Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
dyanira spune:
Hop si eu!
Tot 2 in 1 stati linistite, se pare ca fiu miu are ceas ca asa a zis sotul aseara si stie data nu vrea sa fie nepoliticos sa vina mai repede sa deranjeze!
Fetele ce mai faceti: Clau, andy.p, cum va simtiti?
Citesc putin din urma si revin.
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
ramonzca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Ce frumoasa e Maya ![]() ![]() Ramo pai in stilul asta nush cum rezisti tu pana vine dr,incearca si te linistete si nu mai fi asa activa.Cat mai sta soacra la tine? 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
nu e la mine soacra...o sa vina dupa nastere sa ma streseze..cu sfaturi de infasat copilul...etc...este o femeie f posesiva...este tanara inca...vreo 47 ani si nu are stare....darcerto o sa stea doar o sapt pt ca vreau sa raman singura cu bebelul meu si sa ne cunoastem...o sa-mi ajunga o sapt de dadacit de la ea si una de la mama...
POZE...POZULICI
37+...
Erik
EvaF spune:
Denisag, eu il scot pe Luca din spital in scoica de masina, cum sa il scot in altceva? Nici nu ma gandesc!
BINE AI VENIT PE LUME ANNA SOFIA, SA FII SANATOASA SI CUMINTE! JOY, TE ASTEPTAM ACASA!!!
36+
LUCA
AMR 22 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
baby_boy spune:
BINE AI VENIT ANNA SOFIA 
mamidestefan, foarte folositoare sfaturile tale..multumim.
cam ce contine lista de alimente interzise..in afara de bauturi acidulate, fructe,??
Apropo de colici, eu ma gandeam sa iau de acum Sab simplex si ceaiuri sa le am acolo, am inteles ca se dau preventiv..si nu cand isi fac deja aparitia colicii?
34 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
musettepink spune:
Maya este o dulce

vai cand va aud cu soacra care vine la voi mi se scoal parul pe cap....banuiesc ca ele vin doar pt ca nu stati in acelasi oras nu?????????adica daca stam in acelasi oras nu trebuie sa vina nu,decat in vizita eventual nu?eu nu imi fac griji cu a mea decat ca sa nu se apuce sa-mi zica cum sa trag copilul de gat din cadita si chestii din astea pe care eu clar nu le voi accepta si ii le voi reteza daca vine si se abtine nu am nimic in potriva.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

EvaF spune:
Si pentru ca vorbeati, soacra-mea locuieste in Franta!
Bafta mea! Nu ne deranjam! Va veni acum cand vine Luca, cu inca un cumnat, o cumnata si bunica sotzului meu, dar nu vor fi probleme! Oricum, a inteles ca in viata copiilor mei nu se baga nimeni, decat eu si al meu sotz! Ea, in linii mari, e simpatica, dar noi ne contram foarte tare, pur si simplu! E enorma diferenta dintre mamele frantuzoaice si romance, sunt mult mai putin stresante, le-as zice mult mai femei si mai putin mamoase, a se citi mai "reci"! Avantaje si dezavantaje! Iar cand e vorba de Luca sunt foarte "infipta", nu permit comentarii, ascult si imi iese pe cealalta ureche daca nu sunt de acord!
36+
LUCA
AMR 22 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
dyanira spune:
JOY FELICITARI PENTRU BEBELINA!Ce surpriza o bebelina grabita sa isi cunoasca mama!
Tare frumoasa Maia de JULY o scumpete!
Eva felicitari pentru vestile bune de la eco!
Ramonzca stai tu linistita ca toate avem probleme cu soacrele , a mea de ex vroia sa ii puna ea nume copilului Calin de parca era al ei
Si acum ultima sambata trebuia sa mergem la o nunta dar evident nu avem cum e la soacramea in oras si ne-a tot sunat de vreo 10 ori sa ii trimitem banii ca se duce ea.
Deci sa trimitem noi banii mai ales acu cand stie ca avem atatea cheltuieli.De venit nu vine cred dupa ce nasc ca e ocupata e directoare de scoala si cum incepe scoala are treaba ...dar sincera sa fiu nici nu ii duc lipsa.
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
iriss_04 spune:
am aparut si noi am fost plecate pana la servici
bine ai venit pe lume ANNA SOFIA
am o stare generala tare proasta
pup toate burticile
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
andy.p spune:
Dya
no cum stai cu bagajul,dar cu dopul??Las-o pe soacra ,bine ca n-are vreme de venit in vizita.Pe a mea asa am invatat-o ca nu vine numa daca o chem,si eu n-o chem![]()
iriss ce s-a intamplat?
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Offf, cred ca intru in depresie 

Acum am vazut ca i se infecteaza urechiusele de la cerceii astia nenorociti. Medicul mi-a recomandat sa o dau cu rivanol. Cred ca l-am sunat de 10 ori in 2 zile. Are si stomatita, niste bubite rosii pe fata, colici si acum si infectie la urechi. Chiar nu stiu ce sa mai fac, am super mare grija cum o spal si o curat, pe fata doar cu ceai de musetel, urechiusele si cercelusii le-am tot sters cu spirt. Oare unde gresesc?
Multumesc mult pentru sfaturi, chiar am avut mare grija ce mananc. Beau la greu ceai de chimen si anason, fructe si legume crude deloc (doar compot) si chestii fierte sau la gratar. Nimic care in mod normal ar putea sa o deranjeze. Am incercat si cu foehnul si cu ceva cald pe burtica. Doar daca o tin pe burta mea se mai linisteste dar nu intotdeauna, doar cand e super obosita de atata plans. Baby drink si Sab Simplex ii dau acum. Am auzit si de Bonnisan dar acum mai astept sa vad daca functioneaza ce-i dau.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag