Leoaicele DC*(21)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

La Ct bate vantul si e inorat.

Eu sunt inca f obosita dupa ziua de ieri cand am stat efectiv toata ziua in picioare si mai rar pe scaun.Ar trebui sa fac mancare dar nu ma simt in stare probabil o sa-l astept pe al meu sa facem(eu sa zic si el sa presteze caci vad ca altfel nu pot azi.

Astrele spun:

In relatia cu iubitul, fii astazi femeia fatala: pasionala, captivanta, cea care nu face altceva decat sa puna pe jar orice barbat.

Nu este ziua ta cea mai buna, nu vei reusi sa schimbi mersul lucrurilor, nici nu are rost sa incerci, vei consuma efort si timp in zadar.

Ziua de astazi iti da posibilitatea sa descoperi in tine ceva neobisnuit, nu rata acest moment.

Spre seara, poti sa iti creezi o atmosfera placuta, sa asculti muzica, aceasta va remedia dispozitia ta si te va ajuta sa te relaxezi.

Esti in forma maxima, iar sanatetea ca un mecanism al unui ceas elvetian.

si de la mare.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Gabi , vrei , nu mai sta toata ziua in picioare, incearca sa te menajezi putin si ai grija de voi

Nikolle_t , inca odata toata admiratia pentru munca ta , daca ajung in Piatra sigur te sun sa cumpar ecva de la tine

Leditia , ma bucur ca ai facut cerclajul la timp, deci in decembrie nasti...hai ca nu mai e asa de mult

eu sunt tare necajita, Mihai are deja puroi la unghie, mergem in seara asta la spital sa vedem ce dr gasim sa ii faca ceva el nu vrea sa o scoata acum pentru ca ar insemna sa intre in medical si nu vrea ca pierde tura si ca vrea concediu la inceputul lui noiembrie de ziua lui si a lui Bia dar nu stiu ce sanse are sa o mai amane inca o luna jumate

, un we placut va urez!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

hello!

vad ca a-ti avut treaba azi ca tare liniste e pe aici

noi am fost in seara asta la spital, la Pantelimon si a scos unghia Mihai avea ditamai coltul crescut in carne (si noi ne miram ca de unde puroi ) , are degetul bandajat, dar un bandaj micut...a putut sa si conduca pana acasa.

va si va doresc un we placut in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, popor muncitor
Stiu ca nu am scris demult. In ultimul timp nu prea reusesc, sunt in criza de timp. Dar va citesc cu drag, notez si fac conspect pe scurt, ca sa revin in forta cu un mesaj din ala lung pe care nu stiu cine are rabdare sa il citeasca.
Inainte sa ma apuc de el, sa va zic de noi.
De maine incepem gradinita cu mari emotii. Sper din tot sufletul sa se simta la fel de bine ca la cresa la grupa mare.
We asta a fost mai linistit, in celalalt am fost la o zi de nastere si am avut si noi niste prieteni in vizita. Iar in celalalt am fost la o nunta.
Azi insa stam in casa ca e urat, citim carti, mai vedem un desen si trece si ziua asta... repede mai trec zilele de we.
Am pus niste pozici noi in linkul din semnatura.
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

No, si acuma sa incepem romanul.
In primul rand am constatat asa:
s-au sarbatorit casatoriile:
- pe 6 septembrie, a mea
- pe 7 septembrie a Adrianei
- pe 8 septembrie a Catalinei
LMA, si casnicie frumoasa mai departe
Noi am fost la localul unde am facut nunta, unde am petrecut o seara draguta in doi, sub vita de vie, cu frunze cazand si vioara cantand( superb de tot)
(la anul tr sa ne organizam sa sarbatorim impreuna )
Adi, 22 ani? vaai, va cunoasteti de la gradinita?

Daria, sper sa odihniti frumos si sa vii cu bateriile incarcate

Catutza, imi pare rau ca Mihai nu a scapat si i-a scos iar unghia. Sper insa sa nu fie nevoie sa isi ia concediu inainte de noiembrie.
Tu zici ca e mare chiria de 440 euro. Este enorma, da, dar cu asa rata in Bucuresti poti lua cu mare greu un apartament cu 2 camere, confort II si semidecomandat. Noi deja ne-am interesat.. e grav si greu...

Gabi, sa fie intr-un ceas bun si sa va ajute Dumnezeu sa faceti fata la toate. Ma bucur enorm pentru tine, ptr ca stiu cat de mult imi doresc eu asta.

M-a amuzat cand scriai ca l-ai rugat pe Bogdan sa te lase sa dormi. Si el chiar te-a lasat? Ca Amelia nu prea ma lasa...

Adi, chiar am analizat oferta de jucarii, chiar am fost tentata de cateva, dar am citit pe urma ca vindeti en gros... en detail, nu?

Vai ce povestiti voi aici despre circ, si tu si Raluca, brrr... Eu am numai amintiri foarte frumoase despre circ, mergeam mereu cu mare emotie si era ceva fascinant. Tocmai de aia am zis ca data am fost dezamagita. Dar vad ca Amelia a zis ca ea mai vrea..

Sa stii ca si noi mai sarbatorim ziua ursilor, a papusilor prin casa, numai ca tortul il facem din plastilina

Annie, ce faci la job? Interesant cum te lasa sa lucrezi cat vrei tu. M-a amuzat faza cu mosul si cum te-ai facut cu costum nou de baie.

Raluca, felicitari pentru noua schimbare! Sa fie una usoara si cu mult succes.

Dany, cum se mai simte finutul? Mai ia medicamente? Si soacra?

Leditia, pana sa scriu eu, deja ai facut cerclajul. Tinem pumnii sa treaca lunile cat mai usor pana in decembrie. Ce m-a amuzat cum ai zis ca te duci sa te rasplatesti cu o geanta.. buna metoda
Si sa stapanesti sanatoasa aspiratorul. Si eu vreau altul, ca mi se pare ca al meu nu trage bine.

Aurrora, ce nasa frumoasa ai fost. Mi-a placut cum ai povestit ca ai fost la mare si asa printre altele ati fost si nasi
Nu mai e mult si o sa tii pe bebe mic in brate.

Nicolle, bine ai revenit printre noi. Imi pare rau de sarcina pierduta... Dar nu tr sa te gandesti ca oamenii fac al doilea copil numai daca primul e cu probleme... ( sau poate asa am inteles eu din exprimarea"La mine e bine ca am un copil sanatos si nu am probleme cu el.Multumesc lui Dumnezeu!Asa ca voi vedea daca am sa mai fac sau nu").
Eu de ex, daca ne-o ajuta Dumnezeu sa avem casa noastra, vreau trei copii indiferent ca am avut mari probleme cu Amelia.

Adi, corecteaza te rog, nu ai doua moldovence langa tine, ci trei , eu sunt moldoveanca get-beget, doar ca m-am lasat purtata de valul dragostei care m-a adus la Bucuresti.

Katty, cum a fost revederea cu Andrei?

Oare am scris tot?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetelor
M-am intors si eu de la tzarica!Friggg tare si urat!
L-am serbat pe strumf asaaa...mai cu peripetii!
Daca la 1 an i s-au umezit oleak ochisorii ca nu stia ce cantam noi..etc..tort...lumanare...acum la 2 ani cand am intrat eu cu tortul si am inceput sa cantam Multi ani traiasca! s-a pus pe-un plans frate...cu suspine si sughituri...de am fugit cu tort cu tot!Am stins lumanrea... am inceput toate sa-l calmam ... apoi iar tot fara sa aprindem lumanarea...oricum nu stiu ce a fost de s-a speriat asa...nici pantalonasi nu a vrut pe el..cand o sa vedeti pozicile poate sesizati ca e in dres!Are personalitate flacaul! In rest...iubaretz si f. jucaus!
Tortul a fost f. bun la gust -nu prea am avut eu inspiratie la ornat..si krem a la krem a iesit bine...taiat blatul in 2 si am suprapus( pt. cine a facut reteta...in speta Adi si Lilia cred)
In rest ma bucur si nu ma bucur pt. schimbarea vremii...voiam da parca nu asa brusc!offf...cam nemultumita sunt!
Lilia- prompta si precisa ca intotdeauna:
- La multi ani pt. aniversarea casniciei!La ce restaurant ati petrecut asa fain??
Muuult succes in prima zi de gradi Ameliei o sa fie f. bine o sa vezi! .
- finutul a terminat al 2-lea tratament - se vad ceva imbunatatiri dar nu de tot!
- soacra e acas' e mai greu la inceput...pb. cu regim strict... dar vor trece toate!

Ledi- uite un sa nu mai fii trista!Bine ca acum e totul bine!
Cata- bine ca s-a rezolvat !Sanatate multa sotiorului tau!
Gabi- incearca sa mai esalonezi din trebi!Sau sa mai pasezi din indatoriri ! Offf... stiu ca e usor de zis da zic si eu ca ar trebui sa te mai odihnesti un picut!
nikol- merg sa ma uit si eu la bijuteriile tale!
Pun cateva pozici si ma duc sa termin papica!Pozele le veti gasi in contul comun!
Va pup si va urez o saptamana frumoasa... un nou an scolar cat decat ok...si nu credeam ca o sa zic... un pic mai cald caci maine facem turturei daca o tinem tot asa!
:Adi, Gabi, Raluca, Cata, Lilia, Daria,Aurorra, nikole,Annie,Ledi,Katty...

dany

Mergi la inceput

Lilia , am vazut pozele, sunteti niste frumosi toti spune-mi te rog de unde ai luat pantofiorii roz ai Ameliei? mi-au placut mult iar tu arati foarte bine doamna draga , tinerica! sa va dea Dumnezeu o casa a voastra ca sa ti se indeplineasca visul de a avea 3 copii.
Vad ca va tineti de nunti si cununii...

Dany , ce cadou ai luat la nepotel? ai luat tobogan? ma duc acum in contul comun sa ma uit la poze si succes maine in prima zi de scoala, apropo la ce clasa esti diriginta?

va multumesc mult de urari pentru Mihai, se pare ca e binisor dar problema e ca maine trebuie sa mearga la servici si nu se poate incalta decat in papuci ca atceva nu il cuprinde

Mergi la inceput

nikole-acush vazui frumusetile tale! F.f.f .frumoase!O sa ma mai uit atent si poate o sa si comand ceva...deocamdata nu sunt asa pe roze cu banii!Eu admir oamenii care au asa..imaginatie...talent pt.lucruri de finete...eu din pacate la ac. capitol am 2 maini stangi!Da macar am simtul asortarii!
Lilia-ioi nu am deschis pozele tale decat acum! Si ce-mi vazura ochisorii:
o Doamna taanara cu o rochita f.f. frumoasa !!! O fetita f. frumusica de era sa fie rapita de mire! Niste lumanari si buchete superbe ( de vis).
Cata- nu .Nu am mai luat tobogan.S-a facut consiliu de familie...si am hotarat sa dam fiecare cat putem... S-au adunat mai multi bani cu care sorela se va duce si ii va lua o masina din aia cu telecomanda de intra copilul in ea si conduce! La Miniblu era 550 ron...mai cauta..poate o gaseste un pic mai ieftina!
Bine i-am mai luat jucarele, de incaltat niste ciorapei cu nush ce cauciuc antiderapant etc.I-am facut tortul si prajiturica! Eu zic ca e arhisuficient cu cat am contribuit! Oricum i-l iubesc muuult!
Abia astept sa vina frigul bine sa vina la Buc. cu mamaie!

Mergi la inceput

Mi-a dat eroare si a aparut mesajul de 2 ori..drept urmare am sters duplicatul! Scuze!
am remediat!

Mergi la inceput

Dany , uite un link cu masinute, mie i-mi place prima cea de epoca www.protipdl.ro/index_files/JUCARII.htm" target="_blank">AICI si sunt si mai ok ca pret...

Mergi la inceput