Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Neata!!!!
Ne-am trezit pe la 5.00 azi..acum bebe doarme linistit si satisfacut, iar eu nu mai am somn..
Iritatia da semne de vindecare si azi, avem si programare la pediatru.Chiar sunt curioasa ce o sa ne zica, mai ales ca azi implinim o lunita!!!
Diana, am inteles cum sta treaba cu molifta de 6zile. Mie mi-a adus mami meu o sticla de aghiasma de la bisericapt mine si bebe.. Maine vine Iulia.
Ruxi, wowww ce poveste a nasterii !!! Tragi-comic ( bine, comic la cum ai povestit tu, dar de groaza cum poate sa arate o maternitate in sec XXI si sa se nasca fara epidurala
)
!!!!
Vio, nimic ??? Hai ca scot [ majoreta]-etele...nu de alta, dar mai sunt 2 zile din august!!!
Bujo, multa sanatate!!! Sunt nasoale durerile de stomac; probabil ca s-au declansat de la stres!!!
Ileanna, sotul meu vine dupa ora 7.00 in fiecare zi acasa...
. Ma juta si el cu ce poate, dar oricum nu mai e cum a fost inainte...
Cu plecatul din tara ( am vazut ca tot mai multe fete au aceasta dorinta si, bineinteles si noi) ...
am avut atatea sanse sa plec din tara asta idioata , dar nu stiu de ce mi-a fost teama mereu sa o iau de la capat, desi stiu ca aici nu se va schimba nimic, din contra, va fi din ce ince mai rau, oameni mai nesimtiti, mai necizelati, "jmecheri" si " fite " multe!!...
Mai , eu deja ma gandesc la bebe 2!!! Nu stiu ce e cu mine...
Ma duc sa termin povestea Ruxandrei si sa imi savurez cafelutza...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
SunSmile spune:
La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor! Sa fiti sanatosi!
Gabi ati foat doua frumoase la botez!
Revin in cateva ore!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
danangie spune:
CRISTINA cu mana pe inima iti spun:pleaca, pleaca,pleaca. Daca ai ocazia pleaca.Sunt 8 ani ca locuiesc in IT si vad diferenta.Vad diferenta de oameni,de civilizatie,de drumuri,de sistem sanitar,de viata de zi cu zi,vad ca acolo orice ai face nu mori de foame,vad diferenta de viata sociala.Stau la 8 minute de Milano.Daca avem liber plecam la mare care e la o ora de noi,sau la munte la 40 min de noi,sau sunt atatea parcuri de distractii la o ora,doua.Aici,in Ro, in astea 3 sapt nu am facut decat sa mergg dintr-un magazin in altul si sa ma plimb in spatele blocului de am facut carare. Aici cand intru in magazin,obisnuita ca acolo, spun buna ziua,buna seara...pare ca am injurat-o pe vanzatoare.I-am zis lui Alin:asta mai are putin si te bate.
Esti claxonat daca pe un drum de tara...ca nu-l pot numi altfel......mergi cu 30 la ora. Am nascut in IT si nu am dat nici macar un cent.Si am avut parte de un cadru medical de milioane.Am vrut sa dau moasei 50 de euro si tare s-a mai suparat .S-a simtit jignita chiar ca a trebuit sa-mi cer scuze.Deci, daca ai ocazia pleaca.Ce folos aici in Ro daca ai vila si bmw dar sa te bucuri de viata ioc.Ca nu ai ocazia.Deci, mult noroc daca te dcizi sa pleci induferent unde.
ALESSIO
comoara mea, 07.06.2008S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
M&M spune:
Dana, stiu, ai dreptate!!! Sper sa ne facem curajul intr-o zi sa lasam totul in urma si sa o luam de la inceput!!! 
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
vias spune:
....eu m-am cam hotarat...voi infia...sper ca de Craciun sa am pt cine face pomul, sper sa-mi ajute Doamne Doamne...
..ma simt rau pt ca la un moment data, acum 2 zile am fost suparata si pe DD...stiu ca el a ales probabil ce a fost mai bine pt Darius...dar pt un parinte...e greu..foarte greu...
Si eu ma gandesc la un al 2-lea bb, dar deocamdata eu nu am voie...din cauza cezarienei...apoi si din cauza ca am mai fost odata operata...
Il rog pe Dumnezeu..si sper sa ma auda...sa pot infia un copil sanatos, pe care sa-l am alaturi de mine toata viata...
pustai
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas .............. Am fost la control, totul e in grafic, l-am abordat in legatura cu durerea in timpul si m-a "incurajat" ca e normal sa doara vreo cateva zeci de contacte si ca nu voi mai fi niciodata la fel on the inside! Asta e, o sa ma obisnuiesc cu the new me...In rest totul evolueaza in grafic.Cine zicea de EXLUTON? Ca si mie a zis ca o sa-mi prescrie cand o sa am menstruatie. Sa-mi ziceti unde ati gasit please. Anaxena cum de ti-a pus tie sterilet? Ca mie mi-a zis ca abia pe la 8 luni cu indulgenta ca are voie sa-mi puna...ciudat... Dia mami de [b] Miruna 15.07.2008poze poze burtika |
Hai sa imi dau si eu cu parerea - dr tau e femeie sau barbat?
Acuma sunt rea, dar comentez astfel
1. Aia cu durerea de cateva zeci de ori este bullshit!
2. Aia cu "nu o sa mai fie la fel" ... la ce? La culoare?? Permite-mi sa spun din nou ca este bullshit! Ce e aia "la fel"??? Ca la 18 ani sau cum??? Pai nu o sa fie la fel, desigur, o sa fie BETTER!
3. EXLUTON sa nu iti prescrie ca iti prescrie degeaba daca nu reiau astia importurile. Vad acum ca si Pregnyl a disparut... pai ce naiba, e suficient ca exista aspirina in tara asta!!! Ca doftorii serioase n-avem nevoie! Deci... nu se gaseste.
Scuzati-mi enervarea, dar parerile astea cum ca daca nasti nu mai beneficiezi de aceeasi placere during sex, sau ca "nu mai e buna nene, e intinsa".... sa te faca sa iti intrebi barbatul "cum e"... bai,... astea mi se pare la fel ca discutiile pe tema "ce bine ca e baiat", ca si cand fetele nu sunt bune....
Hai ca bat campii si nu mi-e clar daca sunt coerenta...
Anca mami de Eliza si Erika
ankalaura spune:
DIA_FILI - stai ca mi-a scapat o chestie... Ce inseamna ca o sa iti prescrie cand o sa ai menstruatie?
Ieri, dna Stoicescu spunea ca alaptarea este masura contraceptiva numai daca bebe nu primeste NICI O PICATURA de nimic altceva, nici apa, nici ceai, nici formula... NIMIC! Pe de alta parte, alte pareri spun ca alaptarea NU este masura contraceptiva si ca protejeaza doar 80% sau asa ceva. Medicul meu mi-a prescris Exluton imediat, si mi-a spus ca mai discutam cand nu voi mai alapta, ca sa imi schimbe pilula. Ori cm poti sa ai si daca alaptezi. Exluton are legatura cu alaptarea. Deci, care e legatura cu cm?
ILEANNA - pai cum ma ajuta pe mine... Sincer, ma ajuta ceva mai PUTIN decat cand eram la serviciu. Pentru ca atunci eram amandoi plecati, si era musai sa facem TOTUL impreuna, seara sau in weekend... Acuma, mai lasa vasele nespalate seara, ca le pot face eu dimineata. Dar pe mine asta ma enerveaza, ca dimineata intru in priza, sa ii pregatesc Elizei micul dejun, etc... si cand dau de vase in chiuveta ma apuca nervii.... Dar nu face asta mereu. Alteori, daca are de gand sa le lase, il pun eu sa le spele.
In weekend facem amandoi ce mai ramane de facut - totusi, sunt muuuult mai putine decat atunci cand lucram si eram si gravida si cu Eliza acasa. Reusesc sa le mentin pe toate la un nivel multumitor, dar pentru ce nu reusesc, IL PUN SA FACA. Sa aspire, sa faca cumparaturi, sa curete cartofi, sa puna masa sau sa spele vase.... Nu comenteaza de regula, dar nici nu executa instant... evident...
Tu cu ce nu te descurci, mai precis?
Al meu sta cu copiii, iese cu Eliza uc bicicleta...
Pentru curatenie.... deocamdata m-am descurcat, dar cand mai creste asta mica o sa chem pe cineva sa imi faca curat, ca sa pot sta eu mai mult cu ele. Acum mai fac cat timp ele dorm....
Gata, ma duc la trebi... Mai precis... ma duc sa ma leg de mormanul ala de rufe de calcat ...
gallyb spune:
Am tot zis sa scriu si eu ceva pentru gravidute, dar nu am timp deloc. Sper sa nu se supere nimeni.
Avem botezul duminica si sunt foarte ocupata,in plus si foarte stresata, vreau sa iasa totul bine.
Petrecere frumoasa fetelor care vor avea botez in weekend.
Xenia (9.07.2008)
ankalaura spune:
CRIS - hai sa iti spun si parerea mea...
Tot "neamul" meu este peste hotare - ma refer la frate-miu si la toti verii si verisoarele... au ramas in tara parintii..... Am avut multe ocazii sa raman "dincolo", pe vremea cand se pleca cu viza, si multe ocazii sa plec "dupa"... cand deja era foarte usor.
Dar am zis ca totusi e bine, ca Bucurestiul iti ofera totusi niste posibilitati, nu e ca in orasele mici, ca am totusi un job bun si destul de bine platit, barbatu-miu la fel...
Am crezut ca e suficient, si ca trebuie sa ma multumesc cu asta, ca totusi parintii sunt relativ aproape, doar cateva sute de km, nu mii....
Ei bine, de cand avem copiii lucrurile s-au schimbat.
Nu mai este suficient.
Oricati bani ai castiga, tot in rahati de caini vei calca
Tot vei fi cu ochii in 14 sa nu se apropie vreun caine vagabond de copilul tau sau sa nu faca pipi pe roata caruciorului.
Te vei ingrozi auzind injuraturile de pe strada, pe care copilul tau le va putea repeta oricand. Te vei teme de toate mizeriile pe care le auzi.
Te vei teme de toti jegosii care put, de toti boschetarii.... te vei ingrozi... ca poate copilul tau va trebui sa vina singur de la scoala pana acasa....
Vei incerca sa il protejezi... ducandu-l la o gradinita privata (pentru ca la stat se inchide la ora 5, cand tu vei mai avea mult de lucru..., pentru ca la stat au vacante peste vacante, iar tu nu vei avea atata concediu...), sau platindu-i o bona care se va uita la telenovele, iar tu vei face bastonase si litere seara pe la 8, cand copilul este obosit si nu mai are chef....
Si te vei trezi ca muncesti de iti sar ochii pentru a plati chestiile astea, si te vei alege cu o ora, hai doua sau trei daca ai noroc, petrecute seara, cu copilul tau, cand si tu esti obosita, el la fel, sau poate il vei gasi direct adormit...
Iar in weekend te vei da peste cap sa il duci la Tandarica, sa faca un sport, sa faceti CEVA impreuna, ORICE.... Si o sa te mai coste si asta ochii din cap, asa ca vei munci si mai mult, ca sa ti le permiti....
Cam asta vad eu lucrurile... Si de-asta vreau sa plec, pentru ei, nu pentru mine... Ca poate eu m-am obisnuit cu mizeria si mitocania, desi nu imi plac...
Ieri era sa dea un cretin peste noi, pe trecerea de pietoni.... A tasnit din fata celor care oprisera sa ne lase sa trecem, a tasnit pe linia de tramvai si ne-a trecut pe la nas de am incremenit!!! M-am speriat groaznic, mai ales ca eu as fi fost cea mai ferita, cel mai expus era caruciorul, apoi ELiza! Am incremenit! Am strigat dupa el, l-am facut cretin ordinar, barbatu-miu era la telefon, si m-a auzit, m-a certat, spunand ca ar trebui sa imi tin gura, ca "daca" se oprea ala si se dadea jos sa ma ia la bataie????
Ei bine, m-am saturat sa ma tem ca poate ma ia vreun cretin de sofer, la bataie pe strada,... si cum... mai bine sa tac... si sa zic merci ca nu m-a lasat cazuta in drum???
Aaaa... ca nu am rezolvat nimic, desigur! Ma rog, m-am descarcat in momentul ala....

si m-a "incurajat" ca e normal sa doara vreo cateva zeci de contacte
Miruna 15.07.2008