Leoaicele DC*(21)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Katty, ce poze faine aveti, pupam cupilu` cu strungarete !
Da` mi-ati facut o foameee , moamaaa mor pana diseara, mai ales ca mergem la pediatra, apoi la stomatolog, lucky me

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Katty, ce super ai editat pozele " Portret de vaca" super

Al meu asteapta maine un raspuns si apoi isi bookingul biletul.

Am fost la Dr, si in general e bine, ar fi fost si mai bine daca numi spargea "tanti" vena, dar trece , acum sa vedem si rezultatul la analize

va pupic!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hello!

azi trebuia sa plec la tara la bunici, dar azi-noapte am murit de durere de masea, am sunat o prietena care sta la noi in bloc (la 2,45 ) si a venit sa sta cu Bia, noi am fost la urgenta , diagnostic :maseaua de minte trebuie scoasa...asa ca azi am ramas acasa si am fost la stomatolog sa scot maseaua.Nu a durut decat cand a facut anestezia, dar acum ma supara ca inca sangerez si simt in gura gustul de sanga ...sper sa treaca repede totul...

Daria , succes la stomatolog, te duci la control sau ai ceva lucrare?

Katty , in primul rand sa-ti traiasca sotul! pozele de la tara sunt superbe, asa multa verdeata mai rar am vazut, poate doar primavara. pe Andrei, a scos usor dintii?

Raluca , bine ai revenit! cum a fost in concediu? unde a-ti fost?

revin mai pe seara, ma duc in pat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

SAlutare la toata lumea!
CAtalina,superbe poze..si comentarii! sa-ti traiasca puiutul stirb!
Cum de i-au cazut dintii?Catalinei i-au cazut incisivii de jos,2 buc,asta iarna de Craciun si de atunci nu se mai misca nimic..

Raluca,sa-ti fie de bine!

Annie,ce-ai cautat la analize?

Fetelor,am o nelamurire.Am refacut testul PAP,si mi-am trimis sotul sa ia rezultatul de la dr gineco.I-a dat numai foaia cu rezultatul,nici un tratament nimic.Si-asa ajung greu acolo,au program numai de la 4 la 8/9 seara,mi-e peste mana de tot si zona,e si foarte scump si nu mai vreau sa platesc inca o data consultatia.
Ce fac? MA duc la altul sa -mi citeasca sau ..oare dr de familie nu se pricepe sa-mi citeasca si sa-mi dea tratament,daca e nevoie?

CAta,noi santem mai bine,Catalinei i-a trecut pana seara "raul la burtica",eu ..m-am lacomit ieri la prune si-am revenit la pastile,dar e bine.

In alta ordine de idei... ma apuc de vandut jucarii,daca intereseaza pe cineva,daca cunoasteti pe cineva cu magazin sau magazin online si-l intereseaza marfa noua,eu am sa fac distributie.Ca tot se apropie Craciunul..:)!

V-am pupacit si multa sanatate!

Am uitat,Catalina,sa-ti traiasca sotul!

Cata,cum mai e cu maseaua?S-a oprit sangerarea?

Mergi la inceput

Annie,gem de struguri?
Stii tu cum?Din struguri de astia obisnuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adriana, ce ti scrie pe rezultat ???

Mergi la inceput

Adi, mama facea gem de struguri, normali, si rosii si albi, chiar si amestecati, dar nu ma intreba de ceva reteta dar facea ca gemul obisnuit, fructele cu zahar. Daca erau cu multi samburi , mai scotea semintele din ei, dar era o placere iarna sa gasesti un sambure zaharisit in gem. mai punea si nuci.

Eu analize, rutina mea la gyne, mi mia dat tratament, pt candida, (nu se putea fara, of course ) si a ramas ca daca e ceva mai nasol in sange sa ma sune, Apoi dupa tratament si CM in sfarsit voi merge sa fac si eu un PAP.

Catutza imi pare rau, dar maine nu vei mai avea nimic, eu acum 2 ani le am scos pe cele de sus in aceasi sedinta, din lipsa de baby sitter,

Ledi, ce mai face fotbalistul din burtica?

La noi deja sa instalat plictiseala, dar deseara fugim pe malul marii, cand au ei breakul , e asa de frumos orasul cand nu e nimeni pe strazi, si liniste si o splendoare

O seara buna va doresc!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Adriana, ce ti scrie pe rezultat ???

Te pricepi? Sau ai un ginecolog pe langa tine?

Scrie asa:
diagnostiv final-FCD de tip inflamator

descriere citologica:
celule exocervicale superficiale si intermediare,metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur,frecventi nuclei liberi,celule endocervicale,exudat inflamator fibrino-leucocitar moderat,flora nespecifica.
recomandari: de urmarit evolutia

Mergi la inceput

Annie,ce tratament ti-a dat ptr candida?

Mergi la inceput

Adi, 1 Diflucan si 2 ovule Lomexin...stateam si ma gandeam la asta, oare sa iau un Diflucan si pt barbat-miu ???

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput