Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

In legatura cu termometru de camera...ieri m am dus si eu sa mi cumpar una alta pt camera Karinei...si in special vroiam sa cumpar termometru de camera...am cumparat de la Chicco cel de bebelus si cel de baie, iar vanzatoarea mi-a spus ca cel de baie e bun si pt camera.
O sa l incerc azi sa vedem daca e asa sau ba.
BABY BOY sa stii ca si noi suntem de apx 3 luni in santier..lucru care imi da o stare de nervozitate cumplita...nici nu stiu daca terminam pana nasc pt ca niste idioti de la magazinul IKEA m-au facut sa cumpar doar o parte dintr-o biblioteca pt ca nu o aveau pe toata cu promisunea ca intr-o saptamana va veni restul.EEEE de atunci stam cu casa desfacuta cu toate pe jos asteptand ca IKEA sa ne aduca si restul de biblioteca care cica este blocata in containere de 2 luni.
Oricum saptamana viitoare este targ de mobila pentru cine intereseaza..sper sa mi gasesc altceva si sa le duc nesimtitilor de la IKEA mobila inapoi.
PUP

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

felicic76 multumesc pentru sfaturile legate de cosulet. Bebelina mea e micuta, totusi o sa ma uit la cosulet cat e de solid si in principiu o sa incerc sa le zic celor care ma ajuta cu caratul sa il tina mai bine in brate decat pe post de sacosa.

Daca tu zici ca iti iei bagajul la lucru, eu ce sa mai zic?

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, tensiometru eu recomand din acela electronic pentru incheietura, marca Braun. Eu l-am folosit cu succes in timpul sarcinii, indica atat tensiunea cat si pulsul. Dat fiind ca eram pe tratament cu Gynipral l-am folosit la capacitate maxima. Termometru am si eu tot Chicco, cu varf flexibil. Cica merge si in apa, dar inca nu l-am incercat. Ce face puiutul?

Noi suntem tare speriati de crizele de colici ale Carlei, nu mi-am putut inchipui niciodata asa ceva. Saracuta, isi strange piciorusele si se inroseste la fata, tipa efectiv de durere. Si plangem amandoua, mi se rupe sufletul cand o vad asa si nu pot face nimic. Ii dau Sab Simplex, acum in sfarsit a reusit sa adoarma putin. Suntem happy ca avem 2975 g fata de 2550 cat mi-a scazut in maternitate (de la 2900 cat a avut la nastere). Medicul mi-a spus ca e super pentru un interval de 2 saptamani.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca imi dau si eu cu parerea cu ce am mai auzit de la mamici pt colici!In primul rand tu trebuie sa bei mult ceai de chimion,anason si fenicul pt ca ajuta mult la colici si in al doilea rand ai grija ce mananci,incerca sa urmaresti ce ai mancat in ziua cand are crize asa grave pt ca s-ar putea sa fie de la ceva ce ai mancat tu.Stiu ca unele lucruri sunt contraindicate cand alaptezi pt ca fermenteaza si dau dureri la bebe.Sanatate micutei!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, tensiometru eu recomand din acela electronic pentru incheietura, marca Braun. Eu l-am folosit cu succes in timpul sarcinii, indica atat tensiunea cat si pulsul. Dat fiind ca eram pe tratament cu Gynipral l-am folosit la capacitate maxima. Termometru am si eu tot Chicco, cu varf flexibil. Cica merge si in apa, dar inca nu l-am incercat. Ce face puiutul?

Noi suntem tare speriati de crizele de colici ale Carlei, nu mi-am putut inchipui niciodata asa ceva. Saracuta, isi strange piciorusele si se inroseste la fata, tipa efectiv de durere. Si plangem amandoua, mi se rupe sufletul cand o vad asa si nu pot face nimic. Ii dau Sab Simplex, acum in sfarsit a reusit sa adoarma putin. Suntem happy ca avem 2975 g fata de 2550 cat mi-a scazut in maternitate (de la 2900 cat a avut la nastere). Medicul mi-a spus ca e super pentru un interval de 2 saptamani.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

off ce rau imi pare ca nu ii trec colicii, ma gandeam ca poate face din cauza ca papi tu ceva fructe sau mancaruri acide care se transfera in lapte? poate totusi ca Sab Simplexul isi va face efectul in urmatoarele zile.
Ma bucur insa ca a crescut in greutate si la mai mare

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mesaj de la aly_C:de marti mi-a intrerupt tratamentul cu gynipral, nu au mai aparut contractii sau dureri, asa ca azi ma externeaza!!!

suuper!!! te asteptam acasa alinuto si ne bucuram ca sebi mai sta in burtica si asteapta cumincior termenul!

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Puiutul Luca face bine, saru'mana ! E activ, noaptea, ziua, il simt cum mai intinde un genunchi, cred ca ii place la mami in burtica ca altfel s-ar stresa! E un scump! Astept cu nerabdare intalnirea noastra, dar vreau sa mai stea atat cat va fi bine pt el!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ce cos de scos din maternitate? Eu il scot in scaunul de masina. Mi se pare oricum super periculos sa il scoti in cos din ala de textil cel mult in landou cu centurile speciale de atasat la centurile de siguranta ale masinii. Eu pe ala de textil, rafie sau ce o mai fi il vad folosit doar prin casa sau luat daca plecam cu copilul undeva in nici un caz de dus copilul in masina in el.

Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mesaj de la aly_C:de marti mi-a intrerupt tratamentul cu gynipral, nu au mai aparut contractii sau dureri, asa ca azi ma externeaza!!!

suuper!!! te asteptam acasa alinuto si ne bucuram ca sebi mai sta in burtica si asteapta cumincior termenul!

33+ DAVID-MIHAI

Super vesti, ma bucur pt Aly si sa dea Domnu sa ii fie bine de acum inainte pana la final

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca incearca sa fii atenta la ce mananci sa nu te agiti ca-i transmiti starea asta si fetitzei.Sab Simplex-ul isi va face efectul stai linistita.Cand Andy avea colici il puneam cu burtica pe burta mea sau a lui tati si mangaiat usor pe spate in sens circular si functiona.Ma bucur ca luati in greutate
aly super te asteptam acasa
Eu o voi scoate din maternitate in scoica .

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput