Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 6
adi69 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui celor mai si mai...O zi frumoasa va doresc, sunt bine dar cu o lipsa de chef de zile mari. Azi am semnat antecontractul de vanzare-cumparare a unui apartament cu doua camere in Navodari. ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
SA fie intr-un ceas bun!!!
adi69 spune:
CAta,zi-mi si mie ce placinta ai facut,mam si eu niste branza in frigider.
Annie,sa ne spui cum a fost prima zi la gradinita.
Dodo,cand iei rezultatele la analize?
Katty,e frumos in Nordul Moldovei,oameni gospodari,multe manastiri...
Am copt si eu ardei si gogosari si-am facut un ceaun mare de "mancare de ardei copti" cu piept de pui.
Acum vreau sa iau niste vinete de alea uriase sa pun pe iarna coapte ,ptr salata,insa n-am mai gasit de alea mari si fara samburi,ce am luat ultima data din piata a fost rele si samburoase.
A fost mai inainte cumnatul meu si mi-a adus o sacosa mare de prune,si una si mai mare de struguri.Prunele ca prunele,daca nu dovedim sa le mancam,le fac gem,insa cu strugurii ce sa fac oare?Eu nu prea mananc struguri,Catalina cate unul..din cand in cand.
Ceva idei?
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Dodo,cand iei rezultatele la analize? |
Maine dupa ora 16,vineri le citeste medicul

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
Adriana , voi cum va mai simtiti? va mai doare burtica?
Placinta cu branza...am facut placinta puturosului , adica cu foi de placinta cumparate, ca mi-a fost lene sa le fac eu la ora aia 
gasca, unde umblati de nu ne scrieti macar cateva randuri?
Edit : Adriana , compot de struguri nu va place? sau tarte...alta idee nu am ce ai putea face cu atatia struguri
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
katty spune:
Helou, am pus pozele in linkul nostru de pe yahoo. Asa ca, desi sunt pe acolo si rudele noastre sper sa nu va supere pre tare ca am trimis linkul si surorii mele ca sa se uite, si, deh!
Daria,am citit ce s-a intamplat cu prietena ta, imi pare tare rau, cred ca e foarte greu pentru toti, familie, prieteni, nu poti consola asa ceva! Tocmai am aflat ca si sotia sefului meu trece prin asa ceva, Doamne ajuta!
Am inteles ca ati primit un DVD-player,nu? Andrei e disperat dupa cel primit de ziua lui, cred ca s-ar uita tot timpul daca ar putea. Iti recomand, au aparut niste DVD-uri in Carrefour, poate si in alte supermarketuri care se cheama Minuscule, cu niste desene dragute si amuzante cu insecte, sunt ptr. copii de orice varsta sunt super distractive. Sunt, pana acum am vazut, 6 volume. Sora mea i-a luat unul Anei, fata ei, dupa care i-am luat noi urmatoarele 5 volume de ziua ei!
Lilia la ce gradinita ai inscris-o pe Amelia? Ziceai ca nu vrea pitica la gradi ca vrea inca la cresa, o sa vezi ca se va obisnui repede, mai repede decat crezi!
Dany, ti-am admirat finutul-grasunelul, si nu am putut sa nu remarc ca il cheama ca pe al meu copil (Andrei Robert), numai ca numele sunt invers, la noi este Robert-Andrei...Sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos!
Dodo, sa fie intr-un ceas bun si cu sarcina si cu casa, DD a avut grija de voi!
Adriana, ziceai de Catalina ta ca adora calutii, e normal, e nascuta in 2002 (ca si Andrei al meu de altfel), e anul Calului, am vazut ca si Ines a Doris-Alinei e tot in 2002 si e pasionata de calarie, chiar Doris a si inscris-o la hipism in Timisoara, stiu ca a scris despre asta la Copiii din 2002. O fi vre-o legatura, cine stie!!!
Catutza, n-am apucat sa citesc primele pagini din capitalul asta asa ca nu stiu ce-ai hotarat cu jobul de la scoala, dar banuiesc ca ai respins oferta, nu?
Ledi felicitari ptr. BB boy!! Abia astept sa te vedem cu el in brate!!!
Annie, esti neobosita, tot timpul pe aici!!! Ce mai zice sotul tau, ce vesti are din Australia???
Va pup pe toate din
!!!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Annie80 spune:
Katty...in ultimul timp am cam tras chiului cu Leoaicele si Dc in general
Catutza, a fost...perfect, , mai putin ca am ajuns printre ultimii copii, dar Clau s-a prezentat educatarei si sia spus numele, apoi s-a asezat in bancutza cu un prieten din anul precedent,
La plecare, mai sa nu se ridice de la joaca.Educatoarea e o indianca, dragutza
Precizez ca anul trecut abia abia a spus Buna Dimineata educatoarei, si ala sus sa auda numai el, dar la plecare spunea pa la taoata lumea.
Adriana cu struguri poti face si gem..iese delicios
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ralcat spune:
Sa va pup si io ca tare dor mi-a fost de voi. Gata, ne-am intors din mini vacanta de 5 zile, ne-am incarcat bateriile si ne-am omorat picioarele de umblat si ne-am umplut ochii de frumos.
Acu la munci, cu spor si voie buna. Si abia astept week endu sa-mi vaz pruncu ca de mult nu l-am mai vazut si tare ma doare sufletul de dorul lui.
Daria, cat p-aci saptamana trecuta sa dam nas in nas. Am fost la Oradea luni si marti dar ... intr-o fuga si disperare totale asa te-am ratat si pe tine si pe mandretzea aia de fata a ta.
Pup
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Annie80 spune:
Neatza fetele! Cafea? Ceai? Suc de postocale pt burtici?
Nici o veste de la al meu, doar ca este un nehotarat si jumatate
Eu m-am trezit a timp sa duc puiu la gradi, presimt ca voi avea probleme cu trezitul lui 
Va pupic si o zi buna-buna va doresc! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Buna dimineata ! 
Imi cer scuze ca nu reusesc sa scriu, dar si noaptea visez clienti, incarcari, comenzi, faxuri
asa k sunt dusa cu pluta de tot.
Sper sa treaca perioada asta nasoala sa pot si eu activa ![]()
Katty, bine ati revenit !!!
Dodo, felicitari si sa dai de beut pt casuta noua 
Pup tot grupul ... aaa, Raluuu, poate data viitoare dai un semn din timp 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
katty spune:
Neata! Cu o mare cafea in fata!
Ralcat, bine ai revenit din mini-concediu!
Daria, cred ca cei de la munca ar trebui sa-ti dea spor de noapte!!!

Annie, felicitari ptr. micul scolarel! Sa aibe un an cat mai bun la scoala!
Va pun linkul cu poze de la tara ca vad ca nu ati apucat sa le vedeti!
Pupici si sa aveti o zi cat mai buna, mai e o zi si vine weekendul!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

celor mai si mai...