Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
Aurora , frumoase poze! nu am stiut ca ai cununat la mare, sa va fie de bine!
Gabi , cat o sa platiti rata la casa si pe cati ani? e mult mai bine sa dai o rata la casa ta decat chiria la casa altuia...
Daria , pentru cat timp plecati? sper sa te relaxezi si sa te intorci cu bateriile incarcate 
Adriana , am facut placinta cu foi ca la foile de alba-ca-zapada (3 oua, 7 lunguri de zahar, de ulei si de lapte, faina cat cuprinde), intru acum sa ma uit la jucarii ca pana acum nu am apucat.
Dany , nu mai dai pe la noi? mai ai putin pana la botez ai luat rochitza pentru tine?
Annie , tu te-ai angajat sau mergi doar cateva saptamani? sa-ti fie de bine!
ma duc sa mai strang putin prin casa ca inca nu le-am pus la locul lor...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
danyalo spune:
nikole ..bine ai revenit! O sa fie bine in prima zi de scoala...o sa vezi! Imi pare rau pt. pierderea ta...nu se stie niciodata ....asa ca spera si bb poate vine! un
sa nu mai fii emotionata!
Cata- ma bucur ca a fost f. bine la tara!Sunt in verva maine fac tort si praji' pt. nepotel..plecam la tara sa-i facem ziua! Nu mai pot de emotii...parca e ziua mea!
Am cumparat tot pt. botez inclusiv lumanare...mai am sa o ornez!
Sper sa ma pricep...nu vreau ceva complicat ci simplu si de efect!Rochita imi pun pofta in cui...voi apela la vechiul meu prieten sifonierul si sper sa gasesc pe acolo ceva ...ma tot uit...ba zic aia...ba alta...sa vad cum va fi atunci vremea si dispozitia mea! Deja am maaari emotii... de parca ma botez eu!! Treb. sa ma apuc sa repet si crezul...ca nu vreau sa ma incurc!![]()
Daria-uraaa.vine concediul! Iti urez relaxare maxima!
Gabi+ Bogdi+ bb2 
Annie- La multi ani cu intarziere si din partea mea!
Ma bucur ca sotiorul a ajuns cu bine!
Adi- gata sedintenia? Nu am mai pomenit sedinta inainte sa inceapa scoala!
Ledi uite un
de la mine sa nu mai fii trista! Lasa ca e bine cu fundita! BB. e mai in siguranta!
Aurorra- f. frumoase pozicile! Ce mamica frumusica!![]()
Te apropii cu pasi repezi de finish...
Eu nu am mai intrat dar v-am citit..sper sa va obisnuiti cu mine asa...am si pase mai proaste in care nu prea vb.
O seara buna tuturor!
nikolle_t spune:
Multumesc frumos danyalo pentru primirea calduroasa.Cu emotiile asta e, eu zic ca o sa fie bine.
Leditia daca ai ajuns pana acuma cu sarcina bine, ai sa o duci si de-acum incolo la fel de bine.Fii curajoasa si gandeste pozitiv, ca o sa fie bine si ai sa ai un copilut sanatos.
Dupa pierderea sarcinii mele, doctorita mi-a zis la fel, ca uterul e marit si daca vreau sa mai am copii trebuie sa fac si eu cerclaj. La mine e bine ca am un copil sanatos si nu am probleme cu el.Multumesc lui Dumnezeu!Asa ca voi vedea daca am sa mai fac sau nu
.
Va urez o seara buna!
Nicole
Aurorra spune:
'neatza fetele!
O cafelutza ceva?
Raclat,o sa zici ca-s nebuna,dar nu am facut nici un bagaj,chiar ieri ma certa verisoara mea ca nu-s constienta si sa ma apuc mai repede de facut bagajul! O sa ma apuc si eu zilele astea sa mai cumpar cate ceva si sa-mi pregatesc! Eu in principiu am programare la Clonica Eva la Bv. vreau sa nasc in apa,acum sper ca totul sa fie ok si sa reusesc sa ajung acolo la timp.
Danyalo, Catutza, multumesc de aprecieri,ma bucur ca v-au placut pozele, nu sunt eu prea fotogenica![]()
Nicolle.. bine ai venit sau revenit, vad ca esti din piatra neamt ca si mine, ma bucur ca mai e cineva din piatra aici la leoaice![]()
V-am pupacit pe toate si va doresc weekend placut in cazul in care nu mai intru zilele astea!
Aurora
35+,mamica de viitor delfinas 
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
nikolle_t spune:
Neata si de la mine.Daca nu vreti
, un 3 in 1 va ofer!
Aurorra ma bucur de revenire si sper sa fiu constanta.Iti doresc nastere usoara, cu toate ca mai ai un pic.si intr-adevar e bine ca suntem doua leoaice din piatra.
La noi e vremea urata, exact o zi de toamna morocanoasa, si fara chef de munca la servici, dar vreau nu vreau trebuie.
O zi buna va doresc!
Nicole
Leditia spune:
neatza..
Aurora,zici ca nu ti-ai facut bagajul?Eu zic sa-l faci,ca nu se stie niciodata.
Btw,esti frumusica foc .
pupam fetele.Aveti grija de voi.
POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Annie80 spune:
Neatza la Don'shoare, mamici puiutzi si burtici 
Cata jobul meu este asa de iesit din casa si incercat sa fac ceva uitl pt altii atat cat mi se permite. Oricum il termin la 13 Pm, caci apoi n-am dadaca.
nikolle_t bine ai revenit in 
Eu am o gasca de treaba
O zi mult mai buna ca a mea va doresc
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
Saaalutare de la Iasi!
Ce ma bucur ma mai am doua moldovence pe aici!
Am si eu o prietena buna in Piatra,insa nu prea reusim sa ne vedem in ultima vreme.Am avut intentia sa petrec vara asta o saptamana pe la voi,sa ma plimb cu gondola,sa merg la strand si la hipodrom, insa n-am mai reusit sa ajung si acum a venit toamna...si incep scolile si gradinitele..
Dany,cum merge treaba la prajutirit si torturit?
Sa va doresc petrecere frumoasa si sa va traiasca finutul!
Cata,placinta mea era cu aluat fraged,deci tot pe acolo ceva.sa va fie de bine,a fost buna?
Mai,eu am fost la sedinta.
Pe langa banutii ptr mancare si o taxa de asociatie ..,mai am si o lista luuunga de rechizite mai ciudate(gherghef ,batic de matase,jucarii si jocuri din lemn,lumanri,deseuri textile,gheme de lana colorata,plante ptr ceai,1kg de miere si 1 kg de dulceata sau gem facut in casa,astea ar fi cateva din ciudatenii) si pelerina si cizmulite de ploaie,palarie de soare...caci ii vor scoate afara indiferent de vreme,zilnic.La iarna ne vor cere costum de zapada.
Mie imi par cam multe ptr 4 ore pe zi,insa,voi vedea,am rabdare sa vad cum vor decurge lucrurile.
Oricum,m-au omorat cu chestiile de lemn,jucarii am,are Cata un leagan si mai am niste masinute la mine in oferta,insa jocuri logice din lemn..va trebui sa caut.
A! Si trebuie sa duc si un cos de rafie mare,in care strag jucariile si castane,ghinde,conuri brad,samburi,pietre,scoici,margele etc...asta suna interesant..:)
Si apoi au inceput cu lucrurile serioase,gen,de reparat groapa de nisip,de pus leaturi,de adus nisip,de cumparat filtru de apa...ei?
Va place?
Si inca n-am inceput.
Abia astept sa vad cum se va integra Catalina.
Eu ma simt ciudat,afara nu e nici cald nici frig,nici innourat (de tot) nici nu ploua..dar nici soare.Astept sa se aleaga ceva,ca ma zapaceste vremea asta.
Vreau sa ies putin din casa,o plimbare scurta si apoi am de copt vinete,mmmm,n-am mai mancat de mult salata..
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos!
katty spune:
Buna si de la mine
Incep prin a-i ura cu ceva intarziere Anniei La multi ani cu ocazia zilei de nume, n-am mai intrat de ceva vreme si am ramas codasa! Am cetit ca ti s-a intors sotul acasa incarcat de cadouri si cadouase ptr. tine si Clau, frumos, si ca pleaca iar! Asta-i viata!
Tot cu intarziere, Daria, conced cat mai placut si interesant!
Ledi, sunt si eu cu gandul la tine, o sa vezi ca o sa fie bine! Bine ca ai sansa asta sa poti face cerclaj ca sa poti duce sarcina pana la capat! Ai grija de tine si treci la leneveala!
Raluca, felicitari ptr. mutarea de la Bruxelles, ma bucur ca ai prins sansa asta! Sunt convinsa ca vei face fata!![]()
Adi69, am vazut oferta voastra suna tare bine, prin iarna o sa ma ai de client! Chiar ciudata lista ptr. la gradinita! Ce de-a cheltuieli, brr!!! 
Aurorra, te sfatuiesc si eu sa incepi sa-ti faci gentuta de spital, incet, fara nicio graba sau stres, asa esti sigura ca nu uiti nimic, mai ales ca preconizezi sa nasti la Brasov in apa, apropo sa nu uiti detaliile si sa ne spui dupa cum a fost! Frumosi finii, frumosi nasii, am vazut si eu pozele
!
Nikolle, bine ai revenit! Succes la scoala luni, cred ca ai niste emotii, cat casa! Imi pare rau ca ai avut probleme si ai pierdut sarcina, te inteleg mai ales ca si eu am trecut prin asta!
Dodo, bafta la semnarea actelor!
Catutza, Lilia
!
Mai avem si noi o zi si ne revedem puiul dupa 2 saptamani in care nu l-am vazut! Abia astept! Si de luni la gradinita!
Si vine weekendul!! Ye, ye!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Dodo-pui spune:
celor mai si mai.
Azi a dat DD si am semnat actele casei
.
Catutza cat e rata?! Nu stiu daca vrei sa stii
,dar e cat salariu sotului 440 euro/luna
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2