Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
anaxena spune:
rochita e de la nasha si mie sincer nu mi-a placut..avem si poze cu rochita roz de i-am cumparato cand eram gravi,dar sunt la fotograf
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dia_filipas spune:
Salut si de la noi!
Anka, da e barbat medicul cu pricina, si mai e si tanar...cine stie, poate vorbeste din proprie experienta...hi hi!
Cat despre "nu va mai fi la fel" se referea si la sex si la organism...hmmm, cu
are dreptate, sort of...nu e la fel da' nici rau. Si da, cu toata rusinea marturisesc ca eu l-am intrebat pe al meu "cum e?" Cat despre durere...aici s-a adeverit deocamdata, ca pe mine inca ma doare la fiecare inceput de
. Ai dreptate sa te enervezi, si pe mine ma irita mentalitatea de genu' "ce bine e sa fii baiat".
Cat despre contraceptie, nu stiu, asa mi-a zis, ca vrea sa vada daca ovarele isi reiau functia, ca acum cica nu am inca un ciclu hormonal normal...nu stiu, asta a zis el, da eu nu ma las neprotejata, vom folosi "the rubbery friend" pana una alta. Si dr. stie ca nu se mai gaseste Exluton, da cica e cel mai bun...vom vedea ce va iesi pana la urma...
Ruxi super poveste...de neuitat, intr-adevar, cu bune si rele...Vai da ce conditii aveti acolo...
Nu-i vorba, ca la capitolul dotari si la noi e la fel, cu murdaria, patuyrile vechi si ruginite, la noi nu este baie decat pe hol si e jale acolo. La noi se compenseaza prin grija asistentelor, care vin des in vizita, se ocupa de tine si de copil...la noi se sta cu bebe in camera. Te invata sa alaptezi, sa-l schimbi si sa-l speli, iti zic tot fwlul de trucuri sa-ti fie usor. Zambesc tot timpul si vorbesc foarte frumos. Eu am fost chiar placut surprinsa. Eu am avut probleme cu alaptarea ca am avut mameloanele plate si m-am chinuit ceva, ca nu avea bebe de ce sa prinda. Toate asistentele care au fost in tura cat am stat acolo au venit sa ma ajute, sa vada daca ma descurc, am ajuns ca eu tineam tzatza iar ele "o montau" pe Miruna...ne-am (si le-am) chinuit mult, dar ele tot amabile au fost, fara sa le fi dat nici un ban inainte! Toata stima, ca nu am crezut ca in Romania se poate asa ceva.
Hai ca scriu mesajul asta de la 12, il trimit si sa vad ce mai e nou...
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
turturica spune:
xena, vazut pozele, sinteti o familie foarte reusita. Sint curioasa sa vad si pozele de la botez.
Apropo, stiu ca tu ai avut ragade multa vreme, dupa cit timp ti-au trecut? Ca si pe mine inca ma chinuie sinii astia.
diarux, citit povestea nasterii, tare haioasa, da' pe de-o parte m-au infiorat chestiile pe care le-ai povestit acolo. Si eu am fost slabita dupa nastere ca si cristina din povestea ta, dar nu faceam decit sa sun din buton si veneau asistentele sa ma ajute sa merg la baie, sa-mi aduca mincarea la pat, sau sa-mi aduca copilul cu mine. Pina si pentru alaptat a stat mereu cineva linga mine sa ma invete cum sa pun copilul la sin. Nu ca s-ar fi prins de mine, ca tot am facut niste rani ingrozitoare la sin.
sun, imi pare rau s-aud ca pierzi o gramada de singe la menstruatie, ai grija de tine.
ileanna, sotul meu ma ajuta foarte mult, insa deocamdata e in concediu cu noi. Insa el e deja foarte atasat de micuta, o imbaiaza, o schimba, cred ca ar si alapta-o daca ar putea. O sa vedem cum o sa fie dupa ce se intoarce la servici, eu sper sa fie in continuare de ajutor.
Noi am avut o noapte agitata azi-noapte, noroc ca sotul meu a luat-o si a plimbat-o de m-am putut odihni intre alaptaturi.
Fetelor, vroiam sa va intreb: voi la cite saptamini ati inceput sa ii faceti un program? Deocamdata noi n-am un program, sintem la alaptat la cerere si e cam haotic, citeodata vrea papica la 2 ore, altadata la 3 sau chiar la 4, in alte dati dupa doar o ora incepe sa plinga de foame. Asa ca n-avem ore fixe de alaptat, insa incerc sa ma tin tare pe pozitii si sa ii dau sa pape cind cere, daca deocamdata laptic am.
Fiecare zi mi se pare ca o batalie cistigata, copilul creste, maninca, doarme, mai plinge, insa e tare greu. Insa cind o vad cu minuta la sinul meu cind papa imi trec toate, e o minune mica, dragostea mea.
Mami de Mara
dma2007 spune:
cristina maria nu e chiar f bine, nu ia in greutate si nici nu creste, e si suspecta de displazie pe stanga...
ma rog tocmai de asta nici nu prea scriu
cu Dumnezeu inainte...
M.A.
de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
flo1980 spune:
Buna si de la noi!
Imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu dar copilasii si treburile gospodaresti imi iau tot timpul dar nu trece o zi fara sa nu va citesc mesajele.
Ana felicitari pentru mica crestina! Ce frumos ai fost aranjata
. De micutza Maria nu mai zic....o scumpica!
Observ ca te-ai imbracat in roz 
Noi am facut vaccinul gratuit la fel ca la primul baietel. Am avut decat putina febra si paloare.
Sa nu dati cu pietre, dar eu cred ca cel cu bani e un moft. Producatorii sunt in colaborare cu medicii si de aceea toti le recomanda produsele lor. E obtiunea fiecaruia....
Mie pot sa zic ca nu mi-a venit CM. Am avut doar dureri de mijloc si o scurgere ca cea de la sfarsitul menstruatiei
care a durat doar o zi....
Caprioara sper ca ai gasit floarea soarelui...tocmai am vazut azi o nunta in bloc la mine si aveau lumanarile cu floarea soarelui si era si in buchetul miresei. Si ca flori de pus in piept ce credeti ca aveau? Spice de grau...interesant...
Legat de
si pe mine ma durea de muream....Doctora mi-a recomandat Colpotrophin. Si nu m-a mai durut.
Serenity bine ai revenit! Felicitari mamico si refacere rapida!
Petrecere frumoasa tuturor pepenasilor ce se crestineaza azi! Sa aveti vreme buna in continuare!
Sun
...
La multi ani tuturor de Sf. Alexandru! Primul baietel al meu se numeste asa !
Am vrea sa mergem in parc..... dar se pare ca vremea ne joaca feste!
pt. toate fetele mele dragi!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Apropo avem 5400 g si 58 cm.
Am facut echo de sold si e totul o.k.
Parca si-a mai dat drumul la gatuletz....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
diarux spune:
RONTZY, DIA, TURTU ce sa facem? bine ca am supravietuit!e rau ca nu te invata nimeni nimic. e mare lucru sa fii om in romanica! 
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra
atb spune:
Serenity, felicitari pt. micutul Radu Mihai!!! Sa fie sanatos, papacios si cuminte! Iar tie iti doresc o refacere cat mai rapida, mult laptic si muuulta rabdare!
Cristina, la multe lunisoare si anisori lui bebe Mihaita!!! wow, a crescut ceva intr-o luna! Noi azi am facut 6 saptamani, si nu stim inca de ce, la kg suntem ok, in grafic, am luat 1,300 kg pana acum, insa de crescut am crescut abia 1 cm!
Se pare ca vom fi piticutul odiseei (sau al clubului scutecelor).![]()
Felicitari tuturor micutilor care azi au avut botezul, sau care il vor avea maine!!!
Ana, sunteti frumosi toti 3, o familie model!
Flo, La multi ani! lui Alex cu ocazia zilei de nume, si tutuor celor cu numele Alexandru sau Aexandra!
Inca o zi la odisee... Ma tot gandesc ce sa le scriu fetelor... n-am nici o inspiratie...
Diarux, taaaare povestea nasterii!!! cu mare rusine recunosc ca eu nici pana in ziua de azi n-am mai scris-o... si nici nu cred ca o mai scriu... pt. ca ale voastre sunt scrise asa de frumos, eu n-am darul asta, mi-e teama sa nu plictisesc, si-apoi pe cine mai intereseaza?
Sun, cum te mai simti azi?
Narcisa, voi sunteti ok? Ca n-ai mai scris zilele astea... 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
carissma spune:
Ufff dupa ce ca scriu rar imi mai si dispar mesajele…
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor, dragi colege de odisee, pentru postarile pline de invataminte, pt sfaturile si urarile venite din suflet…Orele petrecute pe forum alaturi de voi sunt oaza mea de liniste. Eu sunt o mare lenesa in ale scrisului si pt asta va rog sa ma iertati, dar sa fiti sigure ca va citesc!
Cristina 26 la multe lunite inainte pt Mihaita! Sa fie sanatos si sa creasca la fel de frumos! Abia acum 2 saptamani am vazut ca am nascut in aceeasi zi! Si noi am crescut tot 2 cm intr-o luna. Ti se pare putin?
Anka, Diana Mirela, Cristina si toate fetele care se gandesc sa plece din tara, va sustin intru totul!
Vio iti tin pumnii sa nasti cat mai curand! Stiu ca ultimele zile sunt din cale afara de stresante! Va fii bine! Ai sa vezi!
Danangie multumesc pt sustinerea din momentele cand am pierdut lapticul! 
Apropos de asta, ieri cand a venit pediatra pe la noi si mi-a spus sa incep de la 6 saptamani sa-i dau suc de morcovi. Stiu ca s-a mai discutat pe tema asta dar nu am retinut rezolutia..
Ea sustine ca sucul de morcovi nu este diversificare ci aport de vitamine… Ce sa fac?
Am vazut ca multe fete pun ceai in apa de baie a bebelusilor. Eu cumpar de la farmacie extract concentrat de musetel.. Romazulan se numeste. Mie mi se pare mai comod asa, decat sa fierb ceai…
Anaxena felicitari pt micuta crestina! Sunteti o familie minunata!
Ruxi frumoasa poveste! Si nu mi se pare lunga. Sau poate din cauza ca imi face mie placere sa te citesc?![]()
Ileana nici pe mine nu ma prea ajuta sotul si in conditiile de fata cred si eu ca o sa ne racim unul fata de celalalt. Imi pare rau ca e asa, mai ales ca pana acum faceam impreuna absolute orice, dar acum nu stiu cum s-o iau… Din a doua noapte de cand am venit acasa doarme in alta camera… Ma amagesc cu gandul ca ce a fost mai greu a trecut si ca de la toamna cand nu o mai fi asa cald o sa revina alaturi de noi.
Bujo uite o
ca sa-ti treaca durerile! Stiu cat e de rau, dar fii tare ca trec si astea!
Sun te-a invadat armata rosie? Daca tot e asa abundenta si cu dureri poate te gandesti mai serios la facutul unui fratior pt Thea si mai scapi 9 luni…![]()
Gallyb distractie placuta maine la botez! Lasa stresul ca o sa iasa bine!
Distractie placuta tuturor celor care isi crestineaza pepenasii astazi si La multi ani tuturor Alexandrelor si Alexandrilor!!!
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dma2007 cristina maria nu e chiar f bine, nu ia in greutate si nici nu creste, e si suspecta de displazie pe stanga... ma rog tocmai de asta nici nu prea scriu cu Dumnezeu inainte... M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png |
Monica, nici Mihaitza nu a luat prea bine in greutate in primele 2 sapta, dar dupa 2 sapt a inceput sa ia foarte bine....stai linistita, fiecare bebe are ritmul sau de crestere.
Maria ...Si al meu a fost suspect de displazie , dar a fost infirmata!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)