Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 15
nikolle_t spune:
Salutare leoaicelor!
Cred ca am mai bine de un an de cand nu am mai scris, dar am tras cu ochiul si v-am urmarit de-aproape.
Luni domnisoara incepe scoala si am putine emotii, dar nu vreau sa i le transmit.E toata o mandra, abia asteapta sa fie imbracata in uniforma si cu ghiozdanul in spate.Azi a fost pe la gradi si s-a intalnit cu educatoarea si cu cativa colegi si s-a jucat.
Eu am trecut printr-o pasa proasta anul asta, ca am fost insarcinata si exact la 3 luni am pierdut sarcina, mai exact pe 23 aprilie( de SF.Gheorghe si era si saptamana patimilor
).Cica am racit jos, si de la o rana pe uter s-a declansat hemoragia.Mi-am revenit greu, dar am reusit.Toate trecem prin necazuri dar trebuie sa ridicam capul sus si sa mergem inainte.
Sper sa avem o toamna frumoasa.Abia astept sa vad ruginind padurea si sa fac niste poze.
Asa ca succes la scoala si la gradi!!!!!
Va pup!
Leditia spune:
M-am intors si eu de la dr.Si sunt suparata..
Trebuie sa fac cerclaj,colul e inchis,dar pe masura ce uterul creste trage de el si il scurteaza,plus ca acele contractii nedureroase scurteaza colul si e posibil sa se deschida asa ca cea mai buna varianta e cerclajul.A doua optiune era sa stau in pat toata sarcina,dar exclusiv in pat,doar la baie sa merg..si vba aia,trebuie sa ma marit,sa merg sa-mi iau CM de la dr de fam...Bine asta nu inseamna ca daca-mi fac cerclaj o sa zburd,dar cel putin exista sanse mult mai mari sa duc sarcina la termen.
Maine la 6 ma duc sa mi-l faca,cu anestezie generala.Operatia dureaza 15min si apoi merg acasa.
POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

szivarvany spune:
Ledi, curaj !
Va fi bine, ai sa vezi !!! Tinem pumnii starnsi pt tine si bb !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
Leditia , curaj, va fi bine! suntem alaturi de tine
gandeste-te doar ca mai ai putin si-ti vei tine puiul in brate 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catutza Adriana , spune-mi si mie te rog, ca tu esti gospodina buna cum faci placinta cu dovleac? Am cumparat dovleac dar nu stiu cum sa fac foile, si sper ca nu te superi ca indraznescCata si Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil |
Eu n-am facut decat asa ceva,reteta e sub poza,e foarte buna dar nu e chiar placinta ,de aia cu aluat dospit.
Dodo-pui spune:
Ledi
nu te mai ingrijora ca se streseaza si david,o sa vezi totul o sa fie bine;
Catutza maine cel tarziu luni semnam sigur.Apoi incepe circul
,trebuie sa ajung sa inchei contractele cu Enel(ce),cablu -net...si ce s-o mai ivi,apoi sa-mi cumpar pat pt Bogdi ca tot in pat de la altii a dormit de cand a terminat cu patutzul.
Apoi trebuie sa strang totul in cutii si saci...despachetatul...
Cu DD inainte caci cel putin voi avea doar grija bancii ,dar in final totul va fi al nostru/al copiilor![]()

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adi69 spune:
Leditia mult curaj!
Daria,concediu si relaxare placuta!
Cata ,ai facut deja placinta??Cum a iesit si ce ai facut.
Eu ,de cand cu jobul,nu prea mai apuc sa fac ceva,pana si mancarea o fac spre noaptea...deh,nu le poti avea pe toate.
Dimineata ,dna directoare-educatoare ,a vreut doar sa-mi traga de mot,ca am lasat cererea in primavara si n-am mai dat pe acolo,si n-a avut nr de telefon si de astea,Puteam sa jur ca am trecut telefonul,dar n-am trecut.A vrut s-o vada pe Catalina,a vazut-o si a incercat sa ma convinga s-o dau in clasa a-1-a,ceea ce nu vreau asa ca am convins-o eu pe ea ca nu e inca de scoala,chiar daca e inaltuta si desteptatica..![]()
Am vazut si pe dl invatator lacare va fi din toamna de la anul,a vazut-o si el pe Catalina si mi-a spus ca e o scumpica...hmmmm ,deocamdata...
Acum mai completez ceva la oferta de jucarii,si apoi merg la sedinta.ceva cu deschiderea anului scolar,ce-or fi avand nevoie de parinti ptr asta..nu stiu,voi vedea.
Am pupacit si-am fugit!
Aurorra spune:
Ledi,nu te mai stresa si supara ca se supara si bebe! O sa fie totul bine,mult curaj si gandeste-te ca merita sa faci orice pentru bebe pe care o sa-l tii curand in brate! Multi 
pentru tine si David!
Catutza uite aici am pus niste poze, sper sa le puteti vedea http://www.flickr.com/photos/aurorrita/ ca eu nu stiu care e contul comun si nici parola nu o am.
toate fetele!
Aurora
35+ mamica de viitor delfinas 
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
ralcat spune:
Leditia, iti tin pumnii la cerclaj. O sa vezi ca va fi bine, iar scopul chiar face sa merite efortul.
Daria, concediu placut, sper sa aveti vreme buna si sa va simtiti bine.
Aurorra ai facut bagajul de spital ? Unde vei naste ?
Dodo, spor la cumparaturi pentru Bodo pui mare.
Va pupic, fug la liste, la proiecte si la pregatit inlocuitoru :).
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

cum faci placinta cu dovleac? Am cumparat dovleac dar nu stiu cum sa fac foile,