Leoaicele DC*(21)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Multumesc frumos pt urari Si totodat celorlalte Ane !!! va invit la un ice tea, altceva nu am.

Am un problem, tre sa cumpar pana maine un cadou unui prieten de familie, si habar nu am ce mam gandit la un ceas..ce altceva as putea sa-i cumpar?

O zi frumoasa!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumim ptr ice tea.

Acum,ca acum am timp,mai este si altcineva in afara de Dany care ar vrea sa vada oferta mea de jucarii?
Intreb ca sa stiu daca o pun pe mailul comun sau o trimit doar lui Dany....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Multumim ptr ice tea.

Acum,ca acum am timp,mai este si altcineva in afara de Dany care ar vrea sa vada oferta mea de jucarii?
Intreb ca sa stiu daca o pun pe mailul comun sau o trimit doar lui Dany....

Adriana

Eu zic sa o pui pe mail-ul comun

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

sunt franta, dar a fost superb la tara cu cateva mici exceptii...detaliez maine.

multumesc din suflet de urari

Adriana , la multi ani si voua sa va iubiti si sa va intelegeti , voi acum 7 ani a-ti avut cununia civila, nu?

Annie , la multi ani! de prieten nu stiu ce sfat sa-ti dau dar un ceas cred ca e ok.

Adriana , vreau sa vad si eu oferta de jucarii

va pup, revin maine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Civila si religioasa...insa santem impreuna de mai mult timp,in noiembrie anul acesta facem 22 de ani de la prima intalnire

Am sa pun pe comun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Catutza..sa stii ca chiar ceas iam luat..il voi da maine cand va veni si sotul meu, da vine acasa, la noapte aterizeaza aici, sa dovedit ca "viitorul angajator" vroia mai mult sa profite...acum nustiu ce sa cred ..la discutiile care leam avut cu el, e posibil ca el sa "minta" :(

Va pup si o zi buna, acum sunt la work si mai tarziu voi fii ocupata sa gatesc

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Annie la multi ani pt ieri.

Eu am fost la eco morfologica,l-am vazut pe bb,care are 512grame,este baietel clar si e un dulce.Dormea atat de frumos cu fata si nasucu in peretele placentei de parca era o perna..cu pumnisorii stransi,apoi la un moment dat i-a deschis si i-am vazut degetelele alea mici si frumoase pe care abia astept sa le pap.Este totul bine,bb,placenta,lichid amniotic..mai putin colul meu care s-a scurtat si a ajuns la 2,8cm.....
Azi imi fac programare la dr mea sa-mi faca tuseu vaginal sa vada exact daca-i lung sau scurt,ca am numai treaba zilele astea si nu pot sta exclusiv la orizontala.
Va doresc o zi superba.

PS:Aurora ce mai faci?cum esti?cat mai ai?

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Annie, la multi ani pentru ieri, mii de scuze ca n-am fost mai pe faza sa te felicit cand trebuia.
Leditia, felicitari pentru bebe David Christian. Cred ca abia asteptati sa va bucurati de el, mai e un pic si scoate el nasul la lumina. Pana atunci, bucura-te de el acolo unde e, ca asa un dor o sa te apuce de suturile pe care le iei acu ... si asa o nostalgie cand o sa-ti amintesti de cat de rau ti-era, de n-o sa-ti vina sa crezi. Eu am asa zile cand imi amintesc, desi sarcina a fost cam toxica si cam grea de dus si asa ma apuca un dor sa fiu iar burtos ... noroc ca ma aduce fiu-meu cu picioarele pe pamant urland ocate 3 nopti la rand dupa mine si ma gandesc ce-mi mai trebe bebe daca tot ma scoala Atomix ca un bebe?
Dodo ce mai faci ? Ce mai face burtica ?
Hai sa va dau si io o veste: din octombrie ma mut la Bruxelles, am prins un job acolo si sunt in febra pregatirilor. Am emotii ca naiba si mi-e si un pic teama de necunoscut si mai ales daca voi face fata ... dar sunt leoaica asa ca tre sa fac fata :).
Va pup pe toate, raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , dar ai ceva ani de cand esti cu sotul tau! la cat mai multi impreuna

Annie , deci vine sotul tau...sa ne spui daca e sau nu surpriza (daca a gasit post sau nu)

Raluca , sa fie intr-un ceas bun! pentru cat timp pleci? pleci cu familia sau doar tu? spor la impachetat! sper ca vei intra si pe forum sa ne dai vesti de la voi

Daria , ce faci, cum sunteti? tu tot singura la munca?

Leditia , ce frumos vb de bebe mic

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Noi suntem ok,ne pregatim de gradi(il voi duce unde a fost si anul trecut pana vom finaliza hartiile si nu numai....)

Raluca felicitari,sunt implinita si stiu ca totul o sa fie ok.

Ledi viitoarea soacra mare care dupa acum isi vede puiul -cel mai cel(ca orice cioara,

Catutza o bine daca Bia are unde merge la tara,Bogdi din pacate nu are;

Daria ce mai faci?

PS:Am semnatura noua

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput