Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Luna si Matei e expert sa-si aleaga jucarii din magazine ...in principiu o sa vad ce-l atrage pe el, apoi studiez beneficiile

ELC e de la Easy Learning Center...un lant de magazine cu jucarii suuuuper si foarte educative.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Early Learning Center :-)

revin, scriu de pe iPod si e foarte enervant

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salutare, salutare!

Ieri ne-am intors acasa din hoinareli si v-am citit pe nerasuflate.

Timi
, tot binele din lume ti-l doresc. Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos! Eu cred ca va fi fetita, iar tati va fi inconjurat de cele mai frumoase 3 fete din viata lui.

Revin cu povesti si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! O asa de dimineata vrea cineva? Azi Deni ne-a dat trezirea la 6 s-a dat jos din pat si a inceput sa ne gadile la picioare zicand: dical,dical (in traducere libera: gadi-gadi). Cum sa te superi pe asa o chestie dulce?!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Corina, m-ai delectat de la prima ora cu pozele Denisei. Superbe! Sa-ti traiasaca si sa va bucurati de ea!

Aaaaaaaaa, uitam: dical-dical (m-am amuzat si mi-am imaginat-o); hi, hi, hi...

Mergi la inceput

Maiiiiiiii, sunt geloasa. Am vazut intalnirea voasta. Va dau un zece mareeeeeeeeeeee, ca tare mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

cafera bine ati revenit acasa! Asta cu dical-dical e super tare ca isi ia si o figura foarte haioasa de bandita si te gadila cu degetelul ala mic si...dical-dical. Mori de ras sa o vezi.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi si poftiti la cafea!
La multi ani pentru ieri lui Henrik de Miriluta! Sa creasca mare, frumos, sanatos si norocos!!!

Carlav, si noua ne e dor de voi, dar am facut alergie la IOR . De ce nu veniti voi in Tineretului sa mai faceti o variatie?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Feteleeee, help! Care stiti cat mai e salariul unei bone pentru program de 10 ore? Multumesc mult celor care stiu si imi raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

brazuca multumesc cred ca e super sa te trezesti asa cu dical dical iti trece si mama supararii

Noi am inceput dresajul de intzarcare aseara a decurs oarecum bine...daca o tinem tot asa in 4 zile sper sa uite de tzatzic

Cafera bine ai revenit din vacanta

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

A, si mai aveam ceva de zis. Imi pare ingrozitor de rau ca nu am putut ajunge si noi la intalnire . Daca era in tineretului, care e aproape de noi veneam...oricum, ma bucur tare mult pentru voi, e clar ca a fost o intalnire reusita! Sa va fie de bine iesirea si la mai multe!
Cafera, am innebunit la faza cu dical-dical!!!!!!

Laur refuza laptele de cateva zile. Pur si simplu ia cateva inghitituri si impinge bibe. O fi de la dintzi?? Sigur ca ii dau lapticul prin somn (un bibe seara, unul dimineata), dar nu e o solutie...Lapticul cu cereale din timpul zilei il papa...Ce ziceti?

Mergi la inceput