Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 10
Nausica spune:
Joy, sa-ti traiasca Anna Sofia! Imi pare rau pentru peridurala, dar totul e bine cind se termina cu bine!
Nausica
32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
tzitziri spune:
Joy, asta da surpriza!Mai ales ca te am in vedere de cand cu Giulestiul
.
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, sa fie cuminte cat vreti voi de cuminte si tu sa te refaci cat mai repede si sa nu ne uiti....ca asteptam cu interes povestea nasterii surpriza!
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
felicic76 spune:

acum sa o introduc in societate pe MAIA de JulyMorning

32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
ramonzca79 spune:
felicitari Joy si bine ai venit Anna Sofia!!!!!!!
eu reclam o noapte agitata...nu am avut somn...ieri am trebaluit iar...m-a scos din sarite soacra...nu suporta pisica mea..i-am spus ca o voi da dar cine mi-o ia nu poate decat dupa 8 sept...daca e sa nasc pana atunci o ia o alta prietena pana pe 8...ce-i trebuie soacrei????pai... desi am facut o data curatenie generala...perdele..geamuri...covoare...ieri am repetat operatiunea afara de perdele...si covoare pe care vroiam sa le duc la o spalatorie dupa ce dau pisica...dar cum m-am hotarat sa iau acel aspirator cu spalare...(dupa care o sa merg chiar azi la Flanco....by the way tot la acel Philips m-am oprit)...am zis ca le voi spala eu....ea vrea sa tot repet curatenia generala ca sa nu mai fie niciun fir de par...oricum astea vor trece dupa ce dau pisica tot aspirand...si apoi am mai spus ...copiluil are camera lui...nu va umbla pe jos pe covoare...plus ca in mod normal aspir in fiecare zi...asta fac de cand am pisica...rar cand trece o zi fara aspirator....ufffffffff...ma lasa nervii....bineinteles ca aseara eram franta de oboseala si nu mai aveam somn ..asa ca de la 1 noaptea m-am apucat sa-i calc camasile sotului....
nu va inchipuiti ca soacra locuieste cu mine....ci la cca 550 km distanta..adica la ploiesti...vrea sa vina la noi dupa nastere sa stea 2 sapt..dar oo sa-i pun eu pofta in cui si sa stea doar o sapt....ma streseaza femeia sta......
sorry ..dar trebuia sa ma descarc....
POZE...POZULICI
37+...
Erik
angelynna82 spune:
ANNA SOFIA ce surpriza ne-ai facut 
, bine ai venit pe lume sa cresti mare si frumoasa, pt mami tau refacere rapida, va asteptam acasa cat mai repede.
[b]Maia e superba[/b] 

34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
angelynna82 spune:
Ramo
si nu te mai enerva.
Noi stam cu ea asa ca....plus ca am intrat intr-o fibrilatie mare...vad nasteri mai devreme, eu nu am terminat camera nu am pt bb hainute, colac pest pupaza socrela vrea si ea niste bani
, asa ca am plasat si eu o comanda pe chic bb...acu daca am facut-o de oaie nu stiu...cert e ca luni vine comanda si eu tre sa iau banii azi 

34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 nu va inchipuiti ca soacra locuieste cu mine....ci la cca 550 km distanta..adica la ploiesti...vrea sa vina la noi dupa nastere sa stea 2 sapt..dar oo sa-i pun eu pofta in cui si sa stea doar o sapt....ma streseaza femeia sta...... sorry ..dar trebuia sa ma descarc.... POZE...POZULICI 37+... Erik |
pe mine m-ai amuzat..
A mea soacra tot la Ploiesti este si la fel, vroia sa vina 2 sapt, dar am negociat cu sotul si a convins-o ca 1 sapt. este suficient

Nu te mai supara ca agiti bb.
37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 felicitari Joy si bine ai venit Anna Sofia!!!!!!! eu reclam o noapte agitata...nu am avut somn...ieri am trebaluit iar...m-a scos din sarite soacra...nu suporta pisica mea..i-am spus ca o voi da dar cine mi-o ia nu poate decat dupa 8 sept...daca e sa nasc pana atunci o ia o alta prietena pana pe 8...ce-i trebuie soacrei????pai... desi am facut o data curatenie generala...perdele..geamuri...covoare...ieri am repetat operatiunea afara de perdele...si covoare pe care vroiam sa le duc la o spalatorie dupa ce dau pisica...dar cum m-am hotarat sa iau acel aspirator cu spalare...(dupa care o sa merg chiar azi la Flanco....by the way tot la acel Philips m-am oprit)...am zis ca le voi spala eu....ea vrea sa tot repet curatenia generala ca sa nu mai fie niciun fir de par...oricum astea vor trece dupa ce dau pisica tot aspirand...si apoi am mai spus ...copiluil are camera lui...nu va umbla pe jos pe covoare...plus ca in mod normal aspir in fiecare zi...asta fac de cand am pisica...rar cand trece o zi fara aspirator....ufffffffff...ma lasa nervii....bineinteles ca aseara eram franta de oboseala si nu mai aveam somn ..asa ca de la 1 noaptea m-am apucat sa-i calc camasile sotului.... nu va inchipuiti ca soacra locuieste cu mine....ci la cca 550 km distanta..adica la ploiesti...vrea sa vina la noi dupa nastere sa stea 2 sapt..dar oo sa-i pun eu pofta in cui si sa stea doar o sapt....ma streseaza femeia sta...... sorry ..dar trebuia sa ma descarc.... POZE...POZULICI 37+... Erik |
recomand pentru soacra ta una bucata masaj cu ranga pe dinthishori
pe undeva este vina ta, ce-i dai atata raportul ce faci in casa ta? sa vina si sa faca ea curatenie, asa mi se pare normal, sa te ajute acum cand ai nevoie nu sa dea din gura.....
si inca ceva, nu stii ca "mai dulce-i p...a ca tatza?" ia baga-ti sotul intr-o "sedinta" mica, ca si asa dupa, 6 saptamani....
ma gandesc la voi, cu soacre si mame care or sa vina sa va ajute sau incurce., mai aveti si grija lor... Eu nu, frate, o sa vina D-na Elena, bona, si daca ma enerveaza o trimit acasa...pana a doua zi oricum ma calmez, nu?
32+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Ce frumoasa e Maya

Ramo pai in stilul asta nush cum rezisti tu pana vine dr,incearca si te linistete si nu mai fi asa activa.Cat mai sta soacra la tine?
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Muuh spune:
anca incearca sa ii pui pe burta o carpa incalzita putin cu fierul de calcat inainte. Nu sa friga dar sa fie calduta. Tine-o pe burta ta cat mai mult timp cand plange. Si incearca urmatoarea pozitie: o tii cu burta pe mana ta sau a sotului tau.
Miruna
38+ si Alexei (13.07.2006)