Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ATBfiecare poveste e unica si frumoasa. nu are legatura cu ce s-a scris insinte. farmecul consta tocmai in minunea pe care o prezinta, pentru ca asta inseamna de fapt fiecare nastere. deci, ai face bine sa o scrii. pentru tine, pentru voi. mie mi-a fost teama sa nu uit ceva, de asta am scris-o. sa fie mereu proaspata!

CARISSMA esti o dragutza!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DANANGIE si cine mai e in Italia, poate ma ajutati cu o info. am o fosta eleva in italia si nu o lamureste nimeni in leg cu o probl. deci ea nu e maritata cu italianul inca, deci urmeaza. va naste in decembrie un baietel. cum poate sa primeasca baiatul dubla cetaTENIE? se poate asa ceva? ms mult.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Carrisma, LA MULTE LUNITE si Sarei!!! SA fie sanatoasa si sa va aduca bucurii!!! Din pacate nu stiu ce au zis fetele atunci fetele despre intr0ducerea sucului de morcovi in alimentatia bebeului...poate retin acum,,,

Adriana, noi am crescut 2 cm...las ca au timp baietii sa recupereze...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

turturica: din pacate dupa o luna..sfatul meu e sa-i dai doar un san si pe celalalt sa-l\mulgi pana se videca si apoi sa schimbi sanul,eu dar asa am reushit si cu muuulta rabdare

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

buna fetele,
am intrat rapid sa va spun fro doua!
1. Va multumesc pentru toate cuvintele frumoase. Odiseea asta a fost o eliberare pentru mine.
2. Va pup pe voi si pe bebeii vostri cu mare drag si abia astept sa va reintalnesc la clubul scutecelor.
3. se pare ca am deja 2 posibilitati pentru a o opera pe Allegra, una in Elvetia alta in USA.....poate primesc raspuns si din Italia sau Spania curand.... Ma bucur ca se vor rezolva toate pana la urma... Si ma bucur sa am atatia prieteni...si aici...si peste hotare...
In mod special vreau sa o pup pe sor'mia scumpa, care in paranoia ei sora cu a mea m-a incurajat si m-a sustinut ca nimeni alta. Fishioru-su' e jineri-miu deja.....si cu asa o cuscra....ce sa zic...m-am scos.... Va dati seama ce vor defila piticii pe la noi prin casa.... Piticii rules!!!
Va pup si va iubesc pe toate, sa ne vedem cu bine la club.

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multe lunite pt cele doua Saruci si pt Mihaita! Sa cresteti mari!

Mai ce ceata de viitoare "pasari calatoare" ne-am strans aici. Super! Sa dea DD sa ne iasa tuturor cat mai bine!

Barbatu' ajuta la tot si face chiar mai multe decat mine. Si i se si pare ca-s mai frumoasa de cand am nascut-o pe fii-sa, cica.:)

Monicutzu te rog eu sa nu fii trista! Maria o sa creasca foarte bine, o sa vezi! Si n-o sa aiba nici displazie. Si daca o sa aiba totusi, se rezolva acum, cat e micuta. TOTUL va fi bine, asculta-ma pe mine! Stiu cum e sa fii trist (ma rog, disperat, in cazul meu) dar mai stiu si ca atitudinea pozitiva si optimista si credinta in Dumnezeu, misca muntii! Pup fetele dragi!

Ana frumosi sunteti! Zau! Dragos mi-a spus sa-ti transmit sa faci un baiat, poate ai vreo sansa sa semene cu tine:)) caci Maria e copia lu' tati!

Flo suuuper! Bravo pt vestile bune!

Rontzu si voi cresteti mari, frumosi si smecheri!

Adri nu-ti face griji. Nicholas e perfect asa cum e. Creste el si o sa fie un lungan, o sa vezi! Multam de intrebare, azi e mai bine!

Cari hehehe, daca asta ar fi cheia care sa descuie calea catre un fratior... Nu stiu daca va exista...momentan ne este foarte frica, mai ales ca nu se stie din ce cauza a facut Thea acea nebunie la nastere. Si cum s-a avansat si ipoteza geneticii... Pupam Sara dulce!

Turturelu cred ca e greu cu program la bbii alaptati la cerere. Isi va face ea unul, numai sa mai creasca nitel. Ce poti sa faci e ritualul cu baita de seara, ca sa invete incet-incet ca dupa baita se papa si apoi se doarme. Rabdare si putere va doresc! Si sa-ti treaca ranile repede! Si pozeeeeee cu Mara scumpa vrem!

Carmenelu ma bucur sa te citesc iar piticoasa si spumoasa! Asa te vreau! problemele Allegrei se vor rezolva si apoi isi va intra in drepturile de regina!:)

Ce-o fi cu Narcis de n-a mai intrat??? Iubita sunteti bine?

Irinuca a disparut si ea fara urma...

Ruxi azi am avut o zi plina si n-am reusit sa dau feedback. Daca nu reusesc pana mai incolo, maine il ai sigur. Promit!

Cuscri ti-e mai bine? Uof ma, cum semanam noi doua! Pup tare si apasat, sa fuga durerile!

Noi astazi am fost la oftalmolog. (la controlul acesta se duc de regula prematurii dar cum noi am stat mai mult de 7 zile la oxigen, doamna doctor a vrut sa se asigure ca e ok). Galu a fost o cuminte si o zambareata. Si are ochisorii perfecti. Am facut la controale si echo, cam la tot ce ar fi putut fi afectat. Tare ce-o mai iubim pe dna dr, pt ca ne trimite peste tot si are atata grija de noi. Da' nah, suntem minunea ei personala, doar.

Apoi am facut-o iar mall-ista:) pe Galu, caci mai aveam de luat cadouri, pantofi, rochita de botez..alea alea.

Acasa Galu a dormit, tati a fost rsponsabil cu facutul mancarii si eu am stat langa el, si cat sporovaiam unul cu celalalt am pus funditele la cruciulite (care nuuu vor fi prinse in piept, Doamne Feri) si le-am atasat marturiilor. Apoi am dormit toti 3 ca niste lesinati, ca in sfarsit era racoare si bine in casa, in mod natural. Iar afara am pus fes la maimutza, caci bate un vant nebun.

Acu' am de stat la telefon cu mama, nasa...sa mai stabilim detalii, apoi baita, papa, nani. Si poate cand termin am vreme sa scriu si cateva randuri pt stafeta!

Gataaaaa, opriti-ma! Pup fetele!

Viiiio nasti cumva?

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Buna fetele! vreau sa va spun ca va citesc de cate ori am ocazia dar "ocazia" la noi e mai rar deoarece ne chinuim tare cu colicii, acum cateva seri am ajuns si la spitalul de copii pt ca eram disperata mi-a plans isteric de la 18 pana dupa ora 24 de incepusem sa plang cu ea de disperare, am citit toate sfaturile voastre pt colicii la noi nimik nu functioneaza si cand ne apuca tin'te doanme ca e dezastru ca nu mai stiu ce sa-i mai fac, mai am un pic si intru in depresie ca ma simt tare neputincioasa, si cand aud ca toata lumea imi spune ca mai am un pic, ca numai pana la 3 luni sunt colicii ma apuca disperarea( noi azi facem o lunita) deci ajutor mai am inca doua la fel cu tipete? gata va las fetele ca probabil v-am plictisit dar am scris ca sa nu spunti ca v-am abandonat si eu vreau sa intru in clubul scutecelor ca tare ma ajutati cand vad ca si bb vostri se confrunta cu ce are si bb meu ma mai linistesc si nu mai o stresez zilnic pe pediatra. Va pup dulce
PS: daca mai cunoaste cineva remedii de colicii astept sugesti ca sunt tare disperata!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina , sun

sun, si-al meu zice la fel ...o fi de la oboseala?
si el face saracu tot ce se poate, cica macar cu asta sa ma ajute

carmenela Doamne ajuta sa gasiti cea mai buna clinica

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Buna fetele! vreau sa va spun ca va citesc de cate ori am ocazia dar "ocazia" la noi e mai rar deoarece ne chinuim tare cu colicii, acum cateva seri am ajuns si la spitalul de copii pt ca eram disperata mi-a plans isteric de la 18 pana dupa ora 24 de incepusem sa plang cu ea de disperare, am citit toate sfaturile voastre pt colicii la noi nimik nu functioneaza si cand ne apuca tin'te doanme ca e dezastru ca nu mai stiu ce sa-i mai fac, mai am un pic si intru in depresie ca ma simt tare neputincioasa, si cand aud ca toata lumea imi spune ca mai am un pic, ca numai pana la 3 luni sunt colicii ma apuca disperarea( noi azi facem o lunita) deci ajutor mai am inca doua la fel cu tipete? gata va las fetele ca probabil v-am plictisit dar am scris ca sa nu spunti ca v-am abandonat si eu vreau sa intru in clubul scutecelor ca tare ma ajutati cand vad ca si bb vostri se confrunta cu ce are si bb meu ma mai linistesc si nu mai o stresez zilnic pe pediatra. Va pup dulce
PS: daca mai cunoaste cineva remedii de colicii astept sugesti ca sunt tare disperata!

ankuta

la noi am mers bine cu Debridat ... nu au avut colici deloc si a ajutat si la reglarea scaunului

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetelor!

Azi Miruna s-a purtat tare ciudat...a plans intr-una, cand ii dadeam de papa de la san tragea cu pofta de cateva ori dupa care il scuipa, am crezut ca nu-i ajunge asa ca i-am facut formula, dar facea la fel si cu asta...a apucat sa manance ceva, mai mult fortat, a si borat dupa fiecare masa, de dormit nu a dormit, si palnge intr-una. Se consoleaza plimbata in brate, da nu pt. mult timp, ca tot mai maraie. Se vede ca ii e somn, dar nu reuseste sa adoarma. I-am dat Bonnisan contra colicilor, ca se mai si scremea. Ce ar putea avea oare???Acu sta la sotul in brate si maraie la propriu. La mine inbrate statea cu capu pe umar, si-l ridica brusc si cadea inapoi si incepea sa maraie. Doamne, ca mi se pare taaare ciudat comportamentul ei.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput