Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..o sa vin la scutece...am nevoie...nu pot sa trec si peste pierderea voastra!...mi-ar crapa sufletul...si maine merg la maternitate sa vad ce pot infia!

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

am pus o poza (facuta azi )la pepenasi ca de maine ne facem mari,incepe alta etapa....

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Cami,iubita,te luam cu noi peste tot,locul lui Darius de la pepenasi, nu i-l poate lua nimeni.E ingerul ce ne pazeste pepenasii

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Gata m-am intors, Camy e foarte bine ca te descarci mai rau era daca nu puteai sa plangi

Sa revin la subiect, cu aceasta odisee mi-am petrecut cele mai frumoase luni din viata mea de gravidutza, am trait la maxim toate bucuriile si supararile fiecareia, poate nu am realizat dar abia acum zic eu ca incep adevaratele probleme si griji...dar sa dea Domnul sa le depasim cu bine!

Pentru gravidutele de septembrie-octombrie nu pot decat sa le spun sa se bucure de burtica lor, sa se odihneasca cat mai mult, sa se lase rasfatate si iubite caci acum ele sunt pe primul loc, in curand vor fi puiutii lor pe primul loc, caci asa este firesc, ne iubim puii neconditionat si este un sentiment super fain si puternic.

Sper sa fiu mai activa la clubul scutecelor si sa va aduc vesti bune!

Lori si bebe David (24.06.08)
http://community.webshots.com/user/loryvyc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Imi pare rau ca nu pot scrie un mesaj frumos asa de ultima seara la odisee dar la ora asta de 2 saptamani face program artistic de plans, oare colicii se fac la ora fixa in fiecare zi?? ca ne-a disperat nu mai pot nici sa gandesc, de aia nu am mai postat mai nimic in ultima vreme.
Camy sa te ajute DD sa gasesti un bebe care are nevoie de iubirea si grija ta de mamica,oricum pe ingerasul Darius nu-l vom uita nici noi cum nu il vei uita nici tu, pana acum nu am mai scris despre asta dar in acea perioada si sotul si mama ma intrebau mereu de situatia voastra nu le venea sa creada ce s-a intamplat dar tu trebuie sa fi tare si sa treci peste asta ca toate seintampla cu un scop pe lumea asta, tu trebuie sa gasesti sensul .
Pupici tuturor si ne vedem la scutece.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

draga dara mie imi spui cu programul de plas de colicii la noi incepe de la 18 si se termina pe la 24-1 dimineata ,asa ca cred ca noi te-am intrecut cu colicii, noi de exemplu eu acum scriu cu ea in brate fain,nu? printre plansete!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am mai puse poze cu Maria la semnatura

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, nu plecati fara mine! Asteptati si o mama zevzeaca...

Mi-aduc aminte cu cata emotie m-am inscris la odisee, stateam de vreo 2 saptamani cu soarecele desupra lu' "raspunde la subiect", asteptam cumva sa treaca cele 8 saptamani "fatidice", sa fiu sigura ca s-a prins samburelul... Apoi tiptil, m-am strecurat printre fete, am cunoscut o multime de oameni minunati, pe unele va stiam (Caprioara, Marimar, Mariana_1976) dar am si cunoscut o multime de fete sufletiste, ati fost sprijinul meu in toate cele, nici nu va inchipuiti ce bine mi-a prins

Ma miram la inceput de ce intra fetele de la odiseea de iulie-august 2007 sa ne felicite, cu emotie si incurajari. Acum pindesc odiseea de iulie-august 2009 ca pe butelie, abia astept sa ma bag pe subiectul lor si sa le asigur ca prietenii cum cresc aici nu mai cresc nicaieri...

Ma bucur ca trecem la scutece, incepe "mamiceala pe bune" (sper ca a nascut si Vio ), purcedem acum intr-o etapa si mai faina...

Camy, te rog din suflet sa vii alaturi de noi si la scutecele (oricum o sa ai nevoie pentru bebelicul ce-l vei adopta ). Iti trimit in 5 minute (pe mailul comun: iulie_august@yahoo.com) si toate informatiile despre procedura adoptiei in Romania si-ti tin pumnii sa reusesti . Darius este si ramane cel mai special pepenash al odiseei nostre

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ruxandra, mai fata, vrei bataie? Auzi ce-mi zice ea pe pm, ca cica daca m-am suparat ca a mai schimbat cate ceva la poezie la partea scrisa de mine. Nu numai ca nu m-am suparat, dar ti-am mai zis ca sunt onorata ca m-ai luat "coautoare" la poezica de predare a stafetei, si nu-mi mai incap in piele de mandrie .
Hai si ne vedem la scutece.

Mai, Vio a nascut au ba?

Fetele, multumim de aprecierile la adresa Ilincutei .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ana, vazut poze cu Maria si cu voi . Mai, sunteti tare frumosi toti 3. Tu mamico arati super fain iar fata ta seamana cu tati tare-tare si e haioasa foc .

Lori, imi pare rau sa aud ca aveti problema cu rinichii .

Boti, Dara, .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput