Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)
Raspunsuri - Pagina 6
cafera spune:
Violetan, am admirat frumusete de baiat (prin ceata) si am constatat ca e multttttttt mai barbatel asa, fata zulufi. Daca mai tanjesti dupa buclisoare, eu zic sa te pui pe treaba si sa faci o fetita. Pupici!
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Fianna, am citit povestea cu cainele si...brrrrrr. Si eu am fost muscata de mana de propriul caine. Si acum imi amintesc, chiar daca nu aveam decat 4 ani. Si la mine a fost din vina mea. Parintii au vrut sa-l dea, dar dupa ce l-au dus la niste prieteni, am sufetit groaznic si l-au adus inapoi. Sunt sigura ca in sufletul lui stia ca a facut ceva rau si cred ca nu i-a trecut niciodata. De la incidentul respectiv nu s-a mai despartit de papucelul cu care eram incaltata in momentul respectiv, pur si simplu dormea cu el si a murit tot cu boticul pe el, parca sa-mi spuna ca ii pare rau. Nici eu nu am mai putut sa ma atasez de alt sufletel de catel si sunt sigura ca m-a iubit enorm. Pupici! |
cafera spune:
Mamii, e mortal Alex in postura de fotbalist. Poze cu Adelicioasa urmarindu-l pe Alex nu ai?
cafera spune:
Anya/Alina, la toamna, cand o sa ma linistesc de pe drumuri, poate dau si eu o fuga sa va cunosc.
cafera spune:
Anya/Alina, fiindca tot te-am prins, te abordez legat de vaccinul de un an. Am asa un dubiu daca sa-l fac sau nu...Deja l-am amanat de doua ori. Sunt vraiste.
mychydutza spune:
mda, am citit ce mi-ati raspuns ref la refuzul lui fii'miu de a sta in scaun (multumesc mult-mult), si mi-am dat seama ca am gresit. o sa incerc sa nu mai stam laga el in spate, sa-l lasam singurel. daca o sa-i tot cant in struna, n-o sa-l invat niciodata. uite de asta e bun forumu' asta dom'ne, ca sa mai invatam cate ceva. acu pe bune, multumesc mult, chiar am riscat tinandu-l in brate asa un drum lung (de la Vatra D pana la Buc), si n-am facut bine. mea culpa!
azi am reusit performanta de a nu-i da sa suga deloc, de azi dimineata. la pranz l-a adormit soacra, bine'ntzeles dupa urletele si istericalele de rigoare si vad ca a fost mai cooperant decat mi-am imaginat. eu am o tzatza enorma, care ma strange de mor! cred ca e de 3 ori mai mare ca cealalta, care nu mai produce de ceva vreme. imi tot pun comprese cu apa rece si ma strang cu un brau. sper sa fie ok.nu e asta inceputu intzarcarii, dar am vrut sa probez cum reactioneaza la lipsa lui tzitzi. tot sper ca daca nu ma mai suge asa o sa ramana fara lapte si va fi mai usor. pupici
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Simo78 spune:
mychy intr-adevar, daca merg eu in spate cu el...urlete de ma dispera! Daca merg in fata se joaca in legea lui acolo (il verific cu oglinda sa vad ce mai face )...mai nou facem jocuri cu sunete..eu scot niste sunete si el le repeta, sau incepe el si eu il imit. pare sa-l distreze f tare. Odata am spus alfabetul impreuna....e demential cum incearca sa scoata unele sunete dificile pt el ...sau repetam animalele pe care le stie (vaca face muuuuuu...catelul ham ham etc)
Mai nou e innebunit dupa masini si cum trece una pe langa el incee "ma`ina ma`ina"...va dati seama cam de cate ori spune, cu traficul de azi
Cam astea ar fi metodele mele sa-l distrez si sa-l distrag
P.S. Si cum mi-a zis Anya mare cand eram si eu la faza cu obisnuitul copilului cu scaunul de masina "Daca erau 2 cum faceai cu ei?"
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Nonna76 spune:
Myky nu-i sista lapticul dintr-odata caci e rau si pentru el si pentru tine. Incearca sa-i dai din ce in ce mai rar pina ajungi sa-i dai o data pe zi si si in acest caz putin( altfel poti avea probleme cu sinii).
La mine Andrei nu a avut nici o problema cu intzarcatul caci ii introdusesem de o luna lapte praf si il culcam cu biberon (il culca sotzul).Sa suga ii dadeam noaptea si dimineatza.
Cu toate ca i-am dat f. putin in ultimele zile sa suga tot am avut probleme cu sinul(si la mine din stingul nu mai sugea de ceva vreme).
Cu toate compresele tot se umflase tare si ma durea groaznic incit a trebuit sa iau pastile.
Incearca sa-i scoti sinul de la culcare chiar daca nu-l intzarci inca.
Nonna76 spune:
Nu da nimeni cereale cu lapte la biberon sa-mi spuna si mie care e dozajul?Cit lapte, cite cereale si cita apa? Andrei maninca Milumil junior.