Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

simo merci. da chiar, daca erau doi ce faceam cu ei???????
nonna thanks.la mine e o problema cu culcatul seara. dupa ce ii fac baita trebuie sa sar repede cu sanu ca altfel urla ca zapacitu, si nici sotz n-am seara cand il culc ca sa-l adoarma el, eventual cu biberonu pe care mai nou il accepta , nu trage prea cu pofta da nici nu-l scuipa asa ca inainte. nu accepta sub nici o forma laptele praf asa ca am incercat cu lapte de vaca si vad ca pe asta il agreaza cat de cat. o fi bine, o fi rau.......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Nonna si eu ii dau Milumil Junior,la 210 mnl apa,pun sapte masuri de mulumil si trei de creale,eu ii dau 7 cereale de la milupa.Astea sunt masurile pentru IUosua,si pentru ca nu e dulce pun si o linguritza de miere de albine.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc Oana.Am sa incerc sa vad daca merge.

Myky eu stiu ca e mai bine sa manince lapte praf. De ex Andrei nu maninca Nestle ci doar Milulil.Copii astia au preferintze, nu acepta orice.Stiu ca si Arina Alinei tot Milulil manica si nu vrea Nestle.
Eu nu stiu de la ce virsta e indicat laptele de vaca pentru bebelusi.
Eu lui Vlad i-am dat de la un an dar atunci nu aveam internet si am facut si eu ce mi-a zis medicul.
De la ce virsta se tece la lapte de vaca? De la 3 ani cum scrie pe cutiile de lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor. De salariul bonei nu stie nimeni?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

'Na seara!
Ce intalnire frumoasa ati avut voi la Bucuresti Parca-mi vine sa ma fac bucuresteanca sa ma pot intalni si eu cu voi, dar nu-mi las nici moldovencele mele dragi

Noi suntem mai pe la sfarsitul procesului de intarcare. Nu a fost chiar atat de greu cum m-as fi asteptat, adica avand antrenament (va spusesem ca reusisem, in timp, sa nu-i mai dau san in timpul zilei) a mers mai usor. A plans ea in prima seara si noaptea cate vreo 2-3 minute, a facut greva foamei, nu a vrut nici macar apa, dar am trecut cu bine. Asta e a treia noapte fara san, parca mai tanjea dupa tzatzica, dar cred ca maine nu vor mai fi probleme. Acuma, cu tot antrenamentul nostru eu am niste betoance de tzatzi cu care zic eu ca ma descurc prin semi-golire regulata, adica de vreo 2 ori pe zi. Si acum ar trebui sa-mi pun comprese cu apa rece dar mai stau cu voi.
De cand cu intarcatul Lori e mai dulce decat de obicei, e o lipicioasa fara pereche, nu pot explica ce face, dar e o scumpete. Ma intreb daca nu cumva vrea sa ma induioseze ca sa-i dau ce vrea. Acum mananca nu bine, foarte bine, ca nu mai reusesc sa-i pregatesc de papa ca iar ii este foame. Si acum papa si bibe, cam 150 ml la o masa e recordul ei (inainte nu inghitea mai mult de 50 ml). Deci practic se alinta la sanul meu... Si cat mi-e de dor sa ma alinte ca altadata
Si inca o bucurie pt mine... noaptea trecuta a dormit fara intrerupere de la ora 22.30 pana la 6 dimineata Sa dea DD sa nu fie doar o intamplare.

Gata, fug sa-mi pun comprese si la nani cu mine
Noapte buna, strumfarie!

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

astazi 1 septembrie - prima zi de toamna va dau eu o cafea. Recomand a se bea la aer curat (e bun si balconul) pentru a simti mangaierea razele caldute de soare in racoarea diminetii. Trezire placuta

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Lavinia, felicitari pentru noaptea dormita! Si eu trebuie sa ma pregatesc de intarcat. Am incercat sa ii refuz sanul, dar nu vrea deloc sa adorma altfel decat la san. Bona sau bunica reusesc sa il legene si sa adorma, dar cu mine nu cedeaza. Si dupa cum ma stoarce noaptea de n spe ori, cred ca noi vom aplica metoda izolarii. Dar e complicat, mama mea pleaca in Italia maine si pe ea as fi avut baza si siguranta sa il las in perioada intarcarii. Soacra mea nu se poate inhama singura la asa ceva. Cred ca va trebui sa negociez cu bona si cu bunicu, adica sa ii implic pe toti ca eu cu sotul sa plecam undeva macar 2-3 zile.

Nonna, eu fac biberon cu Vitalact 210 ml cu 7 masuri de lapte si 6 de cereale Bebelac cu piersici sau Nutriben cu fructe si musli si iese cu o consistenta destul de groasa. Razvan mai bea si lapte de vaca Milli de exemplu, cand uit sa ma aprovizionez cu lapte praf, dar baza tot formula este inca.

Violeta, eu am o femeie care sta cu Razvan 8 ore, de la 6.30 la 14.30 si ii dau 20 ron pe zi. Iese cam 400-450 ron pe luna. Dar eu stau la tara, femeia are putin de mers de la ea pana la noi, deci nu plateste mijloc de transport si cred ca oricum in Moldova preturile sunt mai mici.

Simona, am intalnit sambata in Tudor o familie cu fetita pe care o strigau Maia si mama ei mi-a zis ca te cunoaste, ca ati fost colege de salon parca. Mi-a placut sa vad ca si fetita ei e argint viu si nu numai Razvan al meu. Familia mea zice ca Razvan e asa activ pentru ca l-am alintat eu. Asa ca m-am simtit bine sa vada sotul meu si alt copilas energic.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Simona, am intalnit sambata in Tudor o familie cu fetita pe care o strigau Maia si mama ei mi-a zis ca te cunoaste, ca ati fost colege de salon parca. Mi-a placut sa vad ca si fetita ei e argint viu si nu numai Razvan al meu. Familia mea zice ca Razvan e asa activ pentru ca l-am alintat eu. Asa ca m-am simtit bine sa vada sotul meu si alt copilas energic.

Razvan Gabriel

Daaaa, am aflat de intalnire. Imi pare rau ca nu ne-am nimerit si noi in parc atunci

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Felicitari mai fetelor ce ati reusit sa intarcati bebeii! Va admir.
Eu am zis ca probabil o sa reusesc cand o veni barbata-su sa o ceara de nevasta...nu mai am sperante. Orice fel de lapte as incerca sa ii dau refuza total, oricat de foame i-ar fi. Doar nu o sa o las sa moara de foame?! Nici cana de nici un fel nu accepta, doar sticla sa bea apa, dar nu pt altceva. Deci...

Am si eu o curiozitate: voi ii spalati pe cap in fiecare zi? La noi e cam o necesitate ca transpira fff tare in cap, si daca nu ii fac baie si la cap o seara, imediat se umple de bubite pe cap. Dar sunt curioasa daca voi faceti la fel.

xerxe2005 eu nu prea vad ce legatura are "alintatul" cu cat de energic e un copil. Nu cred ca exista copii care sa fie linistiti la varsta asta. E normal sa fie agitati si energici. Mie desi mi-e greu mi-e tare draga cand o vad asa curioasa si cum se baga peste tot si agata tot si plimba toate cele prin casa. Mi-am dorit mult un copil energic si nu unul "blegut", si mi-a dat Doamne-Doamne exact ce am cerut. Acum ei prin activitatea asta a lor permanenta a lor, invata, descopera, acumuleaza informatii, asa ca nu vad nimic rau in asta.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76

Multumesc Oana.Am sa incerc sa vad daca merge.

Myky eu stiu ca e mai bine sa manince lapte praf. De ex Andrei nu maninca Nestle ci doar Milulil.Copii astia au preferintze, nu acepta orice.Stiu ca si Arina Alinei tot Milulil manica si nu vrea Nestle.
Eu nu stiu de la ce virsta e indicat laptele de vaca pentru bebelusi.
Eu lui Vlad i-am dat de la un an dar atunci nu aveam internet si am facut si eu ce mi-a zis medicul.
De la ce virsta se tece la lapte de vaca? De la 3 ani cum scrie pe cutiile de lapte?

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Aici iti zice clar ca dupa un an se poate da lapte de vaca. Eu i-am dat insa lapte follow-on inca si intentionez sa o mai tin ca o luna doua pe formula doar din motivul ca nu se dau vitamine de niciun fel aici fara analize si laptele formula are vitamine adaugate.

Eu zic ca daca nu au nicio alergie se poate da lapte de vaca fara nicio problema.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput