Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 25
ana_a spune:
am pus si eu cateva poze noi la albumul comun daca aveti timp si doriti sa ne vedeti!
Eu...dupa cum se vede am 2 copii cuminti astazi de am asa mult timp sa petrec pe DC. M-am uitat cu drag la toti pepenasii, tare frumosi si dragalasi! Superbi! Ilinca este minunata in costumul national!
Matei a dormit tare bine si asta noapte si astazi a fost cumintel, Stefan ieri a primit de la tati o cutie noua de plastelina si acum modeleaza de zor si ma lasa sa scriu. ![]()
O zi buna si sa auzim numai de bine
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
clabur spune:
Un ultim salut in aceasta odisee.
Imi este greu sa gasesc cuvintele cu care sa exprim reala stare data de intalnirea cu voi. Desi v-am descoperit tarziu in sarcina mea am avut senzatia ca va stiu de cand lumea si ca sunteti alaturi de mine dintotdeauna.
Aceasta sarcina a aparut dupa 8 ani de dorinta de a avea inca un copil si dupa 5 ani de tratamente si inseminari, nereusite toate. Dupa ce am facut niste complicatii datorita tratamentelor de stimulare ovariana am hotarat sa decida DD daca ne mai binecuvanteaza cu inca un copil sau nu. In decembrie 2007, dupa ce ne-am interesat de procedurile de adoptie si cand sa demaram aceasta actiune, sotul meu a spus sa asteptam sa se inceie anul si in ianuarie 2008 sa facem dosarul. Pe 12 decembrie, pe un test de sarcina, facut mai devreme decat data la care trebuia sa am menstruatie, au aparut doua linii roz..... Am mai cumparat inca 5 teste produse de firme diferite pentru siguranta. Toate au fost pozitive desi nu ne venea sa credem, eu simteam ca este adevarat. S asa a inceput o odisee care nu a durat 40 de saptamani ci 37 care s-a finalizat cu o minune: ILINCA MARIA.
Am trait alaturi de voi si veselie (la modul de expunere ale lui RUX),si tristete (la durerea pierderii lui DARIUS) si duiosie (la vederea ILINCAI a lui CAPRI in costumasul de tarancuta).
Ideea este ca am trait totul la maximum.
Astazi, in ziua in care fata noastra implineste o luna si ziua in care se incheie odiseea noastra, vreau sa va multumesc ca m-ati acceptat si m-ati integrat in aceasta comunitate minunata. Prietenia adevarata incepe acolo unde accepti si defectele celuilalt si am realizat ca aici am o gramada de prietene adevarate.
Celor care urmeaza le transmit ceea ce am simtit alaturi de voi: TRAITI TOTUL LA MAXIM!!!!!
Si nu uitati: tot ce traim nu este decat o etapa in viata noastra.
Va multumesc si va iubesc!
Caprioara spune:
Fetele, vreau sa va spun si eu la incheierea Odiseei noastre, ca a fost o calatorie minunata facuta intr-o companie selecta
. Va multumesc pentru ca sunteti asa cum sunteti! M-am simtit cu adevarat ca intr-o mare familie si am gasit aici o vorba buna si un sfat de cate ori am avut nevoie. Sper ca macar in parte am reusit si eu sa "dau", nu numai sa "primesc" in cadrul acestei familii.
Camy, pentru tine un gand special: sa-ti dea Dumnezeu liniste in suflet si sa te ajute sa reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus! Si sa stii ca te asteptam si la Scutece, pentru ca Darius al tau e si ingerasul nostru, al odiseei, si nu vrem sa ne lipsim de el. Va fi mereu in gandurile noastre si va creste odata cu copiii nostri in sufletele noastre.
Va iubesc pe toate si va multumesc ca existati!
Ne vedem la scutece
!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Sun, cum e cu stafeta? Le scrii tu fetelor la odiseea de septembrie-octombrie mesajul din mail?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
Acum am putut intra si eu si vreau sa va spun la final de odisee ca a fost foarte frumnos si educativ pentru mine aici, inainte nu stiam multe despre copii dar aici am invatat o multime de lucruri interesante si utile de la voi si vreau sa va multumesc pentru sustinere atunci cand am avut probleme cu fetita.
Ne vedem la scutece, PUPICI.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
SunSmile spune:
Mai intai de toate trebuie sa stiti ca poezia este creatia Ruxandrei (evident!), pe care a imbinat-o cu versuri de la Capri. Eu sunt prea mica pt a putea scrie asa versuri.
Ce e dupa am scris eu.
Ma gandeam ca mai pe seara sa intru cu nick-ul iulie_august si sa le trimit fetelor. Pt ca de pe nick-ul acela trebuie trimis, el este "odiseea".
Merg sa vad pozele Caprioarei si apoi fuim la plimbare! Revin!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
lcazangiu spune:
Buna seara mamici de pepenasi,
Cu greu imi gasesc cuvintele..in primul rand Camy iti doresc multa putere si bafta, sa treci peste aceasta grea incercare...
Imi pare rau ca nu am mai postat..am avut motivele mele... insa v-am citit, cat am putut...David creste bine si tot exclusiv san, colici tot asa, nu s-a schimbat nimic decat ca are din pacate la un rinichi hidronefroza de gradul 3...si va trebui operat...pe 23.09 suntem programati la Buc la un chirurg urolog bun sa vedem ce ne-o zice...
Pentru mine aceasta odisee a fost foarte utila si uite iar plange David si trebuie sa ma duc revin imediat..
Lori si bebe David
rontzy spune:
Buna seara !
pt ultima zi la odisee.....s-au scris lucruri frumoase si imi pare f bine ca fac parte din aceasta familie cu mamici atat de saritoare,cu pepenasi atat de frumosi!va pup de 1.000.000 de ori pt sfaturi si sustinere
.multumesc tuturor mamicilor experimentate care ne-au ajutat pe noi,cele care suntem la primul bebe,a contat f mult!
ne vedem la scutecele!![]()
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
rontzy spune:
pt mamicile care au contribuit la mesajul de predare a stafetei!FELICITARI!!!ati pus mult suflet, imi place!
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
vias spune:
deci nu am mai plans asa de la inmormantarea puiului...va iubesc!!
...Dumnezeu mi-e martor!!
....nu o sa pot trai fara voi!!
pustai