Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

fetelor, va pup, tare dor mi-a fost de voi, dar n-am avut net aproape o sapt. am incercat sa ma pun la curent dar am avut ceva de recuperat, in fine, sper ca sunt la zi.
monica .... n-am cuvinte, multa putere iti doresc!
noilor mamici.. boo, xor, kid, simodina, july multe felicitari, sa va bucurati de puiuti si sa va reveniti rapid, fara probleme!
anca ce bine imi pare sa vad vesti de la tine. cit priveste colicii Carlei, incearca Bonnisan, e un suplimet alimentar pe baza de plante de la Himalaya. La noi a mers! De asemenea, Espumisan e o alta varianta si sa ai grija de dea mereu aerul afara dupa ce maninca. Poti sa incerci si cu ceaiul de bbei, Baby drink. Nu are zahar si unii copiii il tolereaza bine. Toate astea dupa ce te consulti cu dr, evident, eu iti spun din experienta mea, dar nu sunt medic.
eu plec acum pina la ikea sa vad diverse chestii, deja i-am campat pe copii impreuna si vad ca n-au avut nicio pb, si-au asumat rapid "camera noastra", dar mai sunt modificari de facut. Aaa, si la Brico sa dau comanda de o perdea. Musette, eu am facut perdele acolo asta toamna, dar nu mai stiu, parca da, o sapt a durat sa fie gata. Si au iesit ff ok, cu materialele lor, cu printese Disney si Winnie.
Va puuup, vb mai tirziu!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anca: felicitari ptr luarea in greutate, chiar ca este bine!
Fetelor, am citit in cartea lui Karp, "Bebelusul meu este cel fericit", ca aparitia colicilor nu are legatura cu ce mananca mama etc, este doar o manifestare a "lipsei celui de-al patrulea trimestru"
Pe scurt, recomanda imitarea vietii intrauterine de catre mama pentru bebelusul ei: hranit foarte des, leganat, infasat, tinut in brate etc.
Sora mea zicea ca le-a dat de cap tinindu-si fetita pe burta ei, pana se linistea..
Acum vorbesc din carti, asteptam mamicile cu experienta sa-si dea cu parerea.......

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ma bucur mult pt Aly

Anca tot din auzite, pune-o pe Carla cu burtica pe burta ta sau incearca cu feonul asa ii vine caldurica iar tu bea ceaiuri fenicul, chimion, anason plus ai grija ce mananci printesa mica

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Iepurila sunt aici !!!

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Pe tine te vazusem, mamica frumoasa. Dar sunt dusa....rau.... pe botosaneanca mea Bitza o cautam....

Eu, iepurica 31+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca ma bucur mult ca bebelina ia in greutate. In privinta colicilor iti doresc rabdare si usor usor o sa treaca. Pupici pt tine si Carla
Fetele care aveti si scaun auto si londou, in ce scoateti bebe din spital? Eva, tu ai trio enjoy, nu? In ce il scoti?

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Iepurila sunt aici !!!

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Pe tine te vazusem, mamica frumoasa. Dar sunt dusa....rau.... pe botosaneanca mea Bitza o cautam....

Eu, iepurica 31+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

asteptam vesti de la bitza, cred ca a si nascut, ieri s-a internat si daca nu a intrat aseara, inseamna ca au oprit-o la maternitate....

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

aa, anca, pt. colici mai e un remediu un pic babesc da' la noi a mers: fa o punguta mica din finet, de ex, pune sare grunjoasa in ea si bag-o in cuptor sa se incalzeasca. cit e calda pune-o pe burtica lui bb, peste body nu direct pe piele. foloseste! da' ai mare grija sa nu fie fierbinte, doar calda si tine-o acolo pina se raceste.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la 'Neata burtici si mamici

Am fost ieri la Badiu..si toate bune ...bebelusha creste binisor..si nu prea da semne evidente ca vrea afara ...ceea ce e foarte bine ...Doctorul zice ca mai rezista 3 saptamini...dar eu zic ca daca nu e pe 11 septembrie..pe 18 ..sigur va fi ..vom vedea.
In rest, mi-a dat o lista lunga de analize..offf..m-am saturat de atitea analize..si m-a chemat joia viitoare.

Azi am ajuns la pediatru cu Stefan sa ne luam aviz pentru cresa ...si sfatul lui a fost sa cautam alta solutie ..ca totusi e prea mic..si va mai veni si bebelusha ..si o sa se imbolnaveasca unul de la altul ..etc ...m-a cam pus pe ginduri .
Bine macar ca la mine se mai amina un pic nasterea..ca altfel ..ar fi fost tare complicat ..si cu bebe de alaptat ..si cu nopti nedormite..pe linga Stefan.

Revin..ca sunt restanta la citit

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Hi girls,

Va scriu si eu un mesaj in viteza sa va spun ca sunt bine si ca facem azi 36 de saptamani dupa calculele mele (dupa cele ale doctoritei abia duminica). Am vrut sa-mi schimb semnatura dar vad ca-mi cere sa completez din nou datele personale in profil si nu am timp acum, am un meeeting in jumatate de ora.

July, felicitari pentru bebelusa! Maia, bine ai venit!

Eva, felicitari pentru vestile bune de la control, ai grija cu tensiunea.

Mai stie cineva ceva de bitza? Eu am asa un feeling ca a nascut deja.

Piolica, ce putin mai ai.

Sper sa am timp sa va citesc dupa-amiaza.

Va pup.

35+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor. Eu stau mai mult intinsa si mai ales acum am parinti si stam de vorba toata ziua. Ce bine este cand ai ajutor in casa
Eu is bine iau Ginypral inca, sa vedem miine sau luni ajung la doctoritza ce o sa ne zica. Am inceput bine cu pastilele dar acum cand o ia spre 100 imi vine sa ma urc pe pereti
Brusc am inceput sa ma simt tare grea de parca de abia ma misc zici ca is hipopotam

boo, xor, kid, simodina, july sa va traiasca bebelasi

boo baietelul tau este absolut superb

Felicic plina de viata mereu

Eva felicitari pt vestile bune de la doct. Acum la sfarsit e normal sa avem unele valori modificate zic io

Anca la noi a mers numai Grape Water si Baby Drink pt colici. Am incercat toate picaturile posibile. Si foarte imp scosul aerul dupa papica. Sa garaie de 2-3 ori. Pupam fetele frumoase

Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput