Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 12
anca81 spune:
ce super veste! Anna Sofia bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa le aduci parintilor tai numai bucurii. Joy recuperare rapida!
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
ramonzca79 spune:
dyanira...si a mea a avut probleme cu numele...nu-i place Erik....a zis ca ea o sa-i spuna Alex...iar eu i-am urat succes sa-i raspunda copilul la nume..
POZE...POZULICI
37+...
Erik
Raluca83 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and N-am mai putut pune link catre capitolul asta ca au si inchis subiectul...oricum sa auzim numai vesti bune! Am zis ca daca tot numaram bobocii sa si vedem cati avem, asa ca am pus la inceput "totalul". Daca nu va place spuneti-mi si sterg. Raluca83 esti in lista. Babytza , bafta maine la doctor! 37+ cu Mina AlexandraAMR 18 zile Poze |
Buna,
Am vazut ca sunt in lista, multam!!
Numai ca UM e 11.01.2008, nu 2007!!

Raluca
33+
dyanira spune:
Andy.p cu bagajul aproape gata mai am de pus cana , lingura, farfurie etc si ceva cosmetice in rest sper ca am pus tot.Cu dopul nu stiu ce sa zic daca era dopul sau nu oricum era o secretie neobisnuita gelatinoasa.
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
laureta spune:
Soacra mea e la Galati ( amin), si o mai apuca vizitatul. Ea este de treaba de felul ei, eu is mai arici asa
.
Acum ea are o problema cu incontinenta urinara si imi zicea ca vine sa puna un inel pe col. Oare cine alearga cu ea la doctori ca eu in nici un caz
. Asa ca i am taiato scurt ca nu e momentul si mai vorbim opeste 2 luni dupa ce nasc
Chestia asta nu mi a convenit eu mai am putin si nasc si pe alti i arde de altele
Laureta bb2 - 37+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
musettepink spune:
Iriss ce ai patit???
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

Raluca83 spune:
| citat din mesajul lui 300 Hai ca din ce-am citit aseara a ramas numai ceatza... July pup-o pe Maia de bun venit si din partea mea!!! Sa va bucure sufletul si ochii. Sper ca azi te doare mai putin ca ieri taietura... Te asteptam pe la noi cand ai timp. Musette, pentru carceii durerosi de care te plangeai in capitolul anterior ai nevoie de Magne B6. Eu iau Magneziu forte, e varianta romaneasca si de vreo 3 ori mai ieftina... Eva, felicitari pentru vestile excelente cu care ai venit de la dr. Ca sa scapi de picioare umflate de ce nu incerci niste ceai diuretic pentru gravide? Ar merge si cel de cozi de cirese/ matase de porumb, nu stiu de contraindicatii in sarcina, pe primul l-am incercat personal, combinat oricum cu foarte multe lichide, si dormit cu picioarele mai sus decat bazinul. Daca nu ai tensiometrul, sa mergi la vreo 2 zile la un cabinet n apropiere daca aveti ca sa iti monitorizeze tensiunea... CD la ce contract de asigurat te refereai aseara?? Ala cu Casa de sanatate? SI eu mi-am schimbat numele, in martie; unde treb sa verific ca e totul OK? Tu mai lucrezi sau gata esti in concediu pe bune? Tin sa va multumesc din nou pentru gandurile bune, din pacate acum nu mai pot nominaliza. Mamidestefan, multam special pentru indicatii. MA gandem daca nu ar merge si tempera... Raluca81 ar fi bine sa mai postezi vrute si nevrute pana scapi de monitorizare. Dureaza ceva. LE Clau, lipsesti de la apel? Nasti? Ange, sa pui mana sa te impaci cu soacra ta, parca stati in acelasi loc sau ma insel eu??? Ce vrei sa stai cu dusmanul in spate? Sa ne zici pe ce cumparaturi te-ai razbunat azi... 34+ Anda Teodora |
Hello

Nu mai am monitorizare
Raluca
33+
dyanira spune:
Mussetepink am vazut ca vrei si tu cezariana.Ai vreun motiv sau doar consideri tu ca e mai bine asa?Dr tau e impotriva cezarienei?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Nausica spune:
| citat din mesajul lui ramonzca79 dyanira...si a mea a avut probleme cu numele...nu-i place Erik....a zis ca ea o sa-i spuna Alex...iar eu i-am urat succes sa-i raspunda copilul la nume.. |

ce tareeeeeee! asta da soacra! cum adica ea o sa-i spuna Alex??? rid pe-aici de una singura, de s-a speriat Pucca saraca.Nausica
32+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference