Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 22
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankuta_1982 mie la farmacie mi-a spus sa nu-i dau debridat ca e pt copii mai mari voi de la ce varsta ii dati? si are vre-un efect ca sa nu-l iau si pe ala degeaba ca-mi deschid in curand o mica farmacie cu solutii pt colicii pana acum am luat aproape de toate, de la ceaiuri pana la tot soiul de picaturi! ankuta |
noua pediatra ne-a recomandat debridat si i-am dat de la 1 luna pentru ca avea mici probleme cu scaunul (facea rar) ... debridatul se da 1 ml/kg corp, deci doza se da in functie de greutate ... oricum ca sa fii linistita intreaba medicul inainte
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
SunSmile spune:
Ana, iubita, stii ca eu te iubesc tare de tot! Si pe Maria! Sunteti fetele mele dragi si frumoooase! Si da, ai dreptate, sunt anumiti oameni care ne marcheaza mai profund...poate pt ca nimerim pe tipare asemanatoare...nu stiu.
Eu n-as fi sperat sa am atatea prietene aici. Prietene minunate, care mi-au fost alaturi zi de zi si m-au facut sa nu ma simt singura. In spital, la fiecare ora, primeam un sms de la voi...erati balsamul sufletului meu! Multumesc, multumesc tare mult ca ati fost langa noi!
Sunt trista ca s-a terminat o etapa si fericita ca incepe o alta!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Gabriela82 spune:
ULTIMA ZI .....
desi o odisee mult incercata, a fost o odisee magica cu fete magice. mereu imi voi aminti cu mare drag de aceasta etapa a vietii incarcata de multe emotii. faptul ca am facut parte din acest grup m-a pregatit si m-a ajutat foarte mult pentru statutul de mamica, multumesc tuturor fetelor care fac parte din acest grup si le doresc tuturor sa se bucure de bebelusii sanatosi si sa fie fericite.
imi doresc din suflet sa pastram aceeasi magie si la scutecele.
draga Camy, tu si Darius sunteti parte din odiseea asta si la fel vei fi si la scutecele, te asteptam cu mare drag alaturi de noi intotdeauna.
pentru mamicile ce urmeaza (mamici de sept-oct) va doresc sa aveti nasteri usoare, bebei sanatosi si bucurati-va de fiecare clipa alaturi de burtica voastra si apoi alaturi de bebelusi, timpul trece extrem de repede.
aveti credinta si nadejde in bunul Dumnezeu, rugati-va mult, fiti optimiste si cat mai multa miscare!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
Didi81 spune:
Neatza fetelor!
A fost frumos ieri la botez
, nu prea am cine stie ce poze inca.
Eu sunt insa foarte suparata din cauza hemangiomului ala, sau ce o fi... creste foarte repede si e umflat. Nu asi mai astepta pana dupa vaccin ca se va face cat casa
. Oare pot amana vaccinul de 2 luni? Nu stiu, asa m-a afectat ziua de ieri ca toate rudele se holbau la umflatura aia din cap si ziceau ca trebuie operata repede
. O sa mergem luni iar la doctor, nu stiu inca unde, dar sper de data asta cu un rezultat concret, ca pana acuma doar au ridicat din umeri si au zis ca nu e grav... dar nu mai putem sta asa,de cate ori o vad ma apuca plansul, si mai rau mi-a facut mama ca e super panicata.
Didi
de Aida Maria
flo1980 spune:
Helloooo....ce trist ...ne luam ramas bun de la odiseea noastra draga....
Dar lasa ca urmeaza un alt capitol din viata noastra.....o familie fericita si acum intregita!
Camy Dumnezeu sa aiba grija de tine si de Darius acolo in ceruri....El face parte din viata noastra si tu la fel! Pe mine nu m-ar deranja mesajele tale, din contra iti va face bine sa fi alaturi de noi si noi ne v-om bucura sa stim vesti despre tine.
Despra adoptie eu zic ca poti adopta un bebe, cand eram la scoala in practica la spital, era o fetita parasita de mama sa la cateva ore dupa nastere....era o dulceata de fetita....timp de o luna nu s-a interesat nimeni de ea si urma sa plece la "leaganul de copii"
Iar cand lucram la un medic de familie un cuplu a infiat la fel un copilas mic, mic....si multe, multe cazuri.....deci se poate!
Poti merge pe la maternitati sa intrebi sau chiar la camine de copii.
Multa bafta!
Multumesc fetelor mele dragi care m-au ajutat cu raspunsuri, care m-au linistit cand aveam nevoie. Perioada sarcinii a fost frumoasa, dar cu voi alaturi a fost infloritoare.
Pe viitor sa fim la fel....mai mult decat prietene...surori!
Viitoarelor mamici de septembrie-octombrie le doresc nasteri usoare si la termen, prunci sanatosi si papaciosi si mult laptic!
Sa fiti unite si fericite si sa va bucurati de clipele petrecute impreuna pe 
Ne vedem la scutecele!

Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
ladymina77 spune:
Un gand frumos si un drum presarat numai cu flori pt toti pepenasii odiseei si pt mamicile lor.
O noua etapa incepe de azi in viata noastra care ne aduce pe zi ce trece bucurii nenumarate,la fiecare zambet,la fiecare gangureala,la fiecare dintisor aparut si asa mai departe.
Bucurati-va dragi mamici de aceste momente pt ca sunt unice in viata si poate unele dintre noi nu o sa ne mai intalnim cu ele.
Savurati la maxim orice clipa petrecuta cu puiutul vostru.
Iar tu Cami draga noastra,trebuie sa fi cu noi si la scutece pt ca acolo este locul tau ,asa cum este si locul ingerasului Darius.Tu faci parte din aceasta familie poate mai mult decat oricare dintre noi pt ca aici asa cum ai spus ti-ai gasit de multe ori alinarea.
Te imbratisez cu drag si iti doresc din suflet numai bine si visul tau cel mai de pret acum ,sa devina in curand realitate.
Mami de bebe Andreea-Maria si Bogdan
mina
ankuta_1982 spune:
Multumes gagici de raspunsuri!
[size=2]Acum pt fetele de septembrie-octombrie va doresc nasteri usoare asa ca a mea copii frumosi ,mancaciosi si in special necolicosi ca a mea, fie ca voi sa fiti cel putin o familie unita ca cea de aici,si sa va ajutati intre voi cum ne-am ajutat noi.[/size=2]
Fetele mi se pare sinistru ca se termina odisea noastra dar sper ca ne vom revedea cu toatele la scutece.
ankuta
Gabriela82 spune:
si un 'special thanks' pentru Danangie cea care a dat startul acestei odisee minunate, lui Mada care a avut grija de fiecare data sa ne faca capitol nou si tuturor celorlalte fete care au insufletit odiseea (nu nominalizez ptr ca sunteti multe, toate).
Ruxandra multumim ptr frumoasele poezii.
eu sunt cu voi de la jumatatea drumului, atunci v-am descoperit, si va multumesc ca m-ati primit in acest grup din care acum simt ca fac parte.
multi
si multe
ptr toate fetele.
GABRIELA
M&M spune:
NU imi vine sa cred!!! Ultima noastra zi la odisee,o odisee greu incercata dar care ne-a unit si mai mult !!! Ce sentimente triste ma incearca fiindca aceasta minunata perioada , a odiseei a trecut!! Dar, zic eu, cel mai important este ca am ramas cu amintiri minunate( cele mai frumoase din viata mea ) petrecute alaturi de voi !!!
Camy, tu si Darius veti face mereu parte din marea noastra familie!!! TE asteptam cu drag sa scrii mesaje si la scutece ...vom incerca sa fim mereu alaturi de tine si sa iti dam sfaturile potrivite, atat cat ne pricepem!!!
Pt mamicile de sept- oct , bucurati-va de burtici cat puteti , nasteri usoare si puiuti sanatosi!!!
Ana, foarte frumoasa poezia ta!
Fetele, chiar sunt trista si in acelasi timp bucuroasa...parasim aceasta perioada minunata, dar trecem intr-o alta etapa a vietii!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Gabriela82 spune:
Flo chiar vroiam sa intreb de Davidutz, ma bucur ca sunteti spre bine.
Adriana (Atb) fiecare poveste e speciala si frumoasa, nici eu n-am apucat sa o termin, au fost si vestile astea si nici n-am prea avut timp, dar poate va veni si momentul cand o voi termina, cred ca puiutul meu isi merita si ea povestea ei.
Didi ma bucur ptr botez, in ceea ce o priveste pe Aida sunt sigura ca va fi bine, nu mai fi suparata ca-i transiti si ei starea ta. 
Edit: scuzati mesajele fractionate, neuronu-i de vina.
Cris si tie vreau sa-ti multumesc in mod special 
GABRIELA