Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 24
Serenity90 spune:
Fetele am si eu o intrebare...adica mai mult va cer un sfat...
RECLAMA ILEGALA al meu nu vrea sa doarma deloc...nu stiu ce sai mai fac...ieri am ajuns acasa de la spital pe la 13:30 si nu a dormit mai deloc...decat reprize de 5-10 min...si plange...tre sa stau mereu cu sanul in gura lui...am zis k poate nu am eu destul laptic si iam dat si lapte praf...si a adormit intr-un final la 23:30..cam asa...si nu sa mai trezit pana de dimi la 5:30 iam dat san...apoi iar la 6:30...si a dormit pana la 11:30 cam asa...si de atunci nu mai doarme deloc..vrea sa suga intruna...k daca nu plange...
Da-mi un sfat va rog...sunt disperata k nu stiu ce sai fac...
Va pupic dulce
Denisa
41+ bb Radu Gabriel
flo1980 spune:
Hello again....
Sun am citit "predarea stafetei"....din partea mea e o.k. foarte emotionanta. Felicitari!
Serenity nu ai ce face.....decat sa stai langa el si sa-i dai ce vrea. Dupa 1-2 luni cand se mai mareste va avea un program si te vei descurca mai bine, el va dormi mai mult, va manca mai bine, vei fi mai odihnita. Incearca sa te linistesti si sa te odihnesti cat de mult poti . Pentru un nou nascut eu cred ca se odihneste bine, al meu manca din 2 in 2 ore si ziua si noaptea. Iti dai seama ce odihnita eram...
Acum la 2 luni doarme de la 21.30 - 22.00 pana pe la 5 - 6 dimin.
Eu am alta problema.....ziua nu prea am lapte , dupa 3 ore de la ultimul supt, in san am gasit 20 ml.....si nu pot sa-i dau intai san apoi biberon ci invers ca nu-i prea place la bibe 
O masa sau doua papa formula.....ce sa facem?
Iau Galafor, beau lichide....
Mada sper ca ai petrecut bine, cred ca acum te odihnesti (sau faci curat
) Te asteptam cu pozici!
Capri la fel....pozici! 
Am uitat sa dau cu parerea despre lista....imi place prima varianta a Danei dar ai a lui Mada, care e mai haioasa. E diferita si cred ca se potriveste de minune.
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Serenity de acum el va depinde de tine la orice...papa, schimbat, imbaiat, linistit, ocrotit...
Inca e mic, nu are asa multa putere, abia poate suge cativa ml de laptic...o sa vina si icterul, atunci va dormi mai mult, sa nu te sperii.
Nimic nu va mai fi la fel ca inainte dar v-or fi clipe unice si speciale. Un sufletel te va iubi neconditionat!
Usor, usor iti vei intra in ritm si va fi bine. Mult curaj, ve-i reusi!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
Didi81 spune:
Sun, imi place mult predarea stafetei
. Ce spirit de observatie ai! Poza pe care am pus-o aseara e de la botez, una dintre cele facute cu aparatul nostru
.
Didi
de Aida Maria
atb spune:

Dragelor mamici de pepenasi, prietenele mele dragi, cu toate ca eu am postat mai rar si n-am prea fost saritoare cu sfaturile ci mai degraba v-am pus eu intrebari, v-am simtit aproape tot timpul, am avut mereu un loc de refugiu atunci cand ma simteam singura, deprimata si cautam raspunsuri. La inceput asta am simtit fata de voi, ca sunteti ca un refugiu pt. mine, apoi, incetul cu incetul am inceput sa va cunosc pe fiecare in parte, fiecare cu piticii, bucuriile si necazurile ei, si am realizat ca grupul nostru a devenit atat de apropiat, eram ca intr-o familie, de fapt cuvantul familie e putin spus, pt. ca uneori intr-o familie nu traiesti ceea ce am trait noi aici. Am trait alaturi de voi si de burticile voastre momente unice, minunate, pe care mi le voi aminti cu nostalgie. Cu toate ca marea intalnire cu pepenasul meu m-a luat total pe nepregatite, venind cu 3 saptamani mai devreme, totusi am reusit sa ma mobilizez si sa-mi pastrez calmul si linistea pt. ca stiam deja de la voi tot ceea ce trebuia sa fac, tot ceea ce ma astepta. Apoi au urmat alte momente, in care, cu copilasul in brate, cautam disperata raspunsuri la ceea ce nu stiam, la drumul pe care l-am inceput, total necunoscut pt. mine. Eram gata gata sa intru in depresie, dar nu, n-a mai fost cazul, pt. ca am gasit din nou raspunsurile la voi, cu toate ca voi nici nu stiati cat de mult ati ajutat prin postarile voastre o proaspata mamica, habarnista, care prefera sa stea in umbra, sa va urmareasca de-acolo toate miscarile. Si pt. ca nu v-am multumit atunci, vreau sa va multumesc acum, fiecareia in parte, pt. toate postarile voastre, pt. sfaturile si ajutorul vostru, pt. rabdare si dragoste. Si haideti sa trecem impreuna pragul odiseei, sa ne mutam la clubul scutecelelor unde sa fim la fel de unite, sa fim mereu impreuna atat la bine cat si la greu, ca si pana acum! (si promit solemn ca o sa ma implic si eu mai mult
)
Camy, nici sa nu te gandesti sa nu vii cu noi la scutecele, esti a noastra, si nu te lasam sa te indepartezi de noi, trebuie sa fii aici, alaturi de noi, altfel nu am mai fi formatie completa! Si sa dea DD sa poti infia cat mai degraba un pruncusor, sa ii poti oferi toata dragostea ta care e acolo in tine si tanjeste sa iasa la lumina. Iar ingerasul Darius sa vegheze de-acolo de sus asupra ta, a noastra si a copilasilor nostri.

Iar dragelor gravidute de bobocei de octombrie-noiembrie le doresc sa se bucure din plin de ultima suta de metri de burtici, sa aibe nasteri usoare, recuperari rapide si bebei sanatosi, frumosi, cuminti, necoliciosi si sa le aduca multa bucurie si fericire in familiile lor.
Iar acum, la final, cu o unda de tristete in suflet pt. ceea ce las in urma dar cu nerabdare de a pasi spre noi orizonturi, va dedic tuturor, si fiecareia in parte, www.youtube.com/watch?v=8IjIG_7Zt4U" target="_blank">melodia sufletului meu, melodie care e ca un balsam pt mine, e atat de adevarat tot ceea ce spun versurile acestei melodii... Timpul... timpul se poate opri in loc, timpul zboara, timpul vindeca, timpul te face mai puternic, mai intelept, mai iubitor... V-o dedic cu toata dragostea mea, si va iubesc mult! 

Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Caprioara spune:
Helouuu,
Am aparut si noi cu pozele de la botez de ieri si de la baita de azi, pentru cine vrea sa ne vada crestina
. Sunt pe contul meu de la semnatura cu parola comuna.
Precizez ca nu am citit nimic din urma. Sper sa am timp sa recuperez azi. Acum Ilinca inca mai doarme insa trebe sa se trezeasca sa pape cat de curand.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ana_a spune:
Flory, al meu este alaptat exclusiv la san, papa cam la 3 ore, uneori noaptea se trezeste si dupa 5 ore dar din san cu pompa nu scot nici eu mai mult de 20 de ml, plus ca al meu mananca la o masa numai dintr-un san. Eu zic ca ei pot scoate mult mai mult lapte decat am putea noi cu pompa!De aceea faptul ca ai scos doar 20 ml nu inseamna ca nu ai lapte suficient!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
Caprioara spune:
Sun, superba predarea stafetei! Bravoooo! Ai mesterit poezia minunat din cele 2 si textul de dupa e super! Multi
.
Fug sa hranesc fata.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
atb spune:
Sun, super ai pregatit "predarea stafetei"! Te pricepi! 
Didi, e tare frumoasa printesa crestina!
Nu asculta gura lumii, asculta-ti doar inima ta, instinctul tau matern ... Toate trec pana la urma...
Capri, vazut pozele!!!
Sa va traiasca micuta crestina!!! sunteti atat de frumosi toti!!! Ilinca e o minunatie! Ce-mi place poza din momentul botezului, cand era cu limbutza scoasa! N-are nici o treaba mititica de ea! A fost cuminte, nu? Si lumanarile cu floarea soarelui au fost superbe!!!
Petrecerea de dupa cum a iesit?
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
M&M spune:
Sun, e absolut minunat ce ai scris tu!!!
Noi plecam la plimbare si nu stiu daca mai apuc sa intru azi pe forum...
Ne vedem maine la " Scutece"...pupicic tuturor!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)