Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 17
catutza spune:
salutare!
Nikolle_t , bine ai revenit in
, ti-am admirat margelele si tablourile , tu le faci sau doar le vinzi?
Adriana , a fost foarte buna placinta
bine, Bia nu a mancat ca cica e "tare" dar nici vorba de asa ceva, e chiar frageda foaia
Am ramas masca la lista voastra de la gradi, chiar ca e ciudata 
Annie , e bine ca ai un job, chiar si cu program redus...mai pleci si tu de acasa, mai vezi lumea...
Lilia , ce faceti voi, incepeti gradi de luni? 
Katty , revedere placuta cu puiul tau 
Leditia , ce faci, cum te simti?
Gabi ,
si te asteptam pe forum
Daria , drum bun, concediu placut si te asteptam inapoi cu poze si povesti
Dany , ce lumanare ai luat pentru botez? abia astept sa vad poze sa vad cum ai facuto
Aurora , pune mana si fa bagajul, nu mai sta ca nu e bine
eu azi am fost la piata, la banca sa pun niste bani pe card si cam asta a fost ziua mea de azi...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
Gabi , acum am vazut ca ai scris inaintea mea 
enorm de mult rata, ma mir ca va acordat creditul, dar bine ca a-ti reusit! dar voi cum o sa va descurcati cu o rata asa de mare? (scuze ca te intreb dar nu-mi revin din soc, mi se pare mult)
pe cati ani e creditul? eu va
si ma
sa fie totul bine sa fiti sanatosi
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Dodo-pui spune:
Creditul e la 2 banci:la una pe 10 ani 200 euro,si la cealalta pe 30 ani 240 euro.Trebuie sa reusim si vom reusi.Am obtinut creditul ca azi am semnat la ambele banci.Vom trai din ce vom avea si sigur DD nu ne va lasa,nu ne-a lasat niciodata,mi s-a inchis o usa dar s-a deschis o fereastra.Vom trai si vom vedea
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
Gabi , suncer din partea mea aveti toata admiratia! eu in veci nu voi putea avea curajul vostru
, dar cum am mai spus decat chirie in casa altuia mai bine rata la casa voastra
cred ca abia asteptati sa va mutati!
noi stam cu chirie intr-un apartament ANL, si acum 4,5 ani cand lam primit am plans de fericire, tin minte ca eram la servici cand ne-au sunat si am lasat totul balta si am fugit sa luam cheile si sa facem rost de 10mil garantia, dar apoi cand am intrat in casa noastra prima oara eram euforici si ince nu ne vedea sa ceredem ca e adevarat...si inca nu-mi vine sa cred ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Dodo-pui spune:
Nu aveam de ales,la ANL nu ne incadram avem 36 ani si multe alte prob cu hartiile necesare.In rest trebuie sa rezistam acesti primi 10 ani si o vom face nu ma indoisc catusi de putin.

Dany
de azi dimineata sunt pe drumuri si de oboseala am devenit NESIMTITA.Multumesc
pentru tot cei ia-ti trimis lui Bogdi si nu numai lui.Multumesc 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
Cata-lumanarea ti-o arat ornata...ca acum nu ai ce sa vezi la ea! E de ceara/ceara nu parafina... Pe joi /vineri o ornez!!!![]()
Katty- revedere placuta cu piticul cel mumooos!
Adi- aoileu ce zici tu acolo...
Sigur o inscrii la gradi'??
Merge greu cu dulciurile..in seara asta le creez...am venit tarziu acasa..si nu am chef momentan de bucatareli.Da trebuie ca un nepot am vorba aia!Am optat pt. un tort "la rece" gen diplomat si o krem a la krem!And that's all!Restul sa faca si sorela ca intai e copchilul ei si apoi nepotul meu!![]()
Stai asa si nu-mi ura ca mai e o saptamana pana la nasie!
Aurorra- pai pune mamica mana si strange bagajelul ce mai stai??
![]()
Gabi- sincer imi pare rau ca nu am putut sa te vad azi dar mi-a fost imposibil sa plec din Buc.... i-au placut carticelele lui Bogdi?
Ce sa-ti zic.... DD e maaaare ...va urez sa fiti sanatosi si sa aveti PUTERE ca sa mergeti inainte! Acolo cu cat o sa putem o sa contribuim si noi cu cate ceva.Ai toata admiratia si respectul meu sincer!

nikole- cum mai stai cu emotiile??![]()
Va pup si va urez un we frumos! Eu o sa revin mai spre duminica asa...
nikolle_t spune:
catutza, da, eu le fac in putinul timp liber pe care il am.
danyalo, sincera sa fiu nu am emotii, ma bucur ca asteapta cu drag scoala, ca pe urma vom vedea noi cat de draga o sa-i mai fie.Vrea sa-si cunoasca colegii, sa vada cu cine o sa stea in banca.Iti dai seama e ceva nou pentru ea, nu mai e ca la gradinita, sa mai intarzie, daca e urat fara sa nu mearga.Aici vrei nu vrei trebuie sa mergi
.
Dodo e bine ca ai facut pasul asta, daca nu-l faceai acuma poate ca nu-l mai faceai niciodata.Trebuie sa ai incredere in DD si o sa fie bine.Eu iti urez succes si sa aveti incredere in fortele voastre.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyalo Gabi- sincer imi pare rau ca nu am putut sa te vad azi dar mi-a fost imposibil sa plec din Buc.... i-au placut carticelele lui Bogdi? Ce sa-ti zic.... DD e maaaare ...va urez sa fiti sanatosi si sa aveti PUTERE ca sa mergeti inainte! Acolo cu cat o sa putem o sa contribuim si noi cu cate ceva.Ai toata admiratia si respectul meu sincer! ![]() ![]() ![]() |
Bogdi le-a vazut si-i in extaz(lui ii place sa picteze-nu doar hartie,carti ci si haine..peretii) deci e super fericit si eu pe langa el

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
Dany , spor la bucatareala si sa-ti traiasca nepotul, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viata!
petrecere frumoasa si te asteptam cu poze
revin mai tarziu, ma duc la o prietena din bloc sa stam la o "barfa" ca Mihai e de noapte si avem timp in voie de vorbit, va
revin ...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Leditia spune:
neatza..
ma chinui sa scriu c-o mana,deci scz pt eventualele greseli.
dodo,mult succes.Intr-adevar,aveti curaj mare..eu m-am simtit sufocata de rate care ajungeau la 200euro..noroc ca am scapat de o parte acum...Insa,intr-adevar e mai bine sa platesti niste bani la casa ta,decat sa-i dati cuiva pe chirie.
Noi suntem ok,in pat,operatiunea in sine n-am simtit-o,ca nici nu stiu cand am adormit..Stiu ca dupa ce mi-a pus branula si mi-a facut o injectie,mi s-a rupt firu'..Dar dupaaaa,dureri de-mi venea sa bat pe careva...sangerari,bine,nu abundente..nu m-am speriat ca mi-a zis la ce sa ma astept.Bestia mea de col de joi pana ieri se intredeschisese putin,asa ca am facut foarte bine ca am facut cerclajul.Acum am o punga de injectii de facut..si asteptam decembrie cel vestit,ca mi s-au lungit ochii si urechile dupa el.
Da,nu e o perioada in care-s o floricica,deci nu ma pot bucura de sarcina cum trebuie,bag medicamente in mine cu pumnii,injectii,..plus teama,dureri,zeci de interziceri..singura mea bucurie e cand il simt pe bb si-l vad la eco cum creste..Asa ca da,abia astept dec.sa fie puiul in siguranta si sa respir si eu usurata.
Va las ca trebuie sa ajung la cabinet sa-mi faca o super mega injectie si al meu sa ia lectii:))..ca apoi sa mi le faca el.
pupam fetele.
POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian