Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 9
iepurila spune:
iepu
ce faci?cum te simti?
33+
DAVID-MIHAI
[/quote]
si eu. La beurou, dau din butoane. In rest sunt bine. Nu prea ma odihnesc noaptea. Adorm foarte greu si ma apuca o stare de nervozitate......aa si astept vizita la Dr de luni. Mi-e asa de dor de pui.
Eu, iepurica
31+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Joy21 spune:
Fetelor,
Am nascut! 

Ieri, la 4:45 mi s-a rupt apa, la 36 sapt.+2zile iar la 17:12 a venit pe lume micuta Anna Sofia, 2900 g, 50 cm. Am nascut natural (cu o peridurala care nu a prins), la Maternitatea Giulesti. Acum ma recuperez, travaliul m-a cam lasat fara vlaga, dar cand ajung acasa va povestesc mai multe.
Sfat celor care vor naste natural si vor peridurala, sa vorbeasca din vreme cu anestezistul ales, sa fie sigure ca este un anestezist bun, si ca va vi alaturi de ele.
Duminica sper sa ma externeze.
Pup pe toate si mult curaj va doresc!
35+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, Am nascut! ![]() ![]() ![]() Ieri, la 4:45 mi s-a rupt apa, la 36 sapt.+2zile iar la 17:12 a venit pe lume micuta Anna Sofia, 2900 g, 50 cm. Am nascut natural (cu o peridurala care nu a prins), la Maternitatea Giulesti. Acum ma recuperez, travaliul m-a cam lasat fara vlaga, dar cand ajung acasa va povestesc mai multe. Sfat celor care vor naste natural si vor peridurala, sa vorbeasca din vreme cu anestezistul ales, sa fie sigure ca este un anestezist bun, si ca va vi alaturi de ele. Duminica sper sa ma externeze. Pup pe toate si mult curaj va doresc! 35+ cu Anna SofiaBebelina se face mare Poze cu gagalicea mea Anna Sofia la 20 sapt. Burtica "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
FELICITARI JOY PT MICUTA SOFIA!!!!!!!! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA!!!!!!!
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
musettepink spune:
Joy felicitari!!!!!!
oau ce de surprize!!!!!!!!!!
nici un baietel??????![]()
![]()
![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

mamidestefan spune:
anca81 Hai ca au fost fetele "iuti de mina" si ti-au cam scris cite ceva pentru colici..
Eu am sa iti dau exemplu concret ..cum faceam eu ceaiul de fenicul, chimen si anason ..(trebuie sa fie concentrat) 3 linguri anason, 3 linguri chime, 2 linguri fenicul se adauga in 2 litri de apa clocotinda...si se fierbe nitel ...NU ADAUGA ZAHAR ..DELOC..il bei rece ca e mai placut la baut (mie chiar incepuse sa imi placa dupa luni de zile de baut) ...ideal inainte cu un sfert de ora sa alaptezi ..sau mulgi laptic..
Eu beam cei 2 litri in decursul unei zile ..si uneori mai suplimentam..
Iar la capitolul regim ...eu dimineata luam un ELEVIT (intotdeauna ..in primele 5-6 luni) si mincam mincaruri usor mai proteice: piept de pui la gratat, brinza proaspata de vaci, ou, ficatei la cuptor..omleta ..
In primele 2 luni, am avut colici ..dar de cele mai multe ori au fost din vina mea ...fie mincam o bucata de ciocolata...fie o jumate de portocala...fie pofteam la salata de vara (care avea otet)...
De fiecare data cind facea cite o criza, scotoceam in memorie..sa imi
amintesc daca "calcasem strimb" ...si intotdeauna era ceva. Cert e ca numar pe degete zilele sau noptile cind a avut colici...asa ca pot sa spun ca a meritat toate restrictiile pe care le-am impus de dragul lui ..si al meu (ca daca el era agitat ..sau nu dormea..nici mie nu imi era bine)
Aaaa si nu beam cafea DELOC (nici macar decofeinizata)..nici sucuri acidulate..nici fructe (poate doar banane..)
Daca respectam regimul ...bb era OK.
Se spun vrute si nevrute..despre colici..ca unii au ..ca nu conteaza ce maninci..etc .. Ideea e ca fiecare bb e diferit.
Oricum parerea mea ..este ca sunt bebelushi la care totul conteaza...de la o bucatica de ciocolata pe care o maninci ...pina la starea ta generala..daca esti agitata..obosita...e bine sa lasi pe altcineva linga bebe. Eu daca eram nervoasa ..si bebe tipa de nu se mai oprea. Asa ca ma retrageam intr-un colt ..ma linisteam .si incercam sa fiu cit mai pozitica ..si linistita..ca sa ii transmit si lui starea mea. Crede-ma ..bebe in primele luni e foarte sensibil la starea pe care o au cei din preajma lui...mai ales mama.
Si inca ceva ..poti sa incerci sa ii faci un program ..nu neaparat strict..dar sa existe o rutina..asta te ajuta sa iti dai seama mai usor ce ii trebuie (somn, papa, mingiiat..etc)
Te pup
si sper sa iti ajute
LIDIA
(36w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
laureta spune:
Joy felicitari pt bebelina sanatoasa si tie refacere rapida
Laureta bb2 - 37+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
denisa.g spune:

ANNA SOFIA BINE AI VENIT PE LUME

JOY - refacere rapida si numai de bucurii si sanatate sa aveti parte tu si micuta ta.

Ce surpriza ne-ati facut !!!!!!!!!!!!! 

37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, Am nascut! ![]() ![]() ![]() Ieri, la 4:45 mi s-a rupt apa, la 36 sapt.+2zile iar la 17:12 a venit pe lume micuta Anna Sofia, 2900 g, 50 cm. Am nascut natural (cu o peridurala care nu a prins), la Maternitatea Giulesti. Acum ma recuperez, travaliul m-a cam lasat fara vlaga, dar cand ajung acasa va povestesc mai multe. Sfat celor care vor naste natural si vor peridurala, sa vorbeasca din vreme cu anestezistul ales, sa fie sigure ca este un anestezist bun, si ca va vi alaturi de ele. Duminica sper sa ma externeze. Pup pe toate si mult curaj va doresc! 35+ cu Anna SofiaBebelina se face mare Poze cu gagalicea mea Anna Sofia la 20 sapt. Burtica "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
FELICITARI 
CE MAMICA CURAJOASA ..SI BEBELUSHA GRABITA
SA FITI SANATOASE AMINDOUA SI SA REVENITI CU BINE ACASA
LIDIA
(36w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
andy.p spune:
Ce surpriza!!!
JOY FELICITARI SA-TI TRAIASCA SOFIA,SA CREASCA MARE SI SANATOASA,IAR TIE REFACERE RAPIDA!!!
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
bine ai venit pe lume ANNA SOFIA
joy21, Felicitari, tocmai intrebam ce faci
si surpriza.......
(sa inteleg ca ai nascut mai mult decat natural
)
32+
Vlad
falcone