Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 14
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Am trimis oferta,preturile din ea sant preturi de distributie fara tva...
Ce mai de vesti noi!!
Annie,deci,deseara e marea (re)intalnire!!
Leditia,sa-ti traiasca "minunica mica" care creste sanatos si mumusel..
Raluca....n-am cuvinte..felicitari si sa fie intr-un ceas bun si ..mult curaj!
Te duci singurica?
Cata...daa...multumesc frumos,la fel si voua...
Dodo,felicitari...nu numai ptr semnatura..![]()
Ma dor picioarele de nu mai pot.de dimineata de la 9 sant plecata de acasa,mai inainte am ajuns.
Maine o iau de la capat,de data asta la gradinita,la 9 vrea sa ne vada directoarea,ca am "lipsit" de la sedinta nu stiu care si vrea s-o vada pe Catalina,dupamiaza la 17 avem sedinta cu parintii,tot la gradinita.Nici n_a inceput anul scolar si au si inceput cu sedintele..si ce credeti ca ne vor spune la sedinta?Binenteles ca au nevoie de bani(printre altele),of of,mai mai..
Va doresc o seara placuta,ma duc sa pun masa ca santem amandoua flamande,n-am mancat azi decat o apa si-o cafea.
Annie80 spune:
Raluca sa fie intr-un ceas bun si sa ai numai impliniri, la locul de munca
Catutza sincer nu cred ca face glume de astea, simplu el nu poate face surprise
Ledi Pup la burtica, si bb, sa fie cumintel acolo in burtica
Dodo primul an la gradi? pupi si la bb-icul tau
Dany, Daria, Adi, Katty...and Co. 
eu am facut toata ziua papi, pt sot, azi dimineatza cand mia spus ca vine a facut botic cand iam spus ca nam nimic de papi
de parca venea in 5 min, Iam facut ciorbitza si pulpe cu cartofi si sos de rosii si usturoi la cuptor .
Am calcat si uniformele pt scolerul meu, acuma doar baitza si ...asteptare sa vina puiul al mare.
O seara placuta! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annie80 Dodo primul an la gradi? pupi si la bb-icul tau |
Nu ]Ani desi e un copil cu "stea in frunte" e al treilea an de gradi,dar tece in grupa mijlocie.Acesti primi doi ani l-am tinut pentru socializare (nu ca ar fi fost nevoie)doar la grupa mica
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Aurorra spune:
Seara buna fetele!!!
Ce de treab ati avut,cat am lipsit, abia am reusit sa citesc ce ati mai scris.
Eu am fost plecata la mare si chiar daca de o saptamana sunt acasa am tot fost prinsa cu diverse treburi! dar in sfarsit am reusit si eu sa citesc si sa mai scriu cate ceva. ei asa cum va ziceam am fost la mare si a fost super ca m-am relaxat si chiar am facut si baie! nu am sta la soare dar oricum a fost ok. Si tot la Ct am avut si o nunta unde am fost si nasi asa ca ne-am si distrat
. In rest toate bune!
Leditia, teoretic mai am exact 1 luna pana la marele eveniment,adik data limita e pe 07.10, dar stii ca niciodata nu stii momentul exact. In principiu sunt bine si bebe e destul de jucaus si eu sunt nerabdatoare sa-l vad,sa-l tin in brate si sa vad eu ca are toate alea si e sanatos si ok. Astea sunt gandurile mele,de fapt temerile! Tot ce-mi doresc e sa decurga totul norma si sa vin acasa cu un baietel sanatos si si normal,ca frumusel l-am vazut deja ca e![]()
Tu ce mai faci cum te mai simti,felicitari pentru bebe David sa stea acolo in burtica si sa creasca mare!
Dodo, tu cum te simti, samburelul tau ce face?
Pup la toate fetele si o seara frumoasa!
Aurora
35+, mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
catutza spune:
Adriana , spune-mi si mie te rog, ca tu esti gospodina buna
cum faci placinta cu dovleac? Am cumparat dovleac dar nu stiu cum sa fac foile,
si sper ca nu te superi ca indraznesc
Daria , nu mai dai deloc pe la noi?
Katty , voi ce faceti? cand vine Andrei acasa, parca duminica, nu? cred ca abia astepti 
Aurora , mai ai asa de putin pana nasti...am eu emotii, dar tu! poze de la mare nu ne arati?
Gabi , imi place semnatura ta
dar pune si semnul de "burtoasa" ca arata bine ![]()
am fost la cumparaturi ca batea vantul in frigider, maine toata ziua gatesc asa ca sunt prin zona
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Buna dimineata si de pe frontul de vest.
Sunt pe ultima suta de metri la munca, sper pana diseara la 6 sa termin tot, restul le rezolv prin telefon zilele urmatoare.
Aurorra, ce putin mai ai !
Ledi, cum stai cu relaxul si odihna, sper ca esti cumintica.
Dodo, pupam gradinarul :-) Tu cum esti, cand mergi sa revezi samburica ?
Catutza, spor la treaba azi, ce gatesti bun ?
Annie, sa nteleg ca a ajuns cu bine husbadu` ? :-) Cum e Clau cu scoala , ii place acolo ? Cum ti se pare sistemul lor ?
Adriana, spor la sedinte si la deschis portofelu` :-)
Lilia, voi cum sunteti, ce-ti face don`soara ?
Katty, pe unde umblati ?
Ralu, felicitaaaari !!!!!!!!!
Anca, si tu ai absente muuulte :-) (haha, io vorbesc)
Azi sper sa pot si scrie, ca de citit va citesc !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Leditia spune:
Neatza..
Aurora,ce putin mai ai..
Nastere usoara.Totul o sa fie bine,stai linistita.
Daria,sunt cam stresata.De 2 zile nu m-am miscat din pat,de fapt de cand am venit de la eco morfologica.Si ieri mi-am sunat dr,imi facusem programare la ea pt vineri,dar apoi m-am gandit ca mai bine s-o sun sa-i expun situatia.Mda..mi-a interzis sa ma dau jos din pat,sa fac ceva..si azi la 1 ma vad cu ea sa vada daca-mi face cerclaj sau nu si ce tratament imi da.Si eu aveam planuri de maritis,alea alea..de mers la targul de haine si incaltari..
Dar daca e totul ok,sper eu..da Doamne te rog
,ma duc sa=mi iau o geanta ca merit pt zilele astea 2 de stress.
Raluca,mult succes in tot ce faci.
Dodo,
,clar al meu e cel mai cel.
Ahaha,chiar ii ziceam iubitului meu acu 2 seri,ca uite eu ma chinui sa-l fac,sa-l cresc si apoi vine una si mi-l ia
..
Va pupic pe toate.
POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

catutza spune:
neatza! va invit la o 
Daria , de luni esti in concediu, eu asa inteleg.Plecati iar la Praid?
Leditia , si eu am avut colul scurt, dar a spus dr ca e ok dar sa stau mult in pat si nu am ajuns la cerclaj, sper sa nu ajungi nici tu 
Annie , cum a fost revederea, cu ce vesti a venit sotul tau?
Gabi , a-ti semnat actele? cand va mutati?
eu azi gatesc : ciorba de pui, tochitura si placinta de devleac
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
salutare fetele, si eu de la munci, sefi prin preajma, dar bine ca ei nu intelege romaneste
Dodo, Daria, si Clau e tot al 3lea an de gradi. Primul a fost pregatitor, Aici Gradi e numai 2 ani, si de la anul, incepe Junior 1 (un el de clasa a 1a). Sistemul lor e cam prea rapid, de la KG1 incep sa scrie iar de anul asta incepe sa formeze deja cuvinte..eu am invatat de la 6 ani , daram si fost copil perspicace.
Cata, tiam spus ca are nici o surpriza ... ![]()
Revederea cu sotul...normala...duminica pleaca iarasi, de data asta romania, Am primit un J'adore
si multe suveniruri cu canguri.
Clau a primit un tricou cu un rechin nervos care intreaba de pranz, as fi vrut si eu unul 
sambata mergem la ambasada romaniei , 350 KM de condus
plecam de la 5 ca la 9 sa fim acolo. bani si nervi mancati in program, avem
Va pupic
EDIT: am o tastatura de toata kkoa la munci 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Noi plecam maine la pranz din Oradea 
Abia astept , sper sa ma ajute si pe mine ca zau o iau razna cu tusea si mucitu` alergic 
Ledi, sa fii cuminte, da ? Profita de leneveala pana poti, k dup`aia ... ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)