Leoaicele DC*(21)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, am revenit si eu, dar de ieri tot citesc ce ati scris, abia am ajuns la pagina 15 din capitolul precedent!
Voiam doar sa va salut un pic! Sa vedeti ca nu v-am uitat!
Va citesc si mai scriu cand ajung la zi cu cititul!!!
Pupici tuturor !!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Hello
adi-okey!! O fac! Gata m-ai convins!!!
Gabi- felicitari!!!!Mie mi-a placut si la Navodari...mergeam acolo de faceam piata...noi am stat ani buni la Hanul Piratilor in concediu !
Bravo...sa fie intr-un ceas bun..s-au cum sa zic...sa-l stapaniti sanatosi!
Katty- bine ai revenit!!Ti-ai incarcat bateriile??
va pup
dany

Mergi la inceput

Dany, merci, mi-am incarcat complet bateriile!!! Sunt intr-o stare buna, mai putin o chestie care s-a intamplat astazi si ma cam deprima psihic. Dar fizic sunt in cea mai buna forma!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , bine ai revenit! cum a fost in mini-concediu?

Gabi , felicitari pentru apartament! ce ma bucur pentru voi a-ti reusit sa faceti credit?

Daria , si zici ca esti singurica la servici? ce mai face Giulik, cand incepe gradinita?

eu am iar o stare de kko, o sa va povestesc eu zilele astea, dar sa-mi mai revin nitel...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Catutza, am fost la tara, in nordul Moldovei (am trecut un pic si pe langa Adi69 la cativa km prin Tg. Frumos), la bunica mea unde a fost tare bine.
Undeva dincolo de Dorohoi, chiar langa granita cu Ucraina. Cu mama, cu Andrei, cu nasii mei. Andrei, mama si nasii au ramas acolo inca 2 saptamani. Am reusit sa ne odihnim complet, chiar simt ca mi-am incarcat bateriile!
Am venit cu masina plina de legume si de fapt de toate, branzeturi, lactate, oua.
Sambata seara am ajuns in Bucuresti, duminica am fost intr-o vizita la niste prieteni, aseara acasa treaba ca la balamuc, curat in casa, spalat rufe, copt ardeii adusi + facut mancare, ciorbita de legume si ardei (iar) umpluti, diseara coc vinete sa pun la congelator, dar ma linistesc.
Trebuie sa fac o selectie la poze sa pun cateva pe webshots, dar mai dureaza ca nu prea am timp acum!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza
Gabi , felicitari pentru apartament! ce ma bucur pentru voi a-ti reusit sa faceti credit?

Dosarul e la banca dar daca ne-a cerut acest antecontract am inteles ca ne-a fost aprobat creditul.Ca in aceasta saptamana va ajunge expertul financiar sa evalueze apartamentul si se pare ca saptamana viitoare(asa mi s-a spus )vom semna actele de vanzare-cumparare.

Gabi- felicitari!!!!Mie mi-a placut si la Navodari...mergeam acolo de faceam piata...noi am stat ani buni la Hanul Piratilor in concediu !
Bravo...sa fie intr-un ceas bun..s-au cum sa zic...sa-l stapaniti sanatosi!

Apartamentul este chiar in zona de sud(zona buna din Navodari),aceiasi pe care o vedeai obligatoriu cand veneai sa-ti faci piata

Acum sa vedem cum se va sfarsi totul,cel mai greu imi va fi sa-l insriu pe Bogdi la gradi(el e inscris dar la gradi in Ct si-mi va fi imposibil fiind si sa-l duc acolo).Probabil iar va fi nevoie sa indur umilinte si cuvinte urate...dar promit anul acesta nu-i mai iert ca anul trecut.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Gabi , sa dea Dumnezeu sa reusiti sa luati casutza , va mutati voi si la gradinita apoi, casa e cea mai importanta

Katty , abia astept sa vad pozele de la tara, ma bucur ca te-ai relaxat si odihnit

Adriana , am facut placinta cu branza dulce, mi-ai facut pofta. Dar o sa o incerc si pe cea cu iaurt curand (apropo de multe oua, soacra a facut o tava de placinta cu 24 de oua mi-a stat in gat cand am auzit! )

Ma intreba cineva cu ce am pus piureul asa rotund pe farfurie (scuze , nu mai stiu cine a intrebat ) e pus cu un cleste de inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza fetele! ?

azi prima zi de gradi KG-2 D... unu) nu mia venit sa cred ca era asa de ordine, aunul trecut la 1 a fost uragan, ca tot e sezonul, si doi) eu am fost cea care sa trezit cu 5 minute dupa timpul la care trebuia sa fiu la scoala Clau era treaz demult si meu nu... dar nu a sunat ceasul

Al meu e bine, noi (eu cu el) suntem nu chiar asa de bine si cred ca intru la Cab psi

va pup si va dorsc o zi pe cat de senina se poate

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Poftiti la si .

Ce faceti?
Astrele spun:

Nu lua decizii importante astazi, incearca sa eviti orice tip de efort.

Este cu atat mai important daca noapte de dinainte ai avut-o mai agitata.

Astrele spun, ca in aceasta zi persoana iubita va fi un ajutor indispensabil intr-o activitatea pe care doresti sa-o initiezi.

Evita calatoriile cu masina, mai ales daca nu au fost planificate din timp.

Altul:
3 septembrie

Chiar daca tu crezi ca nu esti capabila sa realizezi anumite lucruri care ti se par extrem de complicate, in realitate nu este asa. Iti lipseste increderea in tine si optimismul, iar acesta este motivul pentru care te simti blocata si nu poti actiona. Iti este frica de un posibil esec si te gandesti ca vei complica si mai mult lucrurile daca iti vei pune ideile in aplicare. Trebuie sa fii mai sigura pe tine si sa iti invingi aceste temeri, daca vrei sa obtii rezultatele pe care le astepti.

* Dragoste: Partenerul s-ar putea sa nu poata petrece cu tine atat de mult timp pe cat iti doresti tu, din cauza ca va trebui sa rezolve niste probleme urgente. Nu ii reprosa faptul ca te neglijeaza, ci incearca sa fii mai intelegatoare fata de el.

* Cariera: Astazi este posibil sa semnezi un contract cu un client important si superiorii tai te vor felicita pentru acest lucru. Vei reusi sa faci acest lucru datorita abilitatilor tale excelente de comunicare si negociere.

Multumesc pentru gandurile bune si tot binele din lume.

Noi suntem bine,azi am fost la analize pentru BB2 prin urmare sunt cam ametita dar e permis in asa-i?!

si multe

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

hello!

si eu repede la o mica

Gabi , in sarcina totul e permis mai ales somnul . Ma bucur ca sunteti bine!

Annie , sa ne spui cum a fost la gradi.

va pe toate, o zi buna!

Mergi la inceput