Leoaicele DC*(21)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bonsoire
Inainte sa ma bag la nany ca maine la 7 ies pe usa... am uitat sa-i raspund Adrianei.
Parchetul fie ca e deschis( cum am eu...fag) fie ca e mai inchis gen venge tot aduna praf.Eu i-l vad p orice culoare!
Nush...nu-mi dau seama de ce zici tu acolo..am ametit de la atata spatiu...oricum te gandesti sa dea bine cu respectivele culori care deja sunt acolo...Nu as putea sa spun asa pe nevazutelea!
Acum ...casa poarta amprenta locatarilor...depinde si de ce vreti voi pt. a face din ea una intima sau mai office asa!
Eu acum 7 ani nu am mai pus pretentii..am vrut sa fie oricum numa sa fie ceva...ca e galben, bleu...nu m-a interesat! Eeee...uite ca in timp fiind spatiul f.f. mic( 35 mp) a trebuit sa regandim tot...sa exploatam fiecare coltisor / locsor!
Acum casa mea e portocalie! Asa am vrut-o noi!Maro deschis( ma rog..arin nush de care in dormitor) si calvados in sufragerie!
Peretii sunt vopsiti in nuante de portocaliu, am rolete portocalii... cosulet de birou portocaliu, lustre...pana cand ni s-o uri si de astea( eu sper asa..in vreo 6 -7 anisori).
Pt. spatiile mici merge parchetul deschis la culoare...spatiilor mari le pica bine si culorile mai oficiale asa...si un pic cam reci dupa parerea mea!
Cata... dar multe pretene ai!!!
De facut bun la ce te referi..papica sau dulciuri? Aici la dulciuri slava Domnului toate suntem doxa!
Da am perdut 2 kg...
Intrebare pt. fetele din Buc.: cunoasteti vreun maseur??( as vrea eu sa dau peste un orb) Sotul meu are pb. mari cu spatele tot ramane intepenit, plus mi-e frica sa nu fie ceva la coloana...caci cred ca are vreo 2 vertebre putin tasate...as vrea daca stiti pe cineva bun dar care sa nu ne ia nici pielea!
Multumesc
Noapte buna...Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Lilia de aceea am mers la ambasada, sa ii fac imputernicire lui sa le scoata in numele leu, iar pozelele, lea stampilat la ambasada, precum ca sunt ale noastre, ca nea vazut etc.
Noi de mers in ro, unul e si biletele o carutza de bani, Clau e la scoala, de dor... offf nu stiu, cat despre tara mult visata, pt cine ? Al meu nu vrea emirate, vrea australia, eu nu vreau australia dar imi place in emirate si mam visat in canada...cred ca pana la urma voi ajunge in romania...si la divort

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Buna ziua la fete!
catutza, margelele din fimo si din ceramica le fac eu, iar cele din plastic, perle, sticla le cumapr de pe magazile online din romania.
Annie80eu sper sa ajungeti unde va este voau mai bine, si totusi sa nu va ganditi la divort.Este usor a spune ,e un pas usor, dar pe urma, cred eu ca e foarte greu sa-ti revii din socul asta si din clipele minunate traite impreuna, toti 3.Asta e alegerea voastra , voi decideti ce e mai bine pentru voi.
danyalo, foarte placuta senzatia cand stii ca te iubesc copilasii, si cand te-ai vazut inconjurata de buchetele lor de flori.Asta inseamna ca esti respectata si copiii te iubesc.iti ofer si eu o floare la inceput de an scolar, chiar daca e virtuala.
Va pup si va urez o zi buna, si sa apara soarele sa ne faca sa zambim sa fim mai bine dispuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am creat eu
cap.22, haideti sa povestim acolo!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput