Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Imi pare nespus de rau ca odiseea noastra ia sfarsit dar sunt sigura ca fiecare dintre noi va ramane cu amintiri placute.Alaturi de voi,prietenele mele dragi am petrecut cele mai frumoase clipe pe care le poate petrece o mamica in devenire.Am inceput sa va cunosc pe fiecare in parte si mi-am dat seama ca sunteti unice.Va multumesc ca existati!Va iubesc pe toate!
Anaxena superba poezia si mi-au placut si cuvintele tale adresate odiseei,esti o fata deosebita!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor va pup si va iubesc pe toate!

nu-mi vine sa cred ca azi se termina odiseea, deja mi-au dat lacrimile...pentru mine a insemnat totul, aici am plans , am ras, ne-am vaitat si ne-am ajutat reciproc...
DEOSEBIT este ce pot spune despre tot ce s-a intamplat aici

Camy tot ce pot sa-ti spun este ca eu nu te voi uita niciodata, si mai ales pe Darius Andrei, si ca o sa te citesc mereu la Sufletul Credintei( sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu niciodata)

anaxena superba poezia!

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Gabriela, ma faci sa rosesc!!!...

Asa,,,acum am si eu un piticut...au disparut multe fete ...oare under fi??

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gabriela, da, stiu. Ma scutur incet-incet de griji pentru ca stiu ca trebuie sa fiu vesela langa ea .

Ultima zi la odisee... nici nu imi vine sa cred. Acum de-abia astept sa ne intalnim cu toate la Scutecele. Dar mai intai vreau sa va multumesc din suflet tuturor ca mi-ati fost alaturi, mereu cu cate un sfat sau o vorba buna.

Camy, chiar daca ne mutam la Scutecele, suntem in continuare alaturi de tine, din punctul asta de vedere nu se schimba nimic.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Didi fruntea sus! Sunt convinsa ca Aiduta o sa fie bine. Am vazut aseara o pozutza cu ea, cu o cordelutza simpatica pe capusor! E o dulceata!

FETELOR va rog sa intrati pe mailurile comune (yahoo si gmail) si sa vedeti in ce consta "predarea stafetei". Sa va dati cu parerea daca e ok, va rog din suflet!!! Caci diseara gata...trebuie sa strangem...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ce zi plina de emotii...mi-au dat lacrimile gandindu-ma in urma, la cate clipe minunate sau mai triste am petrecut impreuna, la cum ne-am ajutat, sfatuit, incurajat si alinat una pe alta. Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati fost alaturi, am incercat si eu pe cat posibil sa fac la fel, sper ca am reusit...
Nu-i asa ca e frumos, maine, intr-o noua saptamana, o noua luna vom incepe o noua aventura...care sper ca va fi presarata numai cu lucruri bune, buna dispozitie si fericire!! Ne vedem la scutecele prietenele mele dragi!

Fetelor de la septembrie - octombrie va doresc sarcini usoare si la termen, puiuti sanatosi si papaciosi si muuulta iubire si armonie, si pe forum si in familie!

Camy si eu spun ca si fetele ca locul tau e alaturi de noi, chiar si la scutecele...te asteptam si acolo. Ingerasul Darius va fi mereu parte din "gasca pepenasilor" chiar si din ceruri, nu-l putem uita si sub nici o forma exclude.

Gata fug, ca trag astia de mine sa mergem la gradina, mai intru deseara...pt. ultima oara la minunata noastra odisee!
Toate fetele minunate!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

sun, oare de ce nu pot deschide atasamentul din mail??

Fetelor, sunteti extraordinare! tare dragi imi sunteti!

Camy, locul tau este langa aceasta odisee, unde ti-ai facut atatea prietene dragi! Te asteptam cu drag si la scutece!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

gata, am reusit acum!

mie imi place tare mult! Mai multe nu pot scrie pentru ca Stefan trage de mine la joaca cu alte cuvinte "am un pericol cu un peste unditar si mamiiii hai de ma salveaza!!!"

Va pup cu drag si continui sa va citesc intre pauze de joaca si alaptat.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Ultima zi a odiseei din care am facut si eu parte pentru o foarte scurta perioada de timp. Dragele mele, va doresc tot binele din lume, puiuti sanatosi si voiosi. O sa va vizitez si la scutecele, daca ma primiti.

Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine in aceasta sarcina, pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat de fiecare data cand am fost ingrijorata si am dat fuguta la voi, va multumesc pentru tot suportul pe care mi l-ati oferit. Va pup pe toate, va imbratisez cu drag si va ofer cate o la fiecare.

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Oau..ultima zi...
Cea mai frumoasa perioada din viatza mea s-a concretizat in 9 luni alaturi de voi, am gasit aici prietene cat pentru toata viata...VA MULTUMESC!!!Ma gatuie un plans defapt as striga cand ma gandesc la tot ce am trait aici...Camy, draga mea vino cu noi sa povestim nu numai despre scutece, despre orice, te vei simti mult mai bine...mie imi este ff dor de burtica, si eu ma gandesc des la al 2 lea bb, nu as da pe nimik tot ce traiesc acum, dar imi place sa fiu nostalgica!!!
Nu stiu daca am fost coerenta...VA IMBRATISEZ PE TOATE, FARA EXCEPTIE, SI SPER SA RAMANEM LA FEL SI LA SCUTECE, SPRIJIN UNA PT ALTA!!!

PT odiseea de sept-oct: TRAITI FIECARE CLIPA LA MAXIMA INTENSITATE,NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!!

Eu aseara am fost la nunta, am lasat pt prima data bebelina cu mama, si culmea, a dormit toata noaptea linistita, si acum mai doarme, se trezeste doar sa manance si am reusit sa ma odihnesc si eu!!!Mai eu cred ca laptele meu nu-i prieste, suge putin apoi linge sfarcul si il arunca afara, nu dupa mult timp regurgiteaza..ceea ce nu se intampla la formula..de ce oare?Iar eu am sanii grei si durerosi acum...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput