Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

vesti de la Monica: au transferat-o la Spit.Victor Babes, se pare ca nu au reusit sa-i dea de cap infectiei pe care o are si cei din Caritas au trimis-o la boli infectioase. Este ok, asteapta rezultatele investigatiilor si sa vada daca virusul pe care se presupune ca il are l-a afectat pe Andrei.
Voi stiti ca ea s-a plans de o enterocolita mai demult, de atunci nu si-a mai revenit cu stomacul, scazuse in greutate etc.

Alte noutati nu mai am, dispar din peisaj ca am treaba multa

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

off off saracuta, bine macar ca si-au da seama ce are si acum se poate trata. Sanatate la cote maxime, iti doresc Moni

Multumim Felic ca ne tii la curent

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Dya, ce mare e bebe! si ce putin mai ai pina la marea intilnire. pai nu-ti mai ramine decit sa te odihnesti si sa astepti linistita marele eveniment.

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

As vrea eu sa pot astepta linistita dar asa sunt eu mai panicara si nu ma pot linisti nicicum.
Tu cum te simti?Am citit ca inca mergi la serviciu?Cred ca esti campioana muncii de la noi de la odisee.Tu cum nasti?

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

sint destul de ok, ma mai paleste oboseala si somnul citeodata, insa pot sa spun ca am avut o sarcina destul de usoara, cu mici incidente pe ici pe colo. da, inca lucrez, insa ma duc cam de 2-3 ori pe saptamina la birou, in rest lucrez de acasa. acum sint acasa, ieri am fost la birou...
cred ca ma mai duc luni sa rezolv niste mici chestii, sa-mi iau la revedere de la colegi, iar dupa aceea o sa lucrez de acasa pina in ultima zi. nu ma spetesc cu munca, e perioada vacantelor si nu debordam, plus ca am predat totul, doar ii mai ajut pe colegii mei.

eu vreau sa nasc natural, sper sa-mi si iasa.

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicic, multumim pentru vestile despre Monica. Cum e starea ei sufleteasca acum? Sper sa-i dea de capat infectiei si sa poata pleca acasa.

Boo, aceleasi probleme cu sanii le-am avut si eu. Efectiv plangeam de durere cand mi s-au desfundat canalele. Chiar ma sunase sotul meu si il imploram printre lacrimi sa ma tina de vorba sa ma pot deconecta. A doua zi dupa cezariana deja erau plini de lapte, nu mi-am imaginat niciodata ca exista asa ceva. Oricum bine ca i-ai dat de capat si ca Alex papa de la san. Te rog mult scrie-mi daca tie ti-au dat Ergomet sau Oxistin pentru retragerea uterului de luat acasa, si daca da, cate zile. Eu am luat inca 5 zile dupa ce am ajuns acasa iar dupa ce am intrerupt a disparut si sangerarea, nu mai am lohii deloc. E oare normal?

Mamidestefan poti sa ma ciufulesti cat vrei Crede-ma nu e rea vointa, urasc pompa si mulsul de n ori pe zi, sterilizatul biberoanelor etc. As vrea tare mult ca fiica-mea sa suga de la san dar plange atat de tare cand incercam incat se zguduie peretii. Incerc in fiecare zi, degeaba. Si ce sa fac? Sa o las sa moara de foame, si asa e micuta. I-am dat cum am putut, cu biberonul, bine macar ca mananca asa si ia in greutate. Iti multumesc mult pentru sfaturi si daca mai ai tips-uri, te rog scrie-mi. Sunt chiar neajutorata si neputincioasa la acest subiect, n-ai idee cate procese de constiinta imi fac si nu pot sa cred ca un bebe mic poate fi atat de incapatanat.

Andy, cam in cat timp i-au trecut colicile lui Andy cu Sab Simplex? I-am dat acum in laptic prima doza de 15 picaturi.

Eu am folosit camasile lor de noapte, in primele 48 de ore - de fapt tot timpul petrecut la terapie intensiva, m-am patat groaznic.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ca tot intrebati de mancare, eu care nu prea am pofta de mancare ce credeti ca mananc de dimineata pepene , toata ziua as manca pepene de vreo sapt incoace, ati mai patit careva asa ceva?

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

eu sint la fel... ieri seara am cautat peste tot pepene, m-am intors cu unul de 7 kile! (sotul meu nu maninca, nu-i place, asa ca nici nu stie sa aleaga...deci ma car si cu pepeni de 7 kile dupa mine)

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

felicic, multumim pentru vestile despre Monica.
Sanatate multa, sper sa-i dea de cap acelui virus.

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

mesaj de la Jully:(primit de Feli care nu a putut sa-l transmita si m-a rugat sa vi-l postez eu)

"Maia s-a nascut la 10.30, nota 10, 2600 gr, 50 cm. N-a prins rahia, am avut generala, sunt adormita si ma cam doare taietura. Pup toate fetele"

Sa traiesti si sa fii sanatoasa Maia, bine ai venit printre noi si sa aduci numai fericire si bucurii parintilor tai!!

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bun venit Maia si sa fi cuminte si mancacioasa si sa ii bucuri pe cei din jur

Ma duc la listuta

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Yupeeeee! Bine ai venit pe lume Maia! Iti doresc multa sanatate si tot binele din lume iar mamicii tale - recuparare usoara si mult laptic. Felicitari mamico!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bine ai venit Maia!!!..

recuperare rapida Iuly !!!!

34

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Bine ai venit MAIA! July, FELICITARI! avem o fetita nascuta pe 28.08.08!

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput