Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Dya no cum stai cu bagajul,dar cu dopul??Las-o pe soacra ,bine ca n-are vreme de venit in vizita.Pe a mea asa am invatat-o ca nu vine numa daca o chem,si eu n-o chemiriss ce s-a intamplat? 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
am o prietena care a nascut duminica si are probl cu bebita si eu nu pot sa o ajut cu nimik sunt consemnata la pat
timpul trece greu parca acum pe ultima suta de metri,,vrea sa-l vad mai repede pe bebita si sa fie sanatos,,,numai ganduri negre imi trec prin cap
anca81:te rog sa nu intri imi panica,[poti sa-l suni si de 100 ori pe doctor e copilul tau si tr sa-ti spuna ce sa faci
imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nici un sfat ca nu ma pricep,,asteptam fetele care au bebici sa-ti dea sfaturi
scumpica ta Carlaramonzca79:spune-i socrei ca voi l-ati facut si voi alegeti numele,,,ce tupeu si pe soacre nici la mama nu as accepta sa-mi dea sfaturi la alegerea numelui,,,hmm hai ca sunt rea dar sunt bebei nostri si noi hotaram nu?
pup
37+andrei sebastianAMR 3 saptamani
Nausica spune:
eu v-am zis mai demult ca voiam sa deschid un subiect despre soacre si alti bagatori de seama din jurul copilului.
soacra mea, cind am sunat-o sa-i spun ca Nedelcu e fetitza, mi-a raspuns "nu cred." asta DESI isi dorise o fetita si a avut baiat.
si cel mai tare a fost simbata trecuta cind eram cu ea la restaurant si i-am pus sotului mina pe burta ca sughita Nedelcu. si ea a intrebat: "ce? ce?" - "sughite." la care ea "ei, sughite. cum sa sughita in burta? ha ha ha." chiar se amuza de noi ce fraieri sintem.
Nausica
32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
musettepink spune:
| citat din mesajul lui dyanira Mussetepink am vazut ca vrei si tu cezariana.Ai vreun motiv sau doar consideri tu ca e mai bine asa?Dr tau e impotriva cezarienei? Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
Nu am nici un motiv pt care sa trebuiasca sa nasc prin cezariana doar piticul meu de pe creier care asa considera mai elegant si mai safe.Mie nu-mi plac lucrurile neprevazute si o nastere naturalate cam ia prin surprindere,nu ma gandesc decat ca daca am ghinion si nimeresc cine stie ce moasa,dr plecat ,anestezist prost etc asa la cezarian am totul planificat si psihic ma simt mult mai ok asa.Singurul lucru care nu-mi place e c aleg ziua de nastre copilului dar pana la urma tine de programarea dr deci nu o aleg eu.Dr meu e adeptul nasterii naturale mai ales ca eu chiar nu am probleme,nici bebe f mare dar acum chiar cand inclinam 60 la suta spre o nastere naturala am aflat ca el pleca fix cand am eu dpn si chestia asta ma facut sa ma intorc iar la cezariana si recunosc si ce a patit Moni m-a speriat si deci acum 98 la suta sunt pe cezariana.Luni vad ce si cum exact ca atunci merg la dr si vad daca reusesc sa-l conving si pe el.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

Nausica spune:
| citat din mesajul lui anca81 Offf, cred ca intru in depresie ![]() ![]() ![]() Acum am vazut ca i se infecteaza urechiusele de la cerceii astia nenorociti. Medicul mi-a recomandat sa o dau cu rivanol. Cred ca l-am sunat de 10 ori in 2 zile. Are si stomatita, niste bubite rosii pe fata, colici si acum si infectie la urechi. Chiar nu stiu ce sa mai fac, am super mare grija cum o spal si o curat, pe fata doar cu ceai de musetel, urechiusele si cercelusii le-am tot sters cu spirt. Oare unde gresesc? |
Anca, noua ne-a spus la cursul despre bebelusi ca, pentru dermatite si diverse alte chestii care le apar bebelusilor pe piele, cea mai buna este infuzia de taritze. la o cana de apa fiarta, se iau taritze cit prinzi intre trei degete (o linguritza) si se lasa citeva minute acoperit, apoi se strecoara. ne recomanda si pt spalaturi locale si ca adaos in apa de baitza.
Nausica
32+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
musettepink spune:
Am si eu o intrebare:cu ce apa facem baita la copil?direct de la robinet sau fiarta si racita?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

lenyi79 spune:
Joy21 FELICITARI PENTRU BEBLINA. SA FIE SANATOASA SI SA TE RECUPEREZI BINE!!!
Am revenit si eu dupa o lunga perioada in care nu am prea apucat sa mai particip activ pe forum, dar v-am citit de cate ori am putut si am fost alaturi de voi si la bune si la rele. Am citit cu tristete de tragedia Monicai si ii doresc sa aiba curajul sa treaca cu bine peste aceasta incercare si, ca sfat, sa nu lase durerea doar in sufletul ei si sa vorbeasca despre asta atunci cand simte nevoia, caci o va ajuta sa treaca mai usor impartasind cu altii.
Fetelor care au nascut le transmir felicitari si le doresc bebei sanatosi si mancaciosi.
Aproape ca nu imi vine a crede ca a venit si momentul nostru sa dam viata unor sufletele...
Acuma am citit si ca Joy a nascut (avem acelasi DPN) si ma impacientam deja, caci medicul meu zice ca mai avem de stat pana pe 22 septembrie, dar la cat de furtunos ne-a anuntat Joy ca a nascut nu stiu ce sa mai cred.
Rog fetele sa ma treceti si pe mine cu datele noi: DPN 22.09.2008, Medlife, dr. Mendez, in asteptarea micutei Daria Maria.
Si eu experimentez si mai des contractiile (din luna a 5-a, de cand n-am mai scris pe forum, am tot luptat cu contractiile)insa daca am ajuns pana aici inseamna ca tre sa fie totul bine si sper eu sa o nasc pe micuta la termen.
LauraY
36+
Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt 24 de zile pana la marea intalnire cu Dariuta
angelynna82 spune:
fetele eu am plecat inspre birou...asta inseamna ca poate veni comanda luni lejer 
34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Raluca83 spune:
| citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, Am nascut! ![]() ![]() ![]() Ieri, la 4:45 mi s-a rupt apa, la 36 sapt.+2zile iar la 17:12 a venit pe lume micuta Anna Sofia, 2900 g, 50 cm. Am nascut natural (cu o peridurala care nu a prins), la Maternitatea Giulesti. Acum ma recuperez, travaliul m-a cam lasat fara vlaga, dar cand ajung acasa va povestesc mai multe. Sfat celor care vor naste natural si vor peridurala, sa vorbeasca din vreme cu anestezistul ales, sa fie sigure ca este un anestezist bun, si ca va vi alaturi de ele. Duminica sper sa ma externeze. Pup pe toate si mult curaj va doresc! 35+ cu Anna SofiaBebelina se face mare Poze cu gagalicea mea Anna Sofia la 20 sapt. Burtica "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
FELICITARI!!
Sa iti traiasca beberlusa si sa fiti sanatoase!!

Raluca
33+
andy.p spune:
Iriss incearca sa nu fii suparata,toate vrem sa ne vedem bb-eii cat mai repede,dar cel mai bine sa stea acolo in burtica pana sunt pregatiti sa iasa.Si gandeste-te ca mult a fost putin a mai ramas nu??Hai optimism si totul va fi bine
lenyi ma bucur ca esti k si ai ajuns pana aici,de acum incolo trebuie doar sa asteptam sa ne vedem minunile.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)