Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mariana

Ankalaura ca sa citesti forumul nu e nevoie sa te log-ezi deci n-are importanta ce vezi pe ID. Dar si eu sunt de acord sa se "actualizeze" listuta. Pana la urma lista aia nu e = cu cate fete au nascut in iulie august si citesc DC-ul ci = cate fete schimba activ (mai mult sau mai putin da' nu deloc) mesaje in acest grup. Altfel lista nu-si are rostul si este doar confuzanta. Pana la urma ... si io vreau sa stiu cine si cate suntem de fapt. Cine mai vine dupa ... poa' sa ceara inscrierea, k nu e pe bani.
Si mai zi-mi si mie te rog ... care e legatura intre scos steriletul si luatul de kile???

diarux tre' sa-ti zic saru'mana fata, chiar daca tu nu stii de ce . Ai tot zis tu aici ca fi-tu sta cu tatza in gura chiar daca nu ii e foame si ca se calmeaza. Ei si am tot citit io fara sa percutez nimica pen' ca io nu mai am lapte ... cre' ca vreo 2 picaturi asa care chiar nu se pun. Dar azi, cautand iar solutii (cre' ca am ajuns sa le caut si in somn, doar doar 'oi gasi ceva sa-mi calmez copilul) am zis ... de ce nu??? De mancat a mancat ... io ii bag tatza in gura pe post de suzeta. Si a mers fataaaaaa!!!! Nu din prima, am stat vreo ora jumate cu el in brate, mai lua tatza mai o lasa ... dar 80% a tacut si pana la urma a si adormit putin. In ultima vreme nu mi se linisteste nici in brate ... nu va dati seama ce motiv de depresie si inutilitate e. Parca am ajuns sa nu mai fiu buna la nimic in ce-l priveste si is doar aia care tine biberonul ... la altceva nu i-s buna. Daca si l-ar putea tine singur cre' ca as putea sa-l scutesc de prezenta.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am urmarit si emisiunea de la Antena 2, era si dna conf STOICESCU de la Polizu, plus o dna psiholog. Foarte interesanta, si CU MANDRIE anunt ca nu am aflat nimic nou! Deci forumul sa traiasca... ca doar de aici le stiu...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ile - sunt de acord cu tine, cu cititul forumului fara sa fii logat, dar ma gandesc... ca sa fii intr-un grup, presupune si ceva implicare nu? Ca doar mai sunt atatea mamici care intra rar, chiar si o data la 2-3 luni, dar tot ne mai zic bunaziua uneori... Altele de care stim, de ex cum e Roxana, care nu are net si pe care ma tot tin sa o sun de cateva zile, sa vad ce mai face si sa fixam o intalnire la noi in parc,... si tot asa...
Cu scosul steriletului... zau ca daca stiu legatura... Dar a fost singura explicatie pe care am putut sa o am de am luat asa... zbang zbang 4-5 kile intr-o luna jumate... Luna jumate in care am muncit in draci si am mancat putin... Ar fi trebuit sa slabesc, nu sa ma ingras in asa masura....
Cu tzatza.... mi-a placut mult ce zisese mamica de la nu mai stiu ce odisee... copiase cineva aici... Ca bebe ia de la san si iubire, si liniste, nu numai lapte... Eu te indemn sa mai practici sportul asta... Sa vezi ce misto adoarme bebe cu tzatza
In rest, cu scutitul de prezenta, zic ca glumesti...

Clar mi-e lene de nu mai pooootttt... Ar trebui sa ma duc sa spal alea 2 farfurii din chiuveta...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anka, emisiunea aia a fost in reluare, am vazut eu acum ceva timp...pt. cineva fara acces la internet e utila.
Mi-a trecut tare greu ziua, am fost prin Carrefour sa cumpar cate ceva de mancare si o cutie in care sa pun marturiile. Nici una nu avea cod de bare si la casa am stat juma de ora dupa un tembel de angajat care uita sa mai vina cu un cod...Acum ma mai iau cu treburi, dar diseara...pe cine mai spal eu si cui mai citesc poveste ? Mi-e tare greu...

Ruxi, te astept .

Ralirali, pana pe la 2 luni bebelusii nu au lacrimi. Ceea ce curge e secretie conjunctivala. Cand canalele sunt desfundate, ea se duce in nas. Cand sunt infundate se aduna in ochisori si poate fi confundata cu o conjunctivita (de aceea multi dr. prescriu Tobrex).

Dia, Gabriela, Caprioara .

Dana, vine duminica. Deja nu mai am rabdare .

Cristina, mi-am dorit acesti copii din tot sufletul...nimic nu mi se pare greu, normalul pt. mine este ceea ce fac zi de zi, cu ei pe langa mine. Sper sa-mi reiau munca anul viitor in toamna, dar...in alta tara .
La fundulet...igiena locala, hidratarea pielii si expunere la aer. Eu nu prea sunt adepta cremelor cu antibiotic si antifungic, mai rau strica echilibrul local.

Ileanna, sa nu mai gandesti asa...tu esti mamica lui si de tine are cea mai mare nevoie pe lumea asta. Te paste cumva alta depresie??? Renunta la ideile astea, relaxeaza-te cat de mult poti si zambeste sincer intotdeauna cand iti iei bebelusul in brate. Ii transmiti si lui starea ta si trebuie sa fie una buna. Ai grija de tine!

Listuta: mie imi place prima varianta pusa de Danangie, fara linii care lungesc inutil lista, dar cu scrisul pus de Mada .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Bun gasit si de la noi!

La multi ani Crisoprea si deasemenea pepenashilor care implinesc azi niste lunitze

b]Diana, super simpatice marturiile , sigur esti genul care impacheteaza cu drag si grija si cadourile, nu? Nu-i asa ca invelesti cu mare drag cadourile si nu folosesti pungi de cumparat? L'Oreal Casting a fost cea mai mare teapa pe care am luat-o eu in materie de vopsele, arata asa de bine culoarea pe cutie ca-mi venea sa dorm cu cutia sub perna si a fost o mare dezamagire, a prins doar pe alocuri si in niciun caz culoarea de pe cutie desi am pus-o pe parul natural, nechinuit, nevopsit, proaspat tuns... luasem un blond cupru si eu sunt natural un saten mediu si tot n-a iesit.

Dara vazut pozele de la botez, mai, ce a crescut Denisa si ce cumintica a fost... fetele vesele

Caprioara imi plac poezicile si la ultima versurile de dupa slash (varianta 2, aia cu sorocul ). Si io imi tot screm mintile ce sa scriu si pe masura ce ma screm mai tare mi se pare ca tot un mesaj unitar ar fi mai bun, decat unul facut din bucati, Sun, no offence, dar vor fi redundante...

Anka ma amuzi tare de tot cu Eliza pe de-o parte dar pe de alta parte mi se rupe inima, si maica-mea imi facea chestii d-astea si sufeream la modul foarte serios, si acuma pun bot daca baga din-astea (ca mai baga... )

Ileanna si alte surate cu bebelushi plingaciosi, aveti respectele mele si un vagon de trandafiri , ieri am zis ca-mi iau campii, deci dupa doar o zi de miorlait non-stop, aseara, la ultima tzitzoneala deja imi faceam planurile cum imi fac azi bagajul, ce iau la mine sa fug la mama, sa-i pun fata in brate juma de zi, sa mi-o aduca doar s-o alaptez ca simteam ca-mi fuge pamintul de sub picioare, offf, azi deja e mai bine, doarme princess, recupereaza

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

l'oreal casting este un nuantzator,nu prinde pe fire albe si pe o culoare mai inchisa decat el,nu deschide parul,il coloreaza,asha ca nu avea cum pe un par natural sa iasa un blond,mai degraba o ciocolata!![/b]

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutam fetele asa in graba.
La multi ani! Ioanelor si Ionutilor si multa sanatate.
Distractie placuta la botez pt fetele care au maine acest eveniment.
Noi am vrut sa mergem maine la preot sa ne citeasca cele necesare si i-a spus sotului ca nu-mi citeste decat daca am 4 sapt implinite de la nastere.Hmm si vroiam sa iesim afara pt ca inca n-am iesit decat pe balcon.Avem abia joia viitoare 4 sapt.Oare sa ies si asa? Ce ziceti?Parca nu ma lasa inima sa ies.Mai trece cumva o sapt.
Anka,multa energie si putere ai cu 2 copilasi mici.Eu uneori ma simt depasita de situatie,desi Bogdan e mare si ma ajuta.Si inca ceva ,as dormi non-stop.
Am avut si noi ieri o zi mai grea,Andreea dormea 10-15 min se trezea si tot asa aproape toata ziua,plus ca dupa baita am stat cu ea 2 ore pana a adormit.O fi fost ceva trecator,a avut si ceva gaze si presupun ca avea legatura si cu mancarea pt ca am mancat ciorba de fasole:)).Am zis ca nu mai mananc pt ca tare s-a mai chinuit la parturi.
Oricum azi a fost mai cuminte,m-a lasat sa fac niste galuste cu prune.Oare or fi bune prunele si perele ca am mancat azi la greu?Sper sa n-o mai deranjeze.
Va pup pe toate si tare ,tare pe Cami.
Mami de Andreea-Maria si Bogdan
http://community.webshots.com/user/ladymina77

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ILEANNA, dragutza, eu am zis ca mi se pare da tu chiar esti depresata!Ai innebunit? cum sa vb asa despre tine? bebele tau are nevoie exclusiv de tine. gandeste-te ce ar fi el fara sprijinul mamei acum!
ma bucur ca merge asa cu bagatul tzatzei in gura!
noi nu prea am dormit azi la prnz! am facut kk la gramada organizata sau mai putin...si ne scremem in continuare. eu nu stiu de unde mai vrea sa scoata, din calcaie????
printre picaturi mai am putin si termin si povestea. sper sa va placa.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mina, poti iesi afara!!! Cred ca a avut impresia ca vrei sa-ti citeasca molitfa de 40 de zile. Spune-i ca iti trebuie cea de 6 zile. Si poti iesi cu bebe afara .

Anaxena, daca din saten natural vreau un blond f. inchis...cum sa fac? Exista alta metoda decat vopseaua?

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai ca mai apar si eu...Rux, am vazut pm-ul, nu ma agresezi, raspund azi.:)

Dia, 1 an, California, San Jose. Daca ne mai gandim mult, se pare ca Statele nu ne mai sunt asa o varianta de negat.(ca ne gandim din ce in ce mai des sa plecam)

Dienutz hai ca mai e putin pana duminica. Eu stiu ca bocesc zilnic dupa bestie si e un catel si e plecat din decembrie de acasa, cu cateva pauza. Apai tu. Poate asta e si motivul pt care nici nu luam in calcul concediu fara Thea...no way.

Ankule sar'na ca ai zis de emisiune. Asa am mai vazut-o pe draga noastra dna dr Stoicescu. Emisiunea era din 30 iunie, cand noi eram in spital si stiu ca a plecat din rezerva de la noi spre filmare.:) Dar informatiile noi le stim, nu?:)

Ileana bataie!!! Esti MAMA lui Vladi si asta inseamna o lume intreaga! Inseamna cea mai dulce mireasma, cel mai sigur loc, cea mai mare iubire. Nu mai vorbi asa despre tine, pt ca nu e adevarat! Clar???

Mie mi-a venit ciclu de ieri da' azi e groasa. O sa-mi fac abonament la firma de tampoane. Ca ma doare burta nu mai conteaza deja.

O zi frumoasa pt fetele cu botez: Didi, Mada, Capri si Anca! Numai bebeline in weekendu asta!

Asa mi-e dor de-o noapte cu tunete, fulgere si ploaie torentiala...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

violeta29, daca mai esti pe aici si printesa ta mai sta la caldurica, nu, am zis ca ma duc la Cluj sa nasc, lumea nu ma lasa aici, ca cica se stie ca in spitalele din Galati se moare... Ma rog... Pe mine oricum ma batea ideea de Cluj, acum, o sa vad, sa nu-mi faca Daria surprize...

Tinem legatura, numai bine in continuare!

Aveti grija!

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput