va sta, ca nu ai cum sa-l iei etc...si in timp vei vedea ca intelege) si sa rezisti la toate incercarile lui de a te impresiona (eu si cand o aveam doar pe anya, nu statea langa ea in spate, decat cand era f mica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mamii, si eu va pupic si ma bucur de intalnirea ta cu Luna.

Mergi la inceput