Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEE
am reusit sa dormim, bine am apelat la subterfugii , invatata de "mama DIANA M".acum ne luptam cu burtik! of, tare e greu!
VIOAI PLECAT SA NASTI? bine ca ai citit povestea si te-ai linistit.
DIDI, SUN, TECKY, ILEANNA 
CRISepidurala a fost cea mai mica problema...
cu plecattul din tara...eu nu-s asa curajoasa...
CAMYsa te lumineze DD si sa-ti indeplineasca dorinta de a fi fericita cu un bebe. numai nu face lucrurile in pripa! oricat de dornica esti si de singura acum...lasa-le sa curga in ritmul lor firesc...
ANKALAURAce revoltata esti, soro!tre sa citesti povestea neaparat sa te destinzi. sau poate mai rau iti face!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra
rontzy spune:
Buna dimineata si de la noi!
RUXI,mi-a placut povestea,ai talent!
noi am facut vacin,s-a comportat bine,a plans doar cand l-a intepat,David are 5800gr si 58 cm,dr a zis dupa examinare ca e fff bine!cam atat despre noi,de-abia astept sa trecem la scutece!
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Didi81 spune:
Neatza! 
Hmm, vad ca vorbiti de ajutorul pe care vi-l da sotul. Noi facem cam totul impreuna, pana la chestii de genul el pune vasele la spalat in masina, eu le scot (ce nu se spala la masina, spala el de mana
); eu pun rufele la spalat, el le scoate
. Defapt de cand am ramas gravida, el face mai multe, in general el da cu aspiratorul, lustruieste parchetul, nu stiu, multe chestii.
Anka, ai mare dreptate cu plecatul din tara. Noi nu am plecat inca din mai multe motive: in primul rand pentru ca toti prietenii si rudele noastre sunt in tara, nu avem pe nimeni in strainatate si nu ne vine la indemana sa plecam printre straini cand ii avem pe toti cei dragi aici. Apoi.. ce sa zic, ne descurcam bine financiar deocamdata, probabil castigam in Bucuresti aproape cat am castiga si in afara... in orice caz nu semnificativ mai putin; probabil ca acolo, platind chirie, ne-ar fi mai greu chiar.
Didi
de Aida Maria
dma2007 spune:
la multe lunite Mihaita!
distractie placuta fetelor care isi crestineaza maine BB!
M.A.
de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Serenity90 spune:
Buna fetiteleee!! 

k mia fost dor de voi... am nascut si eu finnaly...mai acusik am ajuns acasa... ma duc sa dau papa la RECLAMA ILEGALA si revin !! pupici
Denisa
41+ bb Radu Gabriel
M&M spune:
AM venit si noi de la pediatru...am crescut doar 2 cm intr-o luna, dar am luat 1,1 kg !!!
Serenity, bine ai revenit!!! Faza misto cu reclama ilegala...poate a aparut ce ai scris tu sub forma vreunui site si au considerat ca e reclama...
Monica, multumim...Ce mai face Maria???
Anka, exact genul asta de " mizerii " de care zici tu, te fac sa te simti ca ultimul om in tara asta..
Hai ca iar ma enrvez si eu de cate imi aduc aminte si de cata nesimtire vad in jur..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AndreeaOr spune:
Uf greu ii. Cine zicea, Ileana parca ca nu mai stie ce sa ii faca la bebe. Si eu uneori ma simt atat de neputincioasa, saracutul azi noapte s-a trezit tot cam la cate o oara si dormea doar printre scancete. si eu is rupta. acum a adormit saracutul, bine ca tot la mai in brate.
Vai atat de mic si are probleme atat de mari. de multe ori sunt cu nervii la pamant si tre sa trag aer in piept ca imi dau seama ca nu e vina lui saracutu. si ma consolez cu momentele cand e cuminte si zambeste si "vb" cu noi
Andreea maimi de
Antonio Matei - 3 saptamani si 2 zile.
anaxena spune:
am pus poze,sunt la semnatura!sunt facute cu tel...cica fotograful meu abia a venit in tara,a fost plecat!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AndreeaOr Uf greu ii. Cine zicea, Ileana parca ca nu mai stie ce sa ii faca la bebe. Si eu uneori ma simt atat de neputincioasa, saracutul azi noapte s-a trezit tot cam la cate o oara si dormea doar printre scancete. si eu is rupta. acum a adormit saracutul, bine ca tot la mai in brate. Vai atat de mic si are probleme atat de mari. de multe ori sunt cu nervii la pamant si tre sa trag aer in piept ca imi dau seama ca nu e vina lui saracutu. si ma consolez cu momentele cand e cuminte si zambeste si "vb" cu noi Andreea maimi de Antonio Matei - 3 saptamani si 2 zile. |
Andreea, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare...
Ana, vazut pozele de la botez!!! Maria a aratat ca o printesa in rochita de dantela!!! Inca o data felicitari pt mica crestina..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)