Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 21
pica1 spune:
Am pus o poza cu noi de acum 5 minute pe pepenasi
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
Dianami spune:
'Neata!!!
Sunt f. fericita, mi s-a intors puiul mare acasa!
Atat am plans dupa ea zilele astea...dar acum gata, mi-a venit inima la loc. ![]()
Sa mai deschid un capitol aici, la odisee? Sau scriem in continuare pana deschide Danangie primul capitol la Scutece? Cred ca mai putem scrie cateva pagini aici...nu cred ca se supara nimeni pe noi, e ultima zi a Odiseei Pepenasilor
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
vias spune:
...azi e ultima zi la odiseea noastra????...offfffff...ma incearca multe sentimente...care mai de care...
...am vazut pozele cu pepenasii nostrii si-mi aduc aminte cum a inceput totul pentru mine, cat de mult mi-am dorit acest ingeras si ce bucurie m-a invaluit cand am vazut cele 2 II...
..m-am indragostit imediat de copilasul ce crestea in mine...
Alaturi de voi, dragele mele prietene am invatat foarte multe lucruri, pe care odata trebuia sa le pun in practica...mai intai pentru fetita Timeea Cristina, apoi la sfarsitul sarcinii pentru baietelul Darius Eduard...
Pentru mine si pentru Darius, Dumnezeu a scris o poveste foarte scurta...nu stiu de ce....nu am un raspuns...dar sper ca pentru mine si dragele mele prietene de la 'pepenasi de iulie_august' sa fie scrisa o poveste mult mai lunga, pentru ca aici, in aceasta familie, de cele mai multe ori mi-am gasit linistea si alinarea.
..Va doresc la toate fetele de la odiseea de sept-oct sa aveti nasteri usoare, copii sanatosi si frumosi...sa va bucurati de ei...iar voua, dragelor mele prietene de la pepenasi, sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, fericire...sa va bucurati de minunile din viata voastra...
...azi e o zi trista pt mine, foarte trista, nu voi merge cu voi la ''scutece''....voi merge doar la un mormant...prea mic...
Va pup pe toate...si DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!!!
Cami, mamica de ingeras Darius Andrei
pustai
SunSmile spune:
Ooof Camy...
Casa noastra de la Scutece iti este la fel de deschisa, ca si cea de aici, de la Odisee. Pentru ca, dincolo de orice, ingerasul Darius Andrei este si al nostru, al tuturor. Si daca Dumnezeu a decis ca nu va fi partenerul de joaca al pepenasilor nostri, cu siguranta va fi ingerasul care le va veghea pasii.
In aceasta ultima zi a odiseei, as vrea sa-mi cer scuze pentru tot ce am gresit vreodata fata de voi. Vreau ca de maine sa incepem o noua aventura, in aceeasi formula minunata. Dar pentru asta, simteam nevoia sa ma scuz pentru momentele in care poate n-am stiut sa fiu prietena de care era nevoie.
In aceasta ultima zi a odiseei, vreau sa va multumesc din suflet pentru prietenia extraordinara pe care mi-ati aratat-o mereu, dar in special, pentru sustinerea din momentele grele ale vietii mele de mamica.
Eu si Thea suntem norocoase sa avem asa o gasca minunata de mamici si pitici!

------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
babytza spune:
Multumim mult pentru predarea stafetei !!!! Si pentru frumoasele ganduri pe care le aveti pentru noi
Si eu va doresc multa sanatate puiutilor vostri si sa va bucurati de ei !!!!!!
Camy sa iti dea Dumnezeu taria sa treci peste acesta tragedie si sper din tot sufletul sa ti se indeplineasca dorinta de a infia un bebelus !!!!!! Si imi doresc , ca prietenii tai sa fie alaturi de tine asa cum ai tu nevoie acum 

Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
diarux spune:
Ultima zi la aceasta odisee de pepenasi voiosi si frumosi....
Cum am ajuns eu aici? Clasica paranoia de care sufar iremediabil, m-a facut sa caut raspunsuri la intrebarile mele legate de sarcina care ne-a facut atat de fericiti! Si am ajuns aici...Decat ca nu ma baga nimeni in seama...pentru ca toanta de mine nu se mai uita la data si postam la subiecte inchise de mult. La un momemnt dat am vrut sa renunt, dar uite ca nu am facut-o...(ce inseamna sa fii incapatanat!
). Si am descoperit mamicile de pepenasi de iulie-august. Aici mi-e locul, m-am gandit! Si chiar aici mi-am gasit locul timp de mai multe luni. Mai exact, din februarie de cand am postat prima data....
In timpul asta am invatat multe lucruri noi si mai ales mi-am facut atatea prietene! Pe unele le-am exasperat cu intrebari obsesive, pe altele le-am distrat cu textele scrise la nasterea fiecarui pepenas...
Am fost aici chiar o familie! Felul in care au suferit toate fetele cand "surorile" au fost la grele incercari...SUN, GINI, CAMY...Felul in care au sarit toate sa ajute sau macar sa spuna o rugaciune, sa aprinda o lumanare, sa puna o vorba buna...
Asta va lasam, dragele noastre colege, mamici de bobocei de sept.-oct: sa va iubiti ca noi, sa va respecati ca noi, sa va ajutati si sa va sprijiniti mereu si sa fiti o familie, fie ea si virtuala!!!!
Sa aveti o cale usoara si fara greutati, iar boboceii vostri sa fie sanatosi si voiosi!Sa pape mult si sa nu aiba colici, sa va aduca numai bucurii asa cum ati visat...
Iar pe tine, draga noastra CAMY,te asteptam mereu pe la noi, pentru ca tu esti parte din familia noastra, la fel cum si DARIUS va ramane mereu in inimile noastre si in rugaciunile noastre! te sarut, mult prea incercata noastra prietena!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra
diarux spune:
VIOOOOOOO pe unde esti??? sa inteleg ca prin maternitate? scriu sau ce fac???
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
anaxena spune:
cum ultima zi!!!!
va iubesc mult fetelor,pt mine aceste 46 de saptamani au insemnat mult,ati fost langa mine de fiecare data,am crescut impreuna in burtici fructul casniciei noastre,am plans si ne-am bucurat impreuna
ash scrie pagini intregi dar shtiu ca toate simtzitzi ce simt si eu referitor la odisee si m-ash repeta
intr-o toamna timpurie
am ramas gravide o mie
103 ne-am adunat
odiseea de-am format
si-am crescut noi fiecare
cu o bucurie mare
o bobita in pantecel
cu dureri de cap nitel
morfologiile-am facut
triplutestul a trecut
la masuratori am ieshit bine
nashterea,oare cand vine?
ne-am sucit,ne-am intrebat
simptomele le-am cautat
si-ashteptam cu mic cu mare
sa se intample o schimbarea
acum toate am nascut
prin grele-ncercari am trecut
dar am fost mereu impreuna
mereu ne-am intins o mana
iar burtica cea frumoasa
rotunjoara,putin grasa
a ramas o amintire
ce-o pastram cu multa iubire
zambetul il am pe fata
cand ma gandesc la odiseea mea
cea mai tare de pe forum
suflete unite-n ea
o familie intreaga
cuscre,gineri si nurori
bucurii si multe zambete
plansete si urlete
iar acum ca ne mutam
stafeta de o predam
ne dorim s-avetzi si voi
mult noroc si voie buna
sa va bucurati impreuna
pentru fiecare bebelush
care va veni acush
sa gasiti in fiecare
mereu o alinare
sa fizti una langa alta
atunci cand va va bate soarta
sa nu renuntzatzi la nimic
sa faceti orice pt cel mic
ash scrie versuri o mie
dar nu-s eu de poezie
asta-i ultima ei zi
cand odiseea noastra va mai straluci
noi suntem dovada vie
ca odisee ca asta n-are sa mai fie
si cu ochii-nlacrimatzi
va spun la toate sa nu uitatzi
prin cate noi am trecut
ce burtici mari am avut
bebelushi frumoshi avem
multumim Lui Dumnezeu!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ana_a spune:
Stiu ca pentru majoritatea dintre voi sunt o necunoscuta, nici eu nu va cunosc foarte bine, incurc nick-urile si rar cand le asociez cu o persoana, insa, dincolo de toate acestea, vreau sa va spun ca ma bucur enorm de mult ca fac parte din aceasta Odisee si sper ca la "scutece" sa reusesc sa va cunosc mai bine, sa ma simt "mai integrata".Chiar daca am scris rar am citit mult mai mult si m-am intristat si amuzat impreuna cu voi, am avut emotii si bucurii la majoritatea gravidutelor care au nascut chiar daca nu le-am urat personal nimic si tot asa....
Va doresc tot binele din lume!
Iar fetelor de sepembrie-octombrie le doresc din toata inima nasteri usoare, copilasi sanatosi si necoliciosi, bucurii si numai bine!!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
anaxena spune:
mda..m-am cam intins cu poezia mea,nu e o poezie frumosa dar e scrisa din suflet
ce m-ash fi facut eu fara voi?cui m-ash mai fi vaitat?cine m-ar fi inteles?
fiecare ne-am apropiat de unele fete,iar pe aceasta cale tzin sa le multzumesc:
Bujo: ai fost langa mine inca de la ASPIRANTE,m-ai suportat cu stoicism toata sarcina,ai stat ore cu mine pe messenger cand eram depresata,m-ai incurajat si mi-ai oferit tot sprijinul tau..nu shtiu cand iti voi putea returna tot ce-ai facut pt mine
SunSmile:te apreciez foarte mult pentru rabdarea ta si pentru dragostea de oameni pe care o emani,pt mine esti undeva sus,pusa pe un piedestal,de fiecare data cand am vorbit ma simtzeam prietena ta de o veshnicie...ti-ai amintit de mine in fiecare postare a ta(si doar shtim cat de mult conteaza pt mine)...te admir mult draga noastra mamica
Mada: draga mea prietena,suportul meu moral din fiecare seara..cu tine am petrecut ultimele sapt de sarcina,cand totul mi se parea atat de greu iar pe forum nu spuneam mai nimik ca sa nu mi se schimbe nick-ul in ana_miorlaita,mama noastra buna la toate...iti multzumesc ca ai avut timp de sclifoselile mele si ca mi-ai fost mereu alaturi si iarta-ma ca te-am plagiat in mesele de seara
multumesc: cristinei,caprioarei,ankalaurei,lui tecky,oaneism,dma,boticelinei,lui diarux(multumesc de poezie) ca mi-tzi scris si mi-atzi raspuns la intrebari si pt simplul fapt ca m-atzi bagat in seama
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii