Leoaicele DC*(21)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

si cu ploaie de la mare.

Lilia Multumesc,..da m-a lasat sa adorm....si cum am adormit m-a trezit.(cum era si firesc.

Catutza vineri nu am avut de ales.Acum unde depinde doar de mine le "aranjez"sa-i convina si lui BB2,in rest sper sa nu fie la fel de stresanti si enervanti.

Dany asa le-as pasa dar sincer nu am cui ,din pacate.

O seara placuta si numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , de maine incepeti gradinita?
Cand va mutati? cred ca nu mai aveti rabdare

va urez o noapte placuta si linistita

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza ! , cafea? anyone?

daca nu va era dor de mine, eu sunt aici

Doar ce a plecat soata catre romania, sa scoata cazierele si pasapoartele, pana la urma asa s-a decis. De cand a venit am avut zile tare nasoale sper sa treaca, dar unori am sentimentul ca sper degeaba .

Ieri am vazut ambasada romaniei, dragutza, nu ni sa cerut spaga, si doamna de acolo o dragutza si jumatate, asa ca dupa mai bine de 14 ore plecati de acasa, neam intors rupti, trfic ca la balamuci.... nu mai vreau.

Clau a lipsit 2 zile de la scoala, speram sa nu avem probleme .

dany sa-ti traiasca nepotzelul, sa fie sanatos si sa creasca mare

cata nasol cu al tau Mihai, sper sasi revina repede , ce mai faci papi?

dodo felicitari pt casa, multa sanatate si putere sa aveti sa treceti cu bine peste toate

Restul de fete, va pup, si mai tarziu cand oi fi la munca am sa intru sa vad si pozici, ca de acasa slabe sanse.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

uitasem !

Bafta multa scolarilor vostri, astazi in prima zi de scoala/gradi !

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

neatza la o sau ceai ca e tocmai bun pe vremea asta

Annie , imi pare rau ca aveti probleme , sper sa se rezolve cat mai repede. Acum ca faceti pasapoarte noi si caziere plecati undeva ?

Dany , am vazut pozele de la ziua nepotelului e un scum si un frumos iar tortul facut de tine arata foarte bine!

Adriana , cum e la gradi? tu ce faci, cum merge afacerea?

Katty , cum a fost revederea cu baiatul frumos? dar prima zi de gredinita?

Gabi , si la voi e prima zi de gradia asa ca va sa fie totul bine

Leditia , cum te simti? ai fost sa iei geanta?

Nikolle , cum a fost in prima zi de scoala?

trebuie sa ajung neaparat la cumparaturi ca a venit frigul si nu mai are Bia deloc pantaloni ca ii sunt scurti deja cei pe care ia avut in primavara, pulovare are ii vin inca bine, mai avea cumparate sau primite care ii veneau mari si acum sunt tocmai bune dar pantaloni nu...

ma duc sa fac mancare, dar sunt prin preajma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Buna fetelor!
Bine v-am gasit,am ajuns si eu de la scoala, Alexuta mea avea emotii, nici nu a putut sa manance, era incantata ca se duce la scoala.
Lilia multumesc lui DD, primul copil al meu e foarte sanatos, nu am probleme cu el, iar al doilea mi-l doream, dar a fost sa pierd sarcina la 3 luni.
catutza, multumim pentru cafea, ceai, orice, ca am o durere dupa cap de nu mai pot.
De-abia astept sa ajung acasa sa aud impresiile domnisoarei din prima zi de scoala.Statea asa cuminte in banca, se uita in jur, se uita la invatatoare.Ceilalti se foiau in banci, dar ea nimic.Era si rusinoasa si timida, nu stiu ce ma fac cu ea.As vrea sa fie mai dezghetata.Acasa nu pot sa o mai potolesc, ii merge gurita intr-una.

Iar referitor la margele, sa stiti ca pentru mine este o relaxare, dar imi ia si mult timp.Dar imi place ceea ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

[quote]citat din mesajul lui danyalo
[/red]- nu .Nu am mai luat tobogan.S-a facut consiliu de familie...si am hotarat sa dam fiecare cat putem... S-au adunat mai multi bani cu care sorela se va duce si ii va lua o masina din aia cu telecomanda de intra copilul in ea si conduce! La Miniblu era 550 ron...mai cauta..poate o gaseste un pic mai ieftina

De care masina cu telecomanda?Poate cu acumulatori?

Am si eu in oferta un ATV,l-ai vazut?E mai putin decat 550..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
La timpul care e afara,mai nu am scris: Neata. Pe urma am vazut cat e ora.
Fetelor, merci de aprecieri la adresa pozelor. Sa stiti insa ca noi anul acesta doar am botezat o data in martie. Nu am cununat niciodata inca pana acuma. Lumanarea de cununie am pus-o in poze pentru ca mi s-a parut deosebita si foarte frumoasa.
Nasul de la ultima nunta a fost fratele sotului, deci noi am fost invitatii nasului de fapt.

Dany, saracutul de el, nepotelul cum a inceput sa planga. Imi amintesc ca Ameliei la doi ani o prietena i-a facyt un tort Barbie si era asa fascinata ca nu mai vroia sa sufle in lumanari.
Si eu am facut o data krem suprapus, dar nu mi-a placut cum a iesit. Pozicile inca nu le-am vazut, o sa ma uit azi, sper sa am timp.

Catutza, ce a facut Mihai azi? a mers la serviciu in papuci? :)
Vai, si noi tr sa luam hainite de toamna-iarna, dar astept sa fie ziua ei intai sa vad ce primeste ca sa stiu ce mai iau.

Annie, de ce ati avut zile nasoale?
Scuze daca sunt indiscreta, dar eu pana la urma nu am inteles: sotul tau si-a gasit de lucru in Australia, mai mergeti acolo? Si daca da, atunci care e treaba cu jobul din Emirate si jobul tau? Si actele atunci pentru ce sunt? Scuze, daca intreb prea multe, poti sa nu raspunzi...

Nicolle, felicitari pentru prima zi de scoala a printesei tale. Sa stii ca si Amelia este timida in public, cu copiii la fel. Nu indrazneste sa intre ea in discutie si vesnic ii e frica ca o sa o bata cineva...
Probabil fiindca eu am fost altfel, as vrea sa fie si ea mai indrazneata, poate chiar mai in centrul atentiei, asa cum tindeam eu sa fiu mereu.
Am inceput sa vad si eu bijuurile. Sunt fantastice! Si am citit si din comentariile alea. Nu le lua in seama, unii sunt rautaciosi, poate e chiar vre-un concurent..
O sa ma uit si eu si am vazut ca mai sunt fete bucurestence dornice, poate ne unim si luam la un singur colet mai multe chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Cata,cum mai e Mihai? S-a putut incalta azi?
Si-al meu sot are probleme de astea la o unghie la picior.Insa noi rezolvam acasa,cu o forfecuta sterilizata si putin iod,imi spune imediat ce simte ceva si-l rezolv de numai!
Noi abia maine la gradinita,azi au deschidere la scoala,educatoarea Catalinei e di directoare,si ne-a anunta ca va fi disponibila ptr copii doar pana la 9.30,de la 8..mai bine n=o duc .
Maine..oricum n-am reusit sa-i cumpar sau sa-i fac tot ce e in listuta.Am sa incerc saptamana asta sa ma "adun" sa caut ceea ce trebuie.De exemplu,unde gasesc batic de matase colorat?sau resturi textile de bumbac si matase?
Eu nu gasesc nici macar haina de ploaie!!Are Catalina o pelerina insa s-a dezlipit putin pe la gat si nu mai e de luat afara..
Sa nu mai zic de saculet,sa caut niste panza ceva si sa merg la o croitorie sa mi-l coase,iar eu ,putin mai tarziu o sa incerc sa-mi amintesc de la scoala generala cum sa cos numele pe un prosop..
Maaare bataie de cap..cel putin ptr mine!!
Am facut insa ceva ,ptr gradinita,am facut gem de prune!Va amintiti ca v-am spus ca trebuie sa duc 1 kg de gem facut in casa,am facut azi dimineata ..mai trebuie sa cumpar 1 kg de miere.

Voi ,cum a fost prima zi la gradinita/scoala?

Lilia,cum a fost prima zi la gradinita a Ameliei?Cum a reactionat dimineata?
LA multi ani si voua! Viata lunga si fericita impreuna!
Cat despre noi,nu ne cunoastem chiar de la gradinita,insa putem spune ca am petrecut impreuna o jumatate din viata!
Daca-ti place ceva din oferta de jucarii spune-mi sa vedem cum facem,nu vand en gros insa nici sa nu fie factura prea mica in valoare,sa platesti mai mult transportul...
A! Si scuza-ma ca am uitat la numaratoare tocmai de tine,moldoveanca noastra draga!

Dany,si-asa..ati speriat copilul?Pana la urma ce l-a speriat? Focul de la lumanari sau entuziasmul cu care ii cantati la multi ani?

Annie,,sper sa fie trecatoare perioada"nasoala" si sa rasara iar soarele!!

Dani,daca tot te lauzi cu simtul asortarii,ajuta-ma si da-mi o idee.Ce culoare de parchet sa pun in living(care e deschis spre hol,care hol are scari in sus spre dormitoare si-n jos spre vestibul?
As vrea sa fie la aceeasi culoare u scarile si mana curenta,sa nu fie prea inchis sa se vada praful peste tot,insa nici prea deschis,cum il am acum(stejar) ca m-am saturat.Culoarea la tamplarie+pervaz e de stejar auriu,gresia din vestibul si loc de luat masa e in culori de pamant(caramiziu roscat,ocru).
Mersi!

Ma duc sa pun gemul in borcane si sa le pun la sterilizat.
Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Lilia , spune-mi te rog de pantofiori, de unde i-ai luat? tare mult mi-au placut
Mihai a plecat azi la servici in papuci...dar cu masina (el merge deobocei pe jos, pentru ca noi stam in Pantelimon iar el lucreaza in Prelungirea Ghencea....deci foarte mult de mers si aglomerat, asa ca prefera sa mearga cu metroul + 385+ pe jos...dar azi de voie de nevoie a luat masina )
Si eu sunt interesata de bijuterii de la Nikolle, asa ca daca va horatati bagam o comanda

Nikolle , inca odata toata admiratia, dai dovada de rabdare si calm de unde iei margelele, materia prima?
Am vazut si eu poze cu fata ta, e o scumpa! sa ne spui cum a fost la scoala

Lilia , cum a fost la gradi azi? cum a ramas dimineata acolo? Mai e putin pana la ziua ei, unde o faceti?

Aurora,Leditia,Gabi , ce faceti gravidoaselor, cum va simtiti?

Mergi la inceput