Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 20
catutza spune:
Adriana , la Mihai e o problema mai grava...colturile lui cresc in carne, dar pur si simplu nu-ti dai seama decat acnd e prea tarziu (in 2-3 zile se umfla degetul, face puroi si deja nu mai e nimic de facut
) dar pana atunci zici ca totul e ok si a scapat de problema asta, acum de ex am vazut si eu unghia si coltul era crescut in carne cam de 1cm
mi se pare enorm, normal ca a facut puroi
.
Batic...nu poti lua un batic de vreo bunica ceva? la mine are mamaia la tara o groaza de batice, iar de resturi textile rupe un tricou ceva
il faci fasii late de cativa cm...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
Lilia
..sa stii ca uneori nici eu nu mai pricep ce facem aici.
dar pe scurt...Sotul a plecat In australia sa gaseasca un job, nu a gasit, (defapt sunt blocate sponsorizarile pt o bucata de timp) sa intors aici, si a plecat in Romania sa mi schimbe pasaportul si Lui Clau pasaport nou, si sa scoata cazierele ...pt a putea aplica a emigra in australia. Jobul meu...e asa de ochii lumii ca sa mai ies si eu din casa... si la aceeasi companie unde lucreaza al meu sot, si seful lui ne cunoaste bine..si mia dat "jobul" asta ...de unde si programul foarte flexibil
Catutza ce mai faci de papi? am nevoie de idei pt pui mofturoshi
Dany..pt tine cum a fost prima zi de scoala?
Va pup
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
Annie ,
am facut :
ciorba de vitzel
salata orientala
sote de ficatzei cu piure (asta fac mai pe seara cand vine Mihai de la servici...deci pe la 21,30-22h)
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
nikolle_t spune:
Lilia, asa e, nu le mai dau importanta la comentarii, dar pe moment te enervezi, nu te poti abtine.Si lucrul cu omul e greu tare.Nu vezi ca lumea din tara, e stresata,pe noi ne omoara stresul si de la stres intervin problemele.
Sotul a plecat acum 3 saptamani in Irlanda, si a zis ca e tare bine ca nu e stres, ca e liniste, lumea din jur se comporta altfel, daca ploua la ei nu e o problema, sunt fericiti
, zambesc, pe cand la noi toti sunt incruntati si dam vina pe vreme.
Sunt multe fete care fac margele, este o concurenta foarte mare, sunt foarte multe tinere si talentate, adr daca una a vazut la alta ca a facut ceva asemanator incepe cearta, ca i-ai furat modelul, ca era ideea ei si restul.
catutza, sotul tau ar trebui sa se duca de-acuma la o pedichiurista sa-i taie colturile, ca ele vor creste si o sa aiba probleme.Ii doresc multa sanatate.
pup toate fetele
si burticile gravidutelor
LiliaToma spune:
Hai sa revin( of, sper sa nu imi ia de urma nici un sef, dar parca nu am stare de nimic)
Catalina, scuze, uite asa, daca nu am notat, am uitat de pantofi. I-am luat din Big de la un magazin de la parter. Am dat pe ei vreo 50 lei( sunt luati din primavara)
Si rochitele mele tot din Big, de la Etic. E o firma romaneasca care are magazin si in Unirii. Nu stiu ce preturi au in Unirii, eu insa aici ii vizitez des, imi iau tot felul de lucruri. Unele le-am nimerit la reduceri, altele nu...
Ziua Ameliei asa cum am zis, ramane la Mec ca celelalte oferte au preturi aberante.
E bine ca sotul tau a putut pleca totusi la serviciu. A venit cineva din Drumul Taberei la serviciu si a zis ca era pur si simplu nebunie in trafic..;
Adi, chiar imi pare rau ca nu te-am contactat mai devreme.Cea mai importanta achizitie era Cleopatra, pe care i-am promis-o Ameliei de ziua ei. Dar intre timp am cumparat-o cu gandul ca nu vinzi en detail. Dar o sa tin cont deja.
Ce chestii complicate ai de dus la gradi! Si asta e o gradi particulara?
La noi a fost ok despartirea de dimineata, acuma o sa o luam diseara si o sa vad ce spune.
LiliaToma spune:
Annie, pricepui ceva acuma. Pai ce sa zic, succes voua sa ajungeti in Australia si sa aveti traiul pe care vi-l doriti. Dar voi de ce nu ati plecat in RO? Nu va e dor de casa? Sau sunt prea scumpe biletele...Si apropo, se poate face pasaportul fara prezenta voastra? Ca eu stiu ca de exemplu ptr Amelia a fost nevoie sa fie prezenti ambii parintii si in special Amelia care a facut poza...
Mancare, am facut in we si mai am: supa cu galuste si sos de carne cu mult morcov si ceapa( la care fac o garnitura). Am mai avut si ciuperci umplute... si mai am niste rosii si vinete pe trecute din care va tr sa fac o tocanita de legume cred..
adi69 spune:
Lilia,nu-i bai,daca voiai numai papusa,oricum tot pe acolo te ajungea,poate cu vre-o 20 lei mai putin ,din cauza transportului(e 88 fara tva,iar tranportul e vre-o 10 lei.)
Ramane pe daa viitoare!
Eu am facut ieri supa de vita cu galuste, icre prajite(cu ceapa si smantana,specialitatea sotului) si salatade vinete.
Azi trebuia sa fac orez cu ciuperci ,ceapa si morcov si mancare de limba cu sos.Inca nu credc fa nik.
E frig afara si nu mi-e de facut nimic.
Parca prea brusc de la 35 de grade la 10(sau cate or fi).
catutza spune:
Adriana , nu stiu de ce dar nu pot sa vad toata oferta de jucarii 
Lilia , deci ramane la Mec la voi, sa va fie de bine! sa se distreze copii si sa primeasca Amelia cadouri multe si frumoase
eu o sa ii fac ziua acasa pana la urma, vom fi vreo 10 adulti si 5 copii
iar va fi casa mea vraiste dupa dar...
O sa merg si eu la big sa vad ce e pe acolo ca nu esti singura persoana pe care o aud ca sunt lucruri bune, eu as vrea o fusta mai buna sau chiar o rochie.Tu cat ai dat pe rochita asta de la nunta? foarte frumoasa...dar nu pentru o "pufoasa" ca mine
Dany , mai tii regim? cate kg ai slabit?
ma duc sa bag aspiratorul si sa fac curat pe aici...apoi o tura de calcat![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
danyalo spune:
Buna seara deja dragele mele
Iata ca s-a dus si prima zi de scoala din acest nou an scolar!
De cand sunt eu in invatamant ( 9 ani) a fost f. frumoasa prima zi de scoala! Acum... ce sa mai zic eu ca ati spus voi!Groaznic! M-am imbracat ca o babuta ca's figuroaasa..mi-am pus si dres..si am purces... pana la metrou eram deja uda spre genunchi!
Ma rog ajung... copiii asa cum ii stiu : veseli, frumosi , draguti...ne intelegem taare bine si cu parinti cu tot! Am clasa a VI-a.A fost f. frumos.Macar atat...insa sunt galagiosi taare...si dupa atata liniste
cum sa va zic..dar de maine pe baricade!
Eu sunt inca la scoala...astept soatza sa vina sa ma imbarce si pe mine... ca am primit 20 de buchete de flori... un vis... mi-am oprit si eu 2 buchete mari...restul merg la socrela care abia ma asteapta si la o vecina de-a mea...bolnava de cancer...si ea la fel...abia ma asteapta sa vin!
Eu le-as pastra pe toate dar am o pisi tare curioasa..si mi le da peste cap!
Am gasit un calc. intr-o sala libera si hop pe el!Am si ceva de lucru niste tabele si mai mesteresc sa treaca timpul!
Fetele... nu stiu de ce a plans Teo( apropos azi e de fapt ziua lui pe 15 sept.)
Da plans din ala isteric cu sughituri!apoi s-a mai linistit si am reluat usor usor procedeul...fara cantat...
greu cu strumfii astia mici!!
Adi-multumesc de oferta . Ce sa zic..daca i-as fi luat-o eu dadeam comanda la tine si gata... dar sorela treb. sa vada ce ia..asa ca nu ma amestec... de cand cu decesul cumnatului e data peste cap cu nervii ca sa zic asa... si nu-i prea stau in cale! Ce vrea sa faca/ ia o las sa decida singura!
Din ce spui tu acolo...tare ciudatica gradi' a voastra!prea multe cerinte/ pretenturi!
Cata-offf... groaznic ce povestesti tu acolo!
Eeee faza cu regimu' ma tine putin max. max . o saptamana... 2 kg am dat jos... si vad ca nu mai coboara! Eu sper acum sa mai dau vreo 2 daca nu...asta e! Si eu tot asa mai pufoasa!
Annie-poate va fi bine pana la urma si cu voi...si veti ajunge in tara mult visata...oricare ar fi ea!
Lilia-super tot la nunta!Stiu mag. de care vb. tu din Big e la et. 2 nu??Spre geam..cred ca sunt 2 magazine sau parca asa sa zic!
Nikole- asa cum au zis si fetele..poate ne punem de acord sa luam cate ceva si sa trimiti pe un singur colet! dar va rog macar sa fie luna viit. ca acum suntem pe Zero!
katy- cum a fost revederea? Ati inceput gradi'?
Pup si burticutele noastre !
Fetele eu de dimineata am patit un maare pocinog:
v-am zis ca am scos acum ceva vreme caloriferele sa le schimbam...eee si nu am pus robineti ca am zis sa facet totul cand o fi .Eee..tot auzeam eu ca vor face incarcarea la calorifere... zic hai sa mergem...dar voiam dupa botez sa vedem cu ce firfirei mai ramanem! Si de dimineata pe la 7 ...aud asa un fosnet..pisi a mea imediam mi-a dat semnal...ce credeti... curgea apa la calorif. din dormitor ...vai m-am speriat... a curs deja ceva pana m-am adunat eu...am strans in total o galeata...cred ca cineva a mai facut vreo aerisire la calorifer! Asa ca musai azi / maine treb. sa cumparam si sa si montam ca nu o sa mai pot dormi de grija!
Stau cu frica ca cine stie ce o sa gasesc acasa!
Asa si de papa am o fasolica ( nici ciorba nici mancare intre)
buuna ...si mai vreau o ciulama de ciuperci ( am ciupercile)..da sper sa mai apuc diseara!
Si la mama am pus asa: gogosari, castraveti la murat si 3 borcanele de ardei iute!![]()
Ies ca monopolizez ringu' iar am limbarita...fug la tabele!
Dany
De la mine primiti un buchet de flori virtuale... crizanteme, gerbere si trandafirasi!
catutza spune:
Dany , ce te iubesc copii! 20 buchete de flori e ceva!
Felicitari pentru cele -2kg 
Nikolle , la pedichiura nu poate merge deoare unghia nu e crescuta pana la buricul degetului...acum de exemplu era cam 3/2...niciodata nu apuca sa creasca suficient cat sa fie taiata.
Am vazut ca e mare concurenta cu margelele, mie mi se par chiar ieftine ale tale si sunt reusite
, de aceea te-am si intrebat de unde iei materia prima pentru ca mi se par frumoase nu ce am mai vazut pe la alte fete...
eu sunt super happy, miercuri vine pe la noi prietena mea din Elvetia
abia astept sa ne vedem ca-mi e asa de dor de ea...apropo ar trebui sa fac ceva bun dar nu stiu ce sa fac 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)