Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
ileanna spune:
ankalaura, Diana Mirela, diarux, Sun sar'na de vorbe bune. Da' voi cred ca nu stiti cum e sa se smiorcaie bebelul de dimineata pana seara si dc il iei in brate sa se zbata parca si mai tare si sa fii si singura cu el. Eu zic ca sunt chiar bine in conditiile date. Sigur ca ma mai depresez din cand in cand si mi se pare ca nimic nu e cum trebuie ... ca undeva gresesc f tare si totul e ireparabil pentru ca fiecare clipa e unica si nu ma mai pot intoarce la ea.
Acuma bine ca a mers chestia cu tatza Doaaaaamneeee
.
Am aplicat si tot ce am mai prins de la Mada, adica am trecut la tetina cu nr 2 si vad ca nu are o pb cu ea (ma gandeam ca poate ii curge greu prin ailalta si de aia ia cu aer si de acolo circ), am bagat ci ceiuc intre mese si reusesc sa scot un papat la 4 ore chiar daca in cele 4 ore nu pot zice ca e mai putin smiorcait. Ma gandeam ca si mancatul asta des duce la un cerc vicios - adica mereu tre' sa faca digestie bietul stomacel si nu se odihneste mai deloc. Plus ca el plangea atat de des incat dupa ce le incercam pe toate ... ii dadeam sa manance. Si poate nu ii era intotdeauna foame pe bune. In fine ... sa vedem daca scot vreo imbunatatire in cateva zile.
Shi tot asa. Multumesc Doamne ca sunteti voi pe aici ... 

http://community.webshots.com/user/my_margaret
babytza spune:
Buna seara mamici. Ma scuzati ca dau buzna aici la voi. Am si eu o mare rugaminte. Am mare nevoie de o cutie de PREGNYL. Ma poate ajuta cineva ?
Va pup si va multumesc anticipat.
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
M&M spune:
Diana, azi nu i-am mai pus pampers lui Mihaitza...A trecut ziua de azi, mai e doar o zi pana vine Iulia..
Aaa...ai curaj mult sa pleci cu 2 copilasi intr-o tara noua si sa profesezi( bine nu ca la noi ar fi bine..
)...
Acum intrebare stupida...Ce are de-a face miolifta de la 6 zile cu iesitul din casa??? Eu nu am facut nicio molifta si m-am plimbat cu bebe destul de mult..
Ruxi , si la noi azi, tot asa a fost...kk mult si mai apos, colicii nu ne-au dat pace si, ne-am mai "procopsit" si cu o "minunata" iritatie la fundulet...
Fetele care aveti botezul in weekend..petrecere frumoasa si va asteptam cu pozici..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Buna seara mamici. Ma scuzati ca dau buzna aici la voi. Am si eu o mare rugaminte. Am mare nevoie de o cutie de PREGNYL. Ma poate ajuta cineva ? Va pup si va multumesc anticipat. Valentina 34 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
sorry ca ma bag da' macar cu o informatie sa ajut...fina mea foloseste pregnyl si i l-a adus sotul ei din rep. moldova. poate ca de bucuresti e cam departe insa sunt convinsa ca se gaseste si la bulgari. in 2 ore esti acolo
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
Dianami spune:
Ileanna,
.
Cristina, nu are nicio legatura. Biserica nu iti interzice sa iesi afara, doar babele...cu apa de la molitfa de 6 zile il dai pe bebe, mai bei si tu...pt. sanatate. E molitfa la care "se da numele" copilului, ca sa-l poti striga pe nume pana cand va fi botezat
.
Iar cea de 40 de zile e pt. curatare, se presupune ca atunci inceteaza sangerarea (lohiile) si poti intra in biserica si atinge lucrurile sfinte. Nu e vorba ca pana atunci esti murdara sau ca nasterea in sine murdareste femeia...ci ca in perioada "scurgerilor" nu te poti atinge de cele sfinte. E valabil si pt. barbatii care au avut "accidente" noaptea
.
Eu plec de aici...un pic de curaj, de inconstienta, speranta...cate putin din toate
.
Petrecere frumoasa fetelor care vor avea botez in weekend! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
diarux spune:
am pus povestea nasterii la semnatura. sper sa va placa.am tot ezitat... sa o fac sertioasa, poetica, artistica, hazlie...Pana la urma am facut-o cum a fost...
nu reusesc sa actualizez semnatura asta. iar au schimbat astia pe aici la profil...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra
dia_filipas spune:
PETRECERE FRUMOASA MAINE FETELOR CARE AU BOTEZUL! DISTRACTIE PLACUTA!
Vad ca tot mai multe fete vor sa plece din tara...si eu ingros randurile, pe noi ne tenteaza Noua Zeelanda, avem si punctajul necesar.
Diana tu esti doctor? Ce fel?
Ileana te inteleg ca te apuca pandaliile cu un bebe plangacios in casa...stiu cum e ca si Miruna mai face asa. Totusi tu esti universul lui, de fapt tu esti TOT ce are el nevoie acum! Cheer up!
Am fost la control, totul e in grafic, l-am abordat in legatura cu durerea in timpul
si m-a "incurajat" ca e normal sa doara vreo cateva zeci de contacte
si ca nu voi mai fi niciodata la fel on the inside! Asta e, o sa ma obisnuiesc cu the new me...In rest totul evolueaza in grafic.
Cine zicea de EXLUTON? Ca si mie a zis ca o sa-mi prescrie cand o sa am menstruatie. Sa-mi ziceti unde ati gasit please.
Anaxena cum de ti-a pus tie sterilet? Ca mie mi-a zis ca abia pe la 8 luni cu indulgenta ca are voie sa-mi puna...ciudat...
Am fost apoi sa caut tricouri lungi si largi...da' de unde ca marimea XXL nu mi-a fost bun! Alta bucurie
Voi cu ce va imbracati la botez? Daca eu nu fac la restaurant, ci la gradina, la aer, cum as putea sa ma imbrac la biserica? Adica ar merge pantaloni mai eleganti, sau tre' sa fie rochie ca de mers la nunta?
Fug la somn.
Noapte buna
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
violeta29 spune:
Mi-am trimis si eu musafirii la "culcare" in apartamentul mamei, asa ca am un moment de respiro. Tot 2 in 1 si tot fara contractii.
SELENNE BUNNY, intr-adevar , spitalul din Galati lasa de dorit, dar eu sunt optimista, si sper ca o sa fie bine! De ce nu incerci varianta cu Maternitatea, acolo conditiile sunt mult mai bune, si chiar una din colegele mele de odisee a nascut de curand acolo si a fost multumita! Clujul mi se pare totusi un pic cam departe, mai ales daca alegi sa nasti natural.
ANAXENA, ne mai tii mult in suspans cu pozele alea de la botez?
DIARUX, dar tu ce faci cu povestea aia a nasterii, hai ca nasc ca maine si nu apuc s-o mai citesc!
LADYMINA, 4 saptamani fara sa iesiti? Eu cred ca o iau razna daca stau asa mult in casa!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
40+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AM INTRAT IN PRELUNGIRI

violeta29 spune:
Hopaaaa, pina sa termin eu mesajul a aparut povestea!!! Mmmmm, ma duc sa ma delectez inainte de culcare
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
40+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AM INTRAT IN PRELUNGIRI

diarux spune:
VIO vad ca esti cu chef de scandal!
asa ca am pus-o repede!!!!!!
nu stuu daca e ceea cwe va asteptati de la mine...da' atat m- a dus capu' asta beteag!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra