Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana Mirela

Mina, poti iesi afara!!! Cred ca a avut impresia ca vrei sa-ti citeasca molitfa de 40 de zile. Spune-i ca iti trebuie cea de 6 zile. Si poti iesi cu bebe afara .

Anaxena, daca din saten natural vreau un blond f. inchis...cum sa fac? Exista alta metoda decat vopseaua?

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

pt deschidere vopsea,iar pt inchidere sau ton pe ton nuantzator
cine vrea sa se vopseasca acasa sa ma intrebe si pe mine inainte!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sterilet: a fost alegerea doctorului,nu shtiu nimik de 8 luni..oricum pana acum e totul ok,doar ca firul de control de cam lung

poze: nici eu nu am poze,dar sa nu va ashteptati la ceva interesant ca n-a avut chef fotograful de botez

eu: vreau sa scriu si eu ceva despre odisee,dar nu-mi gasesc timp..off nu mai gasesc timp pt nimik,dar in fiecare seara nu ma duc in pat pana nu va citesc..am nishte poze in telefon,poate va dau asha sa va momesc si sa va potolesc setea de poze

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc, fetelor!

Sun, deci nu sunt singura care a trecut printr-un ciclu extrem de abundent . Am crezut ca vrea sa recupereze pentru toata perioada de pauza, nu altceva!

Ruxandra, ma duc acum sa citesc povestea .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

RUXULE, bravo mami, mi-ai inseninat seara! Ai talent ce sa mai, ai povestit asa frumos !Acu pot sa nasc linistita daca ti-am citit povestea

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANAXENA poze sa fie, ca nu poci sa nasc linistita pina nu ma pun la curent cu toate evenimentele .

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Va pup, nu am reusit sa intru ca Filip a fost foarte agitat azi. Si mi-a fost atat de rau azi noapte si azi dimineata de era sa ajung la urgenta. Asa durere de stomac n-am mai avut de anu trecut. Efectiv nu puteam sa respir si sa vorbesc. Se pare ca problemele mele de sanatate care au stat in stand-by in sarcina (slava Domnului ca nush ce faceam daca ma apuca in sarcina) au navalit la loc acum: stomacu, coloana si capu. Am luat un Omeran dimineata cu toata teama mea ca se duce in lapte, dar numai gandu ca ajung la spital si nu mai reusesc sa alaptez ma infiora, asa ca am zis ca mai bine iau ceva si nu alaptez o masa. Dar am fost la medicu de fam si a zis ca pot lua linistita Omeran ca nu-l afecteaza. Sper sa nu ma mai doara asa ca inebunesc.
Fetele imi pare rau, dar chiar nu am reusit sa scriu ceva pt predarea stafetei. Ma iertati voi, nu-i asa?
Va pup pe toate fara exceptie.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Oooo, Ruxandra, super povestea si foarte frumos spusa!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ruxule esti tare mai! Foarte frumos!

Ana daaa, pune pozeee!

Didi abundenta cum n-am crezut vreodata. Adica de dimineata pana acum 2 cutii de tampoane maxi. Sunt livida la fatza si focusez mai greu. Mi-e greata si nu am prea mancat...in schimb mi-e sete si as bea mereu. Cred ca-mi lipesc un furtunas de gura si-l infig in bidonu cu apa

Ma scuzati...nu prea ma duce neuronu'...ne auzim maine, sper mai putin insangerate!:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Abia acum am reusit sa intru pe ziua de azi pe net.
Mai avem 2 zile si predam stafeta.
SUN ce nasol ca te chinuie menstruatia.
Gabriela foarte frumoase pozele.
Diarux mi-a placut povestea nasterii baiatului tau.
Diana si eu am cumparat suzete roz la fel ca ale tale pt botez.
Distractie placuta tuturor fetelor care au maine botezul bb lor!
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bujo cred ca trebuie sa fie crunt. Sa-ti fie atat de rau si cu bebe agitat. Poate totusi te mai pasuiesc probleme astea macar in primele luni ale lui bebe ...

diarux
Nu te-ai dezmintit. Doamne da' e crunt in maternitatea aia ... Nu vreau sa ma gandesc ce sanse ar avea un bebelus cu probleme.

Fetelor pe voi cum va ajuta tatii care vin seara de la munca??? Eu nu prea is multumita de al meu cand vine in we ... Pana acum a fost un tip super dar s-a cam schimbat de cand am nascut . Nu ma asteptam ... sunt f f frustrata si n-as vrea sa ma racesc si sa ma indepartez de el. Dar se va intampla daca treaba merge in ritmul asta.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput